kacer1 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 No nevím proč se tak dlouho čeká!!! Někdo objednával stejně semnou a já už má 14 dní plnou garáž!!! A ostatní zatím jen čekají!!! Ty 19" jsou libový kdyby byly když jsem objednával asi bych se nechal zvyklat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Ty 19 jsou oficálně od 45KT/13,takže ještě nebyli,když jsi objenával.Čekačka na RS je teď 6 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) To jako vážně 6 měsíců ? když teď objednám, tak na jaře to nehrozí ? Editováno: 1. Listopad 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Ano.Mám to potvrzené od prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 tak to bude na silnicích za chvíli samý ereso. To už by mě tak nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 přesně tak, alespoň eresáci ušetří na zimních gumách, když dostanou auto skoro až v létě, nebude rovnou fejslift? to by mě mohlo pěkně vohrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 To si Škodovka dělá prdel ne 6 měsíců??? To bych asi nedal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 Pročištěno od OT, další bude náležitě odměněno v rámci zdejších pravidel = udělením Varování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) facelift asi určitě po roce nebude. jde o to jestli ta čekací doba není uměle vytvořená, ona ropa už taky dochází a furt ji je dostatek a furt se nachází nová a obnovuje. Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 nikdo nebude uměle vytvářet čekací dobu. Když je zájem, chce každej prodávat jak o život. Holt není kapacita, no. Víš jak to musí srát ten Hnůjdaj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 (editace) no tak větší čekací doba tu je a byla tu vždy, spíše by mě zajímalo od někoho kdo tu dobu alá 6 měsíců může fakt potvrdit. každopádně se ani nedivím, když se ta rsa v základu dá koupit za cca 530k kč.... Editováno: 1. Listopad 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Tak dnes přezuto na zimní a změřeny kotouče 340x30mm!!! To je kus železa a ty brzdiče ty zastaví i lokomotivu!!! Potvrzeno Maverikem podle VINu!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Nějak ten můj dotaz zmizel tak ještě jednou! Já také čekám Li - šedá - benzin -- snad 50tý týden výroba. Dotaz na šťastlivce, kteří už benzinové RSko prohání. Co do toho lejete benzin 95 nebo 100 – nějaké zkušenosti – co je lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 trochu intuitivní dotaz : co je lepší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 předepsané je 95 tak budu lejt 95. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 pokud to nečipneš tak to nepoznáš, max bych tam lil VIFA. lej tam 95 od benziny nebo omv a máš asi klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Nyní jezdím octavií 1,8 TSI 118 kW na V-power nitro+ 95 od SHELLu a max. spokojenost, ale u toho RSka je psáno „min 95“ to znamená, že motor dokáže plně využít i benzíny 98-100 tak proto ten dotaz a po případě i zkušenosti. Na 100 by to mělo mít lepší výkon a i případný dojezd na tak malou nádrž se prodlouží – proto mi to vrtá hlavou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 výraz "maximální spokojenost" je pro mne v této a podobných souvislostech něco, jako pro bejka červenej hadr. V čem ta spokojenost spočívá nebo jak se zrovna to Nitro+ pozitivně projevuje ? Já si totiž o těch rádoby prémiových palivech Shell myslím, že jsou naprosto průměrný a je škoda za ně vyhazovat peníze. V naftě aspoň, jsem nikdy neshledal byť jen subjektivně nějaký rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Auto je naladěny na 95tku a na ni je deklarovaných 220ps. Pokud tam Daš 100ku tak to pojede plus minus stejně aby jsi mohl opravdu využit 100 octan musí se upravit RJ... Něco jiného by bylo mít upravenou RJ na 100ku a nalejt tam 95 to ti pak koniky ubydou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 V-power od SHELLu je marketingová sračka, která ti přidá leda tak.... Nemáš žádněj supersport na okruh abys to poznal Zbytečně vychozený prachy.Nevím jak vy, ale ja se Shellce snažím vyhnout obloukem. V dřívějších dobách to mohl být kvalitní benzín, ale časy se mění.. V testech, na který jsem kdysi hledal byl většinou na spodních příčkách. U nás to dokonce jednu dobu ředili vodou a čímsi. Byl to tenkrát hit všech novin Auta klasicky chcípali každou chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Shell už není co bývávalo dlouho. A V-Power 95 určitě zázrak nebude. Rozdíl samosebou nepoznáš ani na slibované nižší spotřebě. údajně to má rozpouštět nějaké sajrajty a usazeniny, otázkou je, jestli vůbec a pokud ano, jestli je to dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Tak zrovna v nejakem testu nafty, co nedavno kdesi delali, to Shell vyhral. O 1%. A zaver byl, ze vsechny nadstandardni paliva jsou lestene prdy a tudiz vyhozene penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 jednu výjimku znám. Je to německá prémiová nafta u Aralu. To je opravdu až neuvěřitelnej rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Pánové, kdo z vás nade mnou má OIII RS TSI a vyzkoušel na ní N100? Nikdo. Takže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Můj známý - fanda do modelů -- používal benzin 95 do miniaturních motorků letadílek od pumpy §§§, kterou má asi 200m od baráku. Problémy - motůrky (jsou velmi citlivé na kvalitu paliva) nešli do otáček, špatné starty atd. Jednou náhodou zkusil V-Power 95 a motůrky jely jak urvaný z řetězu.Takže nějaký rozdíl v kvalitě benzínů asi bude. Sám jsi ještě vzpomínám jak po ukončení prodeje benzinu super (olovnatého) jsem pro svého favorita LS s velkými obtížemi hledal náhradu - na normální bezolovnatou 95 to vůbec nejelo. Octavia 3 RS má oficialně rozsah 91-95 a nebo 95-98 ? :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.