ondikTDI 1 Posted January 3 Share Posted January 3 před 37 minutami, misocko napsal: ondikTDI , tu mas sviznejsiu jazdu. K pocitacu v mojom pripade pripocitaj 0,5l/100km to jes trasne,ale:D jak lidi jezdite ja jezdim nekolika auty a dokazu jet pod 5 litru s naftou jakehokoliv objemu a benzinem at atmosfera tak turbo. Podle toho co jsme udella za spotrebu dnesak s 5 valcem musim dokazat jet i se suberbem 1,6 TDi za papirobych 3,4 l Quote Link to post Share on other sites
misocko 12 Posted January 13 Share Posted January 13 natankuj, zajazdi, natankuj , prepocitaj a poreferuj , daj sem potom aj rychlost a pribliznu trasu. ale ked pri tejto spotrebe (3,4l/100km) povazujes svoju jazdu za sviznejsiu , tak ja lietam "proklate nizko" :-) Quote Link to post Share on other sites
misocko 12 Posted January 14 Share Posted January 14 605 km , z toho 280km dialnica ; priemerka 75kmh; 6,1l/100km podla PC ; realita 6,77 podla tankovania. Tri osoby , cca 100kg v kufri. na dialnici vecsinou tempomat 160 , obcas 150 , mimo obce do 120 , cesty prazdne , ziadne prestoje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts