Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

může to prostě dělt některý z těch asistentů. Chce to vyzkoušet. Já když mám ten AH zapnutý, DSG prostě cuká, protože se to snaží nějak přibržďovat. Vypnu to a je to v pohodě. Asistent rozjezdu může dělat totéž. Ne,yslím si ale, že by to byla nějaká systémová vada. DSG je jinak perfektní převodovka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci s RS, koukám, že tu každý má na zimu 17" kola. Koupili byste si to znovu?

Nejspíš se svojí RS kus zimy stihnu taky a uvažuju, jestli koupit 17 nebo 18" zimní. 18" bych vzal Golusy, 17" asi Denomy. 17" je určitě praktičtější, 18" hezčí...;) Dík za názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono to hlavně je tak, že v techničáku RS je povolená 18" jen tohoto parametru 7,5Jx18 ET51, 225/40/18/Y, kterážto zimní guma v rychlostním indexu Y snad neexistuje;) Tak je otázka, jestli tam dát index V, stejně přes 200 s tím jezdit nebudu... pojišťovna by ale mohla dělat problémy...

 

edit:

§ 21 
Kola, pneumatiky a protiskluzové řetězy 
(K § 2 odst. 5, 6 a 7 zákona) 

(2) V případě použití zimních pneumatik (M+S) s nižší kategorií rychlosti, než je nejvyšší konstrukční rychlost vozidla, je nutno na tuto skutečnost upozornit dodatkovým označením formou nálepky, která musí být v zorném poli řidiče. Údaj na nálepce stanovuje nejvyšší přípustnou rychlost vozidla s namontovanými zimními pneumatikami, která nesmí být při provozu vozidla překročena.

Editováno: , autor: bodyia
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...