Přejít na obsah

Unik chladiacej kvapaliny


milanfe

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych. Potreboval by som radu. Mam Fabia I  1,4 Mpi 50 kw, LPG. V poslednej dobe mi niekam unika chladiaca kvapalina. Prad cca 5000km som mal menene tesnenie pod hlavou. Bol som v servise kde mi to robili ale nezistili nic kde by sa mohla stracat kvapalina. Tesnenie pod hlavou vylucili. Medzitym som vymenil olej a ked odsrubujem viecko tak je tam malinky povlak a ked som to trochu olizol tak je to prenikavo sladkaste. Moze to byt zase tesnenie pod hlavou? Ist to reklamovat?  Uz som vymenil aj nadrzku na nadobke aj prasok nasypal na utesnenie a nic. Za kazdu radu vopred dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj, mám dotaz, od podzimu co jsem začal topit v autě mám fabii 1.4 MPi 44kwh classic se mi začal ztrácet voda a to tak, že jsem doléval cca 3 dc směsi G12s destilkou každý měcí, nikde nic, pod autem nic, okolo pu,py sucho, podezření na těsnění pod hlavou, nádržka čistá, nesmrdělo to, bublinky po přidání plynu nic, trochu emulze na víčku. Skončila zima začátkem dubna jsem dolil axi 3 dc a od tej doby ani kapka, teda sem to přelil a prskalo to odvzdušňoacím otvorem v expanzní nádobce, teď už ok. Topení?? Ale ani v autě se mi nic nemlžio, prostě nevím , kde mám hledat a na co se juknout. Teď už to přes měsíc drží a nic neteče a neubývá. DÍKY :o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...