Pachlik30 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Dobry den pozrel som cele toto forum ale nikde som to nenasiel.Mam taky problem mam fabku 1,9 tdi a predcasom sa mi rozsietila kontolka ABS a ESP tak som to napichnul na diagnostiku a bol chybny lavy predny snimac otacok na kolese tak som ho vymenil vymazal chybu ale ta ista chyba sa objavila znova a mam aj rozpleteny ten kablovy zvezok pod filtrom.Ked ju vymazem tak chyba zmyzne ale jakmyle sa pohnem tak sa znova objavy a to nezmacknem ani brzovy podal.Vopred dakujem za rady.Poistka je tiez dobra. aj bateria je nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renne Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Tady ten problém přesně taky řeším :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Treba premerať vedenie k tomu čidlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Skontrolovat vagem otáčky kol, třeba je vadnej kroužek na ložisku, ach jo už... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Zdravím, rožla se mi kontrolka ABS a zároveň i ESP tak sem zajel do servisu a tam to napojili na PC a řekli že je špatná řídící jednotka a že je potřeba nová. Stalo se to někomu taky? jezdit můžu jen nefunguje ABS. Říkali že díl z vrakoviště vyjde na cca 10tis. a novej prý 20tis. Jak jste to řešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Předpokládám, že na velkou pojistku pro ABS/ESP přímo u autobaterie se ti koukli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Tak tak. Prvně vyměnit pojistku. mě taky nešlo ABS, ale pojistka vypadala OK, vyměnila se a je klid. Za těch cca 50 korun to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Dívali se na pojistku ale né u baterie. Podívám se na to a zkusím to. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Předpokládám, že na velkou pojistku pro ABS/ESP přímo u autobaterie se ti koukli?? kde najdu u baterie tu pojistku? nikde jsem ji neviděl a ani v manuálu jsem ji nenašel zobrazenou. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 To je divné,že to nemáš v manuálu. Tady jsou z něj nějaké obrázky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 To je divné,že to nemáš v manuálu. Tady jsou z něj nějaké obrázky: 11.JPG12.JPG Podobný manuál mám taky ale na straně kde máš ty pojistky mám něco jiného a v celém návodu je jen napsané osazení pojistek u baterky nic víc. Originál manuál nemám, mám to z netu. Každopádně děkuji za obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Na manuály se zkus mrknout tady: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia-6y.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Na manuály se zkus mrknout tady: http://new.skoda-auto.com/cs/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia-6y.aspx Díky moc za odkaz. Určitě to využiji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 (editace) je to pozice č. 6 (z leva) pojistka by měla mít 40A Editováno: 2. Červenec 2013, autor: Jizera-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ta závada se dost často stává a hodně často je to pojistka na té baterce jak ti radí tady kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Tak sem se podíval na ty pojistky a radši i vyměnil a pořád to svítí. Zajel jsem ještě do servisu Škoda a tam to napojili na VAG a napsalo to: 00301 zpětné čerpadlo ABS - V39. Takže asi něco s čerpadlem. V servisu říkali že bych to tam musel nechat a že by museli projít celou trasu zapojení, že to může být třeba jen nějakej uvolněnej drát nebo něco podobného. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 me se stalo totez ( světla+klima+prudky kopec+ plně obsazene auto = praskla pojistka - mikrotrhlinka ) , vymenil jsem tu pojistku nad baterkou a porad svitilo ,na VAGu jsem vymazal chybu 00301, po nastartovani se ale zase rozsvitily ABS+ASR(ESP) , ujel jsem 50metru a zhasly a mam klid uz 2500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 ok díky za radu. Zkusím tedy zajet opět do servisu a nechám to vymazat a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiper.77 Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 takže problém konečně vyřešen . Vyměnil jsem tu pojistku na baterce a vymazal chybu a zatím je to ok. Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 mám taktéž uvedený problém, můžete mi říct kde je to čerpadlo, abych věděl po jakých kabelech mám jít(zda není chyba v nic), neboť pojistka preventivně vyměněna, ale pořád kontrolky svítí. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Čerpadlo abs s jednotkou je na pravé straně a teď nevím - buď vzadu na přepážce nebo na postranici. Poznáš to, vede z něho asi 8 trubiček a kabelový svazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blik Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Tak i mě se rozsvítily kontrolky ABS a ESP. Po přečtení rad jsem šel najisto. Po ujištění, že jsou to pojistky jsem zajel do autorizáku Škoda s tím, že takovou prkotinu budou mít skladem - chyba. Byly na objednávku a do druhého dne. Další překvapení byla cena (69Kč za ks) Když jsem se díval na cc-autodíly nebo autodílyhh (cena cca 10Kč za kus), tak vím, kde příště nakoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukfa Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Děkuji za téma, po přečtení jsem šel také najisto. Pojistka KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlok69 Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Občas slo občas nešlo, F1 1.9tdi v autorizaku objevili špatný svazek oprava cca 800,- ja bych se s tim sral den dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.