Přejít na obsah

Nový Superb Facelift2-hlasování


SUP1

Doporučené příspěvky

Nevím proč jsi nám Žraloku zamknul předchozí téma.

Povídali jsme si tam docela pěkně a ty to přesměruješ na jiné téma. Ten odkaz, co jsem hodil v první příspěvku je na něco jiného, novinka s faceliftem...

To by mě vážně zajímalo, bavili jsme se tam pěkně, navíc já to dal úmyslně do skupiny Superb1, páč to srovnávám s jedničkou

Nedělali jsme nic, co by porušovalo pravidla fóra, vůbec nebyl důvod hned zamykat

Jen tak pro prdel hlasování:

Kdo souhlasí se zamknutím mého tématu ať napíše (a vůbec celkově s někdy nesmyslným zamykáním), kdo nesouhlasí ať taky napíše

V pravidlech se nepíše nic o tom, že bychom se nemohli bavit o různých věcech, nelíbí se mi tato CENZURA (jak za komoušů)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono si to tady přímo koleduje (viz pravidla bod č.3 "Před vložením nového TÉMATU se nejdříve přesvědčte, zda se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi...") = dát to samé,zase do exteriéru a ještě SI? Mimochodem,téma SII FL je již dávno založené:  http://forum.skodahome.cz/topic/109318-superb-ii-facelift/

Možná,kdyby to SUP1 dal alespoň do sekce Ostatní... Nicméně Žralok ten link nějak nevychytal. :kol-32:

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no super, takže i žralok nám přestřelil a odkázal nás na jiné téma (kde se řešil až Sup III) :D

 

Pawouk: beru to podle sebe - mám supa a zajímám se o supa => ostatni skodovacke fora nectu. A kdyz chcu resit facelitf s lidma (s kteryma se treba znam osobne), co k tomu maji co rict (majiteli supu), tak zalozim vlakno ve svem domovskem klubu a nebudu to resit nekde globalne. To je muj nazor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak taky se přidám k tomu, že zamknutí v sekci SI bylo nesmyslné, protože jsme to řešili my SI a do tématu se připojilo docela dost lidí a psali jsme si tam pěkně, jak už bylo psáno ... Já teda do fóra SII vůbec nechodím, jelikož máme SI a tak nemám zapotřebí lézt někam jinam... 

 

Tak proč bychom si nemohli založit téma u nás ve fóru SI ??? ;)

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slečno ,kluci ,  vysvětleni je proste , aby v tom nebyl bordel :D , řekněme z pohledu člověka ktery tu zavita poprve, začne hledat nějake informace o Sll fl , no kde by je podle vas hledal ? v sekci SUP l exterier ?  to je jako by se řešila Olll v sekci bazar a vyměna rozvodu u fabie v sekci admin ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj,mám na to stejný názor jako jozzi. Ono by sa pak totiž mohlo stát,že SII FL bude mít svoje témata v každé sekci na foru. Jinak ten odkaz co jsem dal,jsem myslel jako příklad. Samozřejmě je pro mě logické,že by se téma SII FL mělo přinejmenším řešit u Superbů,takže tvůj návrh na přesun není vůbec od věci. :kol-47:  Ještě drobná poznámečka - není občas od věci,mrknou i jinam, než k Supům - například některé motory jsou stejné i u jiných typů škodovek a řeší se tam stejné věci,které se pak opakují různě po foru a to se stává nepřehledným. Někdy mě taky přijde,že někteří moderátoři nevyvíjí prakticky žádnou činnost... a ti zbylí toho pak mají hodně na práci udržet oto tady alespoň trochu v cajku. Tak to by bylo asi všechno co mám na srdci. Ať vám Supáci frčí! :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak abych vysvětlil, proč jsem původní téma zamkl.

 

V tom článku se píše o Superbu II a jeho omlazení (facelift), tak nevím, co to dělá v sekci Superb I a exteriér. Jestli si o tom chcete povídat, tak máte možnost v sekci Superb II.

 

Nevím, proč se nedíváte i do jiných sekcí a nepoužíváte funkci HLEDAT. Já osobně hledám a pročítám celé fórum a ne jen sekci supů. Ano, je to někdy těžké ale zamyslete se nad tím, jak se pojmenovávají témata. 5 lidí popíše a pojmenuje stejnou závadu 5x jinak. Když mi něco nefunguje, tak nemusím zakládat nové téma ale můžu pokračovat v podobném. Příklad: někomu přestane na budících fungovat kontrolka levého blinkru a založí si své téma. Na druhý den, někomu jinému přestane fungovat kontrolka na pravý blinkr ale protože téma tady není, tak si založí své vlastní. Ale proč to všechno nesjednotit do již založeného, kde se řeší problém s budíkama. Je to jen o tom, dát si práci s hledáním. Oni tady jsou adminové a moderátoři, kteří nemají nic jiného ve svém volnu na práci a zase to upraví a přesunou.

 

Tak se do prdele zamyslete nad celou situací a nad tím jak to tady funguje. Jestli si někdo myslí, že by to zvládal lépe, tak není problém a může to tady moderovat.

 

A teď se do mě klidně pusťte.

 

A aby toho nebylo málo a myslíte si, že si dělám srandu, nebo si něco vymýšlím, tak tady máte jeden názorný příklad,

 

http://forum.skodahome.cz/topic/123328-superb-25tdi-120kw-automat/#entry1747592

 

Tady je jiný příklad člena, co jen potřebuje vyřešit problém ale o jeho vyřešení se s námi už nepodělí.

 

http://forum.skodahome.cz/topic/123058-otev%C5%99en%C3%AD-kufru/

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no prostě chceme-li probrat supa II a jeho FL a nechceme trajdat do jiných sekcí tak se o tom bavme v hospodě a je klid.Tam snad nikdo nebude proti a je to.Jednoduché.

to Žralok: Libore máš z velké časti pravdu,ale co se týče třeba onoho tématu tak já taky nechci trajdat po jiných sekcích.Proto si myslím,že hospoda je dobrá na takovýto pokec a vadit to nebude nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...