jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 jo, pojede to určitě nádherně. Ty tam alespoň tu možnost sklopení teoreticky máš. Ale u VW ani za příplatek. Divný, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 19 kola: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Krasny ale na ceskych a slovenskych cestach pri vetsim najezdu km nepouzitelny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Zeptám se, kde se dá sehnat vystřelovák co má nová RS, popřípadě co má G GTI?A je možné ten klíd použít, vykuchat a vložit do něho vnitřnosti z klíče co mám teď na Fabii? Třítlačítko.. Popřípadě tip jak by to šlo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Kluci, potřeboval bych navést - někdo si tu kupoval kovové oko ke klíčku na RS, zaboha to nemůžu najít a docela bych si to objednal... Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) díl 5G0 837 599 A - chom kroužek na klíče popis http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-spodni-plastove-casti-klicku-za-chromovou-skoda-octavia-iii Editováno: 20. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodyia Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 bezva, děkuji moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Tak po pár projížďkách vidím jako hlavní riziko dodržování rychlosti... jede to mnohem rychleji, než se zdá, budu si nato muset dát bacha. A chci se zeptat - máte v menu nastavení zrcátek volbu pro sklopení při couvání? Já tedy ne. Já to v menu mám, ale zrcátko se mi nezklápí.... Zkoušel jsem nechat i kolečko na nastavení zrcátek na "R", tak to fungovalo kdysi u OI... Ale stále se nezklápí. Čím to je? Může to být že tam mám zaškrtnuto synchronizace obou zrcátek v menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 tou synchronizací by to být nemělo.... nějak se musí nastavit ta druhá poloha (zklopení)... u mých el. sedadel to je tak, že nastavím zrcátka a sedadlo, uložím do paměti sedadla a pak zařadím zpátečku, nastavím pokles zrcátka (nahoru nebo dolu nebo/i do boku) a znovu uložím se zařazenou zpátečkou... u mech. sedadel netuším.... co na to návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) A jste si uplne jisti ze to u O3 jde i bez elektrickych sedadel. U vsech predchozich modelu to vazalo na elektricka sedadla, bo poloha kam se zrcatko sklopi se uklada do pameti sedadel. Editováno: 22. leden 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 ale xstorm tvrdí že to má v infotainmentu.... potom je to divné... a to že se ta poloha ukládá do paměti sedadle jsem taky psal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Pokud je položka "natočení při zpátečce" tak by to chodit mělo, ale já tam tu položku tedy nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Podle me je to bug. Navic nevim, a ani navod o tom nic nerika, jak by se ta sklopena poloha ulozila, to tlacitko na ukladani je na elektrickem sedadle a u normalnich sedadel by tak museli pridat nekam nejake tlacitko. Editováno: 22. leden 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) a jak potom funguje to, že se ta funkce dá přes VCDS aktivovat? zde vypadá to, že jsou to všechno teorie a praxe může být jiná... klidně může jít o paměť v neutrálu a paměť se zařazením zpátečky bez toho aniž by se muselo něco mačkat a něco někam ukládat.... prostě mám neutrál, nastavím zrcátko, zařadím zpátečku, nastavím zrcátko a pak se uvidí.... nemá to logiku? u el. je to prostě s těma zrcátkama tak, že je přímá vazba na sedadlo a možnost více nastavení... Editováno: 22. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) A neaktivuje se tim proste jen ta polozka v menu, ale realne to nefunguje? Ale mas pravdu, toto je jen ma teorie, ktera ovsem prozatim odpovida skutecnosti, ze to nikdo bez elektrickych sedadel funkcni nema. Bohuzel uz Skodovka, na rozdil od minulosti, dela navody tak idiotsky, ze tam neni poznat, co ma kazde auto a co je jen priplatkova vybava, takze z toho je prd poznat. Editováno: 22. leden 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Hravec:no můžeme to zkusit u mně@ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Asi vím kde je chyba .... "Přiklopení při parkování" totiž znamená, že se zrcádka přiklopí-sklopí (obě) když zamčete auto ... myšleno, že se stáhnou celá směrem ke karosérii.. né že se změní poloha skla v pravém zrcádku při couvání.... A to je ŠA české auto .. takže to není ani chyba při překladu manuálu z jiného jazyka.... Editováno: 22. leden 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 loool, a zahada je vyresena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Jenže viewer píše o "Natočení při zpátečce" a to je něco jiného. A napadlo už někoho, že v tom manuálu jsou popsány všechny funkce a výbavy, které OIII může mít, ale nejsou a nemusí být součástí konkrétní specifikace výbavy modelu, který viewer má? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) No pravávě že u RS je v menu jen to "Přiklopení při parkování", což - než viewer přidal část návodu - jsem myslel, že je ono - funkce při zpátečce... Takže podle mě to u RS nejde.... ale mrkněte někdo kdo máte RS doma ... já koukal do toho menu jen v autosalonu.... může to souviset třeba z nějakou výbavou co tam nebyla... Editováno: 22. leden 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Ja to mam aj v menu (aj zaskrtnute), avsak nejak som nespozoroval, ze by sa zrkadlo pohlo pri spiatocke.... Ale mozno niekde robim chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Nojo, ale ty máš OIII 1.4... ne RS... Asi máš elektrická sedadla.... viz co píše víše "Hravec" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Pelras: A nastavil sis to podle navodu? Ono to defaultne nic nedela pokud si nenastavis polohu toho sklopeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 tak nějak, je třeba přijít na to, jak nastavit druhou polohu - viz výše moje domněnka.... "prostě mám neutrál, nastavím zrcátko, zařadím zpátečku, nastavím zrcátko a pak se uvidí.... nemá to logiku?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.