xstorm Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 No tak jsem to ted dukladne zkoumal...sice to mam v menu ale nastavit to nejde bo dle návodu nemam sedadlo ridice s pameti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 po nakódování to musí fungovat i bez el. sedadel s pamětí: Enabling passenger mirror dip on selecting reverse Tested on Elegance & vRS Remember, the mirror switch needs to have the passenger mirror selected for this to work, and the mirror only dips a fixed amount if you don't have memory seats. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 xstorm: Nemůže to fungovat protože to v menu nemáš stejně jako já, neustále chlapci nedáváte pozor a pletete hrušky s jabkama položka "přiklopení při parkování" znamená že když zaparkuješ a zamkneš tak se sklopí zrcátka na dveře pokud tuto výbavu máš to o čem je tady pořád řeč je položka "natočení při zpátečce" takže xstorm, položku v menu nemáš = nefunguje to. Podívejte se pořádně na obrázek, pořád se to plete. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Standardně by naklápění zrcátek při zpátečce měli mít vozidla s příplatkovou výbavou: Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče s pamětí +18 400,-Kč (v případě el. sedadla i spolujezdce 30 000,- Kč) El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru s pamětí + 6000,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tak ale podle toho co pise Hravec to nekdo opravdu rozchodil, asi by to fakt chtelo vyzkouset. I kdyz kdyby to slo tak se divim, ze by to nenabizeli alespon za litr jako priplatkovou vybavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) myslel jsem si to kdysi taky-mám elektricky sklopná zrcátka a nakodovat to stejně nejde....mluvím o "natočení při zpátečce". I já mám ale pocit, že to tady kdysi někdo popisoval,dokonce i s kody a řádkem ale nikdy jsem to už nenašel, i když jsem hledal....omlouvám se-tady je OIII já mám OII RS FL/mr 2011. Editováno: 23. leden 2014, autor: radim1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 No jo, Hravec to má origo, na verzi bez el. sedaček nutno vyzkoušet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Na tom návodu to někdo aktivoval na obyč. el. zrdcátkách, podle položek na infotaimentu (obrázek) to ani nebyla verze se sklopnými zrcátky, myšleno sklopnými na dveře protože tam není položka "přiklopit při parkování", třeba to žádnou paměť nemá, jen se to prostě trochu sklopí dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarDiag Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Naklopenie zrkadla pri spiatocke funguje na kazdej OIII, ktora ma elektricke zrkadla. Sedadla s elektrickym ovladanim nie su nutne, su vsak vyhodou. Bez pamate sa totiz zrkadlo vzdy sklopi len o presne dany uhol, takisto sa po vyradeni spiatocky naklopy naspat v opacnom smere. Aktivacia tejto funkcionality sa nastavuje v jednotke gateway 09 a v pravej prednej jednotke dveri 52. Polozkou "Priklopeni pri parkovani" v menu sa aktivuje sklopenie zrkadla po zamknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 taky si to myslím, že to lze, a na O II FL bez el. sedaček to šlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 na O2 FL to bez el. sedaček nejde.. jediná možnost na O2 FL je přikoupit polarfis, kde to výrobci vyřešili. přiklopení zrcátek při parkování u S2 či O2, lze pouze ručně přidržením tlačítka zamknout na ovladači( když podržíš kessy senzor tak to nepomůže) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 kamoš to O II FL to má i bez el. sedaček, takže lze... mimo to jsi sám potvrdil že přes Polar Fis+ to jde! - takže si trochu protiřečíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Takže RS je zaparkované doma... Mlzi se vam lehce zespoda zevnitr svetla nebo ne? DIIIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 ne, nemlží... třeba ještě kondenzace vlivem přepravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 U Bixenonu? u prodejce vysvetleno Atmosferickym tlakem :-DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Nějaké mlžení je vidět zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) V pondělí tam jedu znova a udela další reklamaci...mimoto dnes reklamace spolujezdcovi sedačky a levého odstřikovače , který se nedovírá Editováno: 24. leden 2014, autor: LaudaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Zas ty ostřikovače někdo špatně brousí,no jo,to je ta agentura:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 myslíš tu bočnici na sedačkách? hodně štěstí tohle omačkání dělá S2 například... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 To právěže není klasický omačkání jako v každým autě s koženým bokem na straně řidiče, když nastupuješ vystupuješ. To je prostě nevrácený tapecírung v bočnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 tak pak dej vědět jak ti to vyjde... v O1 l@k se třeba nic neomčakávalo ani po 7 letech a 220 000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 To víš, snižování nákladů atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 ten bok sedadla bych na reklamaci moc neviděl... ale třeba se mýlím, nicméně Pawouk by ti na to napsal, že je to vlastnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LaudaRS Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Uz je to vyreklamováno a budu trvat na odstranění problému..to už bychom si mohli všichni vytetovat kosočtverec na čelo a omluvit se, že otravujeme s reklamací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 ten bok sedadla bych na reklamaci moc neviděl... ale třeba se mýlím, nicméně Pawouk by ti na to napsal, že je to vlastnost... Copak já, ale to má servis/škodovka (potažmo koncern VW) jako univerzální odpověď na skoro jakýkoli problém. Bohužel. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.