kajovod Vloženo 11. Červenec 2013 Vloženo 11. Červenec 2013 Ahojte chlapci, prosim mam swing a maxidot, je moznost aby mi predvolenu stanicu jej nazov zobrazovalo na maxidote, nejako si s tym neviem rady. Dakujem. Citovat
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) Návod k obsluze,str. č.14 a 15 hovoří takto: Editováno: 11. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat
pusher... Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 (editace) "Stav vozu" v nabidce maxi dotu neni, nebo aspon ja to tam nemam. Editováno: 16. Červenec 2013, autor: pusher... Citovat
vormen Vloženo 16. Červenec 2013 Vloženo 16. Červenec 2013 to menu "stav vozu" tam přibude až v případě, že bude nějaká událost. třeba se rožne oranžová olejnička a tobě na maxíku naskočí "dolít olej" a pak budeš přepínat: radio-pc-nastavení-dolit olej .... :-) Citovat
vikyviky Vloženo 9. Listopad 2013 Vloženo 9. Listopad 2013 mno nevím , ale ja to taky nemněl na maxidotu aby se mi zobrazovalo radio swing , po tom co jsem si hral z přispusobením přístrojovky , tak se mi podařila zapnout funkce "komfortní funkce maxidotu" a od ty doby se mi radio swing zobrazuje na maxidotu , a par dalšího Citovat
hardb Vloženo 29. Říjen 2014 Vloženo 29. Říjen 2014 tak se mi podařila zapnout funkce "komfortní funkce maxidotu" a od ty doby se mi radio swing zobrazuje na maxidotu , a par dalšího mohl by jsi prosím napsat co vše tahle možnost přidala ? děkuji Citovat
MBDusan Vloženo 29. Říjen 2014 Vloženo 29. Říjen 2014 Zobrazení stanice na maxidotu je úplně zbytečná - kouknu kousek vedle a vidím Citovat
adoks Vloženo 30. Říjen 2014 Vloženo 30. Říjen 2014 OT: MBDusan hodnotná informace, proč točit hlavou, když to jde i jinak a o tom je tady ta diskuze Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.