Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

mimo to by se měla objevit položka v CAR, kde to jde vypnout!

 

doporučím drobnost - hoši neteoretizujte a vyzkoušejte a uvidíte... také jsme to tak se Sankem81 udělali a viděli...

 

 

a kdo se bojí nesmí do lesa!

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zřejmě mi na autě padá nafta tzn že nefunguje nebo funguje nějak špatně čerpadlo. Když mi RS stojí třeba 3 dny v garáži chytne to až na 3tí natočení no a teď jsem byl o víkendu na slovensku kde auto stálo 4 dny a při následném startování při mínus 13ti stupních se startér točil dobrých 20 sekund než to chytlo no a chytlo to stylem jeden válec druhej válec třetí čtvrtej no hrozný zvuky hrozný vybrace. Zřejmě budu muset do servisu. RSka má najeto 3 tisíce. Když se s ní jezdí každý den tak není problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak podle dnešních informací od prodejce je od ŠA zkrácena čakací doba u OIII RS na cca 3,5 měsíce... :kol-27:

 

Samozřejmě je potřeba tuto inforamaci ještě prověřit u jiného zdroje... má mě opravit nabídku, teď tam mám 16 - 20týdnů, takže uvidíme co tam napíšou...

Editováno: , autor: Napalm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ono záleží hlavně na tom, v jaké výbavě RSo bude... jestli bude front assist, panorama atd.. tak zůstává termín beze změny (cca 5 měsíců)

 

Nene, bavím se o téměř plné palbě a na nabídce je termín max. 4 měsíce, takže to ŠA opravdu "poléčila"....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořád ty stejný řeči jako jsme viděli v už X recenzích předtím. Nechápu proč neudělají třeba test příplatkové výbavy jako adaptabilní tempomat, držení jízdního pruhu, park. asistenta atd. Celá recenze je vlastně uplně o ničem jelikož všechno co tam bylo sděleno bylo už vlastně sděleno dávno dříve a jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel mas pravdu.... stačí si tu přečíst paranoidní příspěvky s obavou o porochovost a podobně.... a potom příspěvky o zbytečnosti a že raději koně pod kapotou.... nebo technika ala Š 105/120... samo chápu, že je to o možnostsch a rozpočtu, ale zatracovat něco, co nezkusím dlouhodoběji a nemohu objektivně posoudit je ono čecháčkovství...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo tu má auto napráskané pomocníkama a plné doplňků? Co třeba udělat vlastní recenzi/test?Dneska stačí dobrý mobil,kamera,pc a hlavně parta nadšenců a dá se na solidní úrovni vytvořit ledacos, co se pomocí YouTube rozšíří do světa!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak co se těch moderních pomocníků týká,tak za mně osobně moc ne-e,ale je pravda,že většinu jsem neměl možnost vyzkoušet,pač mám auto defakto holé,pokud jde o tyto asistenty.Přesto mi,snad krom automatu nic nechybí.Docela dobré mi přijde třeba hlídání mrtvého úhlu i když v praxi neznám,naopak třeba hlídání pruhů,parkovací asistent,adaptivní tempomat(z toho co jsem vyčetl tady,tak je poměrně nevychytaný) mi přijdou takové,řekněme nezajímavé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...