Josef_1 Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Ahoj,muzete nekdo napsat zda vam take tak jemne piska klima- v nahravce patrne na zacatku a zejmena konci. Byl jste s tim nekdo uz v servise, mam sanden klimakompresor,diky 26. 8. 10.43.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 Taky mi to poslední dobou začalo pískat, 09-2016, 9000km. Mám pocit, že to tu už někdo taky řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 (editace) No ja si toho vsiml zhruba po tydnu co jsem auto dovezl domu, zkousel jsem vselijak nastavit klapky,pak zapnout vnitrni cirkulaci nebo otevrit okno,nic nepomohlo, temer vzdy to zacne tak po 5-10 minutach od startu auta a kdyz vypnu a/c prestane to a tak dokola,takze si myslim,ze to bude neco s tim slavnym sanden kompresorem.Jeste jsem vypozoroval,ze ta intenzita piskani ma co docineni se zvysenymi otackami,kdyz stojim,tak to temer neni slyset,kdyz lehce pridam plyn tak je to slyset vic Editováno: 28. Srpen 2017, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Ahoj, chtěl jsem se vás zeptat, když vypnete na climatronicu auto (a je vlastně jedno jestli je zapnutá klima nebo ne). Tak nechápu když mám teda vyple auto proč vlastně si climatronic neustále přidává a ubírá otáčky ventilatorů? Když vypnu motor pak znovu nastartuji a v autě je trošku tepleji tak otáčky jsou úplně naplno. Dělá Vám to taky tak? Měl jsem zato, že by otáčky měli zůstat na stupni který si vyberu když mám vyple auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 A auto rezim jste vypnul ubranim otacek? Ja jen, ze jinak u me vypnout auto rezim nelze,tak me jen napadlo zda ho mate skutecne vypnuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 no mám tlačítko auto tak to vypnu tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 A to vam prestane na displeji ukazovat auto? U me se to tim tlacitkem pouze zapne,vypnout to tim nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Ano ano na displeji přestane svítit auto. Ale chová se to jakoby tam auto bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 To je bohuzial vlastnost tychto lowcostov a nie je to uzivatelsky komfortne. Pri "vyssich" modeloch koncernu sa aspon da nastavit rezim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Treba ja mam auto nastaveno vzdy a bud jen zapinam a nebo vypinam AC nebo menim teplotu. Pokud bych chtel manual nepriplacel bych si za Climatronic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 (editace) Nechapeme sa asi o com je rec, casto to tu citam a vzdy niekto pride s takymto argumentom ale nevadi. Kazdemu vyhovuje nieco ine. Editováno: 30. Srpen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 V 27. 8. 2017 na 21:22, Josef_1 napsal: Ahoj,muzete nekdo napsat zda vam take tak jemne piska klima- v nahravce patrne na zacatku a zejmena konci. Byl jste s tim nekdo uz v servise, mam sanden klimakompresor,diky 26. 8. 10.43.mp3 Ahoj Josefe, mám přesně tohle pískání v Rapidu SB 2016/12. Zatím jsem jen zjístil, že mi to začne pískat až tak za 30min zapnutí, ale pak je otravné. Už se těším jak to budu v serivsu vysvětlovat, bude to 4. reklamace za 8 měsíců života auta, předtím odešel spokový pedál, plynová pedál a muselo se restartnout nastaveni Climatronicu - nefoukal na nohy. Jinak hledal jsem po všech webech, zatím to vypadá, že pískaní způsobuje opravdu ten polský kompresor SANDEN, který by ti při reklamaci měli vyměnit za DENSO. SANDEN není dimenzovaný na časté používání aut. klimou odhaduji. V řijnu jdu měnit olej a budu to reklamovat, teď chci klid aspoň v létě. Jestli to nevyreklamuji, tak na jaře si koupím ten DENSO bohužel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Diky, asi to budu resit nekdy v zari,rekl bych taky ze je to problem sanden smejdu kompresoru,kdyztak pak dam vedet,jinak po 4 mesicich zatim nic,krome toho sandenu a toho,ze to auto je hroznej kostitras a citim kazdej kanal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 V 29. 8. 2017 na 16:17, Josef_1 napsal: A to vam prestane na displeji ukazovat auto? U me se to tim tlacitkem pouze zapne,vypnout to tim nelze Kdyz zmacknes jinej ofuk (okno, nohy atd. ) Tak se auto taky vypne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 (editace) Ano,mas pravdu Editováno: 30. Srpen 2017, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Rapid Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Byl jsem na garančce a zmínil jsem bzučící kompresor klimy a dneska mi volali, že budou měnit kompresor. Stihl jsem to ještě v záruce, končí za tři týdny. Mám manuální klimu, ale o problému jsem se dočetl tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 šťastný člověk, my průkopníci co máme už po záruce máme smolíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Zdravím, páni. Viete mi niekto poradiť? Dnes som naštartoval Rapidku 2013 1,2TSI má Climatronic a stále mi kúrilo. Ventilátor išiel, otáčky sa dali meniť, klapky prepínalo na rozvod vzduchu, aj vnútorný okruh, teplota sa meniť dala, len klíma stále kúrila, išiel horúci vzduch. Po zapnutí A/C išiel o niečo chladnejší, ale stále to kúrilo. Už sa s tým niekto stretol? Dík. V pondelok s tým idem do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Ja mel kdysi opacny problem. Tedy netopilo. Prehral se soft climatroniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Přesně tohle jsem měl. Klapka topení servo servané a zablokované v poloze plně otevřeno, rozdělání přístrojovky, auto dva dny v servisu, protože se řešilo se Škodovkou co vyměnit, já to totiž naštěstí měl na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Tak dnes som tomu ráno pomohol. Pred štartom som odpojil baterku, nechal cca 10 min. nezapojenú, potom som ju zapojil a ejhle, klíma ide ako má...dnes najazdených 150 km s prestávkami a vypnutím motora. Tak uvidím zajtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 No bohužel bych se neradoval, u mě pomohl restart taky, ale servo klapky bylo už načaté a na diagnostice to furt hlásilo chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Kdyz chce clovek poznat opravdovou kvalitu koupi Skodu. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ty klapky jsou docela houfna zavada a ne levna. Kdyby to odchazelo u 10 let starych aut nereknu ani hovno. Ale resit to u triletych? A to zdaleka Rapid neni asi vyjimkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) hmm, takze ani ne po 2 mesicich od dezinfekce to zase smrdi. Resp ono to smrdi hned od zacatku po oprave. ja jezdim vetsinou bez klimy, a vzdycky to dost vyrazne zasmrdi, kdyz pustim AC. po nejake chvili uz to je v pohode. napada mne jeste vymenit filtr (dle mechanika je filtr v poradku) a pak uz nevim. Editováno: 17. Říjen 2017, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Před hodinou, pusher... napsal: ....jezdim vetsinou bez klimy... To je možná ten problém. Já ji naopak nikdy nevypínám. Když je teplo, tak se sepne, když je zima topí topení. Nech ji vyčistit ozonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.