Clint Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Super Jardo, rádi tě poznáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Jeeee, klidne dorazim. Napis mi na email jardakulich@seznam.cz. Nebo sem. Kam,kdy??? Ja uz se zkousel spojit s Xstormem do Usti. Ale nejak to neklaplo. On ma RS TSI tak jsem to chtel porovnat a okouknout. Járo, já mám RS TDI DSG. Tomáš (Tdenurx = http://forum.skodahome.cz/topic/126051-octavia-rs-20-tsi-uss-enterprise/) má RS TSI manuál..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Ja kdyztak RS TSI DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Aaaaa pan je vtipalek!:-D:-D:-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Takže info pro RSáky v mlhovkách jsou H16 a výměna - musí se demontovat podběh. zde je návod jak měnit žárovky v mlhovkách u RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Tak za me, NE!!!! Radsi servis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) Víte někdo jak je to doopravdy s tím "plochým" volantem u RS v případě MY2015? Prodejce mě říkal, že tam nebude a když se podíváte do nového konfigurátoru tam je ve vizualizacích vidět.... takže těžko říct ? Editováno: 1. Květen 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Proč by nebyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Napalm:Mimo L&K mají ostatní výbavy zploštělý volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) Nevím jestli si rozumíme, myslím "plochou dolní část", tedy toto, tak jak to má Golf GTI: V současné verzi RS je volant dole klasicky kulatý. Editováno: 1. Květen 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Však jsem psal,že zploštělé volanty-jak máš obrázek,jsou ve všech výbavách kromě L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Ok, ono to není ale úplně přesné, proto jsem se ptal, zda si rozumíme. Podle vizualizací v konfigurátoru, pokud jim budeme teda věřit, tak ve všech výbavách - když si připlatíte za paket DYNAMIC - je plochý volant a tato příplatková výbava nejde pro verzi L&K. Takže klasická OIII (ve výbavách Active, Ambition a Elegance) má stejný kulatý volat, jako nyní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Nevím jestli si rozumíme, myslím "plochou dolní část", tedy toto, tak jak to má Golf GTI: Volant.jpg V současné verzi RS je volant dole klasicky kulatý. myslíš tento? jak někdo vtipně dal na briskoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 No upřímně ještě, že už auto mám. Ačkoliv jsem dosud preferoval 4 ramínka, kulaté tříramínko se mi líbí. Tenhle šišoid však vůbec. Škoda, že nenechali všechny tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) Hravec: Něco podobného... No ale má to jednu výhodu - to sploštění volantu a to pro silnější postavy, při vystupování se Vám o volant nezarazí břicho... Editováno: 1. Květen 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Srovnávací test OIII Combi RS 2.0 TDI 135 kW vs OIII Combi 2.0 TDI 110 kWRS.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Hele chlapi, uplne blby dotaz. Jak sem dam foto??? Jsem na foru pres mobil. Mam vyfoceno,ale neumim vlozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Tak snad.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Tak ok, uz jsem na to prisel. Prepnout na PC verzi. A potom uz to jde. Tak to je muj prispevek ke vsem steelkam, bilym a cernym. Jedna zelena. :-D:-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Jeste jedna, konecne to umim. Uz jsem zde sliboval vicekrat, ze pridam foto. Staci chvili premyslet. :-D:-D:-D. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Nádherná. Nechceš si založit vlastní vlákno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 :-D:-D:-D:-D stejny problem, neumim!!!!! Ale ja myslim, ze se staci pochlubit zde. ;-);-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Pěkná pěkná, ale kurde ten zadní stěrač se k tomu RS nehodí, u OII jsem ho měl ale tady mě to k tomu křidlu nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 a to je tdi rs? jinak pěkná barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 Uz jsem to resil v sekci zadni sterac. Ano, bez je to hezci, ale ja to auto pouzivam!! A musim rict, ze ho pouzivam casto. Jen treba rano a zamlzene sklo z venku, pyl napadany pres noc atd atd. Takze opravdu pouzivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.