Přejít na obsah

Škoda Rapid Spaceback


Ady2410

Doporučené příspěvky

Dnes jsem viděl Rapida Spaceback u prodejce. V červené barvě prosklená střecha,17" kola atd. Líbil se nám s manželkou. Ale překvapilo mne,že prý nelze jej koupit za hotové ale jen pře Škofin což by bylo asi o 30 000 Kč dražší.Udělal jsem chybu,že jsem nepožádal o výpočet.Dnes kdyby se objednal dodávka až v únoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybych se podíval na konfigurátor tak je to jasný. 77 kW,asi 3 doplňky cena vyšla asi na 344500Kč. Spočítal jsem při akontaci 60%, vyšší nelze, splácet asi 7800 na 24 měsícu o 40000 bych zaplatil více.Prodejce o kolik by šel dolu nevím.Asi moc ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouk: ....... Musim souhlasit,.... ja jelikoz kufr nepotrebuju a uz tak mi prijde ze SPACEBACK ma dobrej kufr, tak bych klasickyho Rapida nepotreboval, tim nechci rici, ze se mi nelibi, SPACEBACK ac je udajne v zadu uzsi mi opticky pripada vice vzadu buslatejsi ;)..........

 

   dneska bylo oficialni predstaveni tak sme to jeli okouknou ;)

 

 Škoda Rapid SPACEBACK 1.2 TSI 77kw Fresh AMBITION - cena: 346 500 kc

BLUE RACE barva, maxidot, swing, trirameny volant ( moc prijemnej na drzeni, ale nekomu vyhovuje ctyrraminko na delsi cesty ) Komfortni telefonovani, multifunkcni volant, tod asi vse co sem pohym okem videl, v Maxidotu nechybela teplota oleje  :kol-47:  :kol-31:

 

svezeni pekny a dokazal bych si ho predstavit v garazi ;) ........ ale kvuli jistote a nitzsi cene spis jako rocni vuz ;)

 

       zde nejake videa co sem v rychlosti udelal,.... vim, sice malo km, ale co uz :D

 

Dodavam ze to je nahravany na telefon a jen tak na rychlo ;)

 

Škoda Rapid SPACEBACK 1.2 TSI - 77 kw ( ASR on )

 http://www.youtube.com/watch?v=sk3-ggKCKzc

 

 

 

Škoda Rapid SPACEBACK 1.2 TSI - 77 kw ( ASR off ) http://www.youtube.com/watch?v=KjXol0zyCzw

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem ho viděl v červené barvě.. No, nevím. Za mě radši lift. Ale celkově Rapid není extra krásné auto, pořád mně vadí že je úzké a vysoké. Kdybych mohl vrátit čas, nevím jestli bych do něj šel znovu. Až ho doplatím tak si udělám radost a koupím pořádného třílitra v pořádné kastli.. Žádný šicí stroj..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem v rychlosti prolezl, a je to můj kandidát jako náhrada za FI, spolu se Seatem Toledo.

Statické poznatky srovnání Rapid lift x Spaceback

- mnohem lepší kůže na volantu

- hodnotnější interiér

- centrálem ovládané víčko nádrže, respektive víčko bez uzamykání

 

Jinak je to stejné, mimo designu, který hraje hodně ve prospěch Spacebacku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak každý má svůj názor a ja za sebe musím říct jsem rád že jsem nečekal na spacebacka mě se na živo moc nelíbí když jsem ho viděl a je dobře že jsem objednal lift.Ten kufr pro mě je strašně malý a  ten hodnotnější interier no nevím uvidíme až mi vyrobí můj Stylpluse moc rozdílu vtom nevidím pokuď nějaký je když mám výrobu 2týden 2014 ale každému se libí něco jiného.A to uzamykání nádrže no hold 3 ks aut sem musel uzamykat ručně a nevadilo mi to a 1ks ne nevidím vtom taký rozdíl.A volant myslím si že rozdíl nebude mezi spacebeckem a lift od nové MR2014 a pokuď  jo tak ať mě někdo opraví no uvidíme.Nenáražím  na nikoho jen reaguju že také zásadní změny nejsou a mě třeba spaceback neoslnil mě víc praktický připadá liftback ale to je můj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktualne vyrabeny Rapid Lift a Spaceback ma stejny volant a stejny interier, jedine z toho cos vyjmenoval je to vicko nadrze, ktere opravdu Lift nema uzamykatelne.

To jsem si neuvědomil, že už se to vlastně srovnalo (možná, že bude u liftu i to víčko). Na salónu stály ještě staré verze. Takže už je to jen otázka designu a možná jiných jízdních vlastností (kratší převis vzadu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V článku "Plasty jsou sice tvrdé, ovšem s výbornou povrchovou úpravou a patřičnou kvalitou dílenského zpracování."

Tak pak nevím proč mě ty kvalitně zpracované plasty začínají po 15tis povrzávat čím dál víc.  Zajímavý, že Lifta před časem taky vynášeli do nebes jako nyní Space a dnes po půl roce už je vše jinak. No čas ukáže jak bude výbornej Space za půl roku až vyleze F3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...