Kryšot Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Tam, kde se auto zveda zvedakem ci jinym nastrojem - ve predu - se casto macka. Cim to je? Uz jsem to videl na dost Octavkach - misto na prahu - ve predu zamackle - ten vybezek prahu, profil co leze dolu. Take to mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 ja to zvedam jak je uchycení ramena a zadnej problem, ale na to je potreba dilenskej hever a ne ty malý mrchy s drazkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Tam, kde se auto zveda zvedakem ci jinym nastrojem - ve predu - se casto macka. Cim to je? Uz jsem to videl na dost Octavkach - misto na prahu - ve predu zamackle - ten vybezek prahu, profil co leze dolu.Take to mam. tak to mě taky zajímá...prvně jsem myslel že to mám bouraný, ale pak jsem to viěl na dalších koktách a to mě uklidnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 (editace) Presne. Ja to videl tez o dovolene na Orliku. Takze jsem si take oddychl Editováno: 25. Duben 2008, autor: Kryšot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Mám to taky! Myslím, že je to tím, jak to v některých neautorizovaných servicech servisech zvedají na zvedáku s lyžema a podkládají prahy dřevěnýma špalkama. Přecijenom ty naše Kokty něco váží a ten lem to pak nedává..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Mám to taky! Myslím, že je to tím, jak to v některých neautorizovaných servicech servisech zvedají na zvedáku s lyžema a podkládají prahy dřevěnýma špalkama. Přecijenom ty naše Kokty něco váží a ten lem to pak nedává..... Mám to taky a je to od zvedáku,jenom mi hlava nebere to s těmi neautorizovanými servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 taky to mam, ale prijde mi, ze vic je to na predfaceliftech, mozna se mi to jenom ale zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Taky to mám, dá se to narovnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 I ja se pridavam a jsem si i vedom, ze jsem si to zpusobil sam tou malou mrchou jak nekdo nazval hever v kufru. Nemam to v takove mire jako Krysot, ale mam... Je to tam nejake mekke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 sakra kolik vas tady je , co to tu mate - jeste nekdo? - i foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Mam RV99 a auto jsem zvedal uz x-krat prave tou napodobeninou heveru co je v kufru, dole je to perfektne rovne, ani skrabanecek, tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Mam RV99 a auto jsem zvedal uz x-krat prave tou napodobeninou heveru co je v kufru, dole je to perfektne rovne, ani skrabanecek, tak nevim Tak je to tady asi samej lempl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Mam RV99 a auto jsem zvedal uz x-krat prave tou napodobeninou heveru co je v kufru, dole je to perfektne rovne, ani skrabanecek, tak nevim Tak je to tady asi samej lempl! Já jsem to ale neudělal.já to tak už koupil. Narovnat to jde,rovnal jsem to.Při první návštěvě pneuservisu plác a je to zase ohnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Mam RV99 a auto jsem zvedal uz x-krat prave tou napodobeninou heveru co je v kufru, dole je to perfektne rovne, ani skrabanecek, tak nevim Tak je to tady asi samej lempl! Já jsem to ale neudělal.já to tak už koupil. Narovnat to jde,rovnal jsem to.Při první návštěvě pneuservisu plác a je to zase ohnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Mam RV99 a auto jsem zvedal uz x-krat prave tou napodobeninou heveru co je v kufru, dole je to perfektne rovne, ani skrabanecek, tak nevim Tak je to tady asi samej lempl! Já jsem to ale neudělal.já to tak už koupil. Narovnat to jde,rovnal jsem to.Při první návštěvě pneuservisu plác a je to zase ohnutý. Take jsem si to nechal srovnat a co bys rekl ..... pri dalsi vymene pneu bac a bylo to zase ohnute Pripadam si jak ve Favu. Taky prahy kaput, tak zvedani pres celickej prah - drevenym tramkem. Asi to tady vypada na podob. zavadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Já to mám taky ale viděl jsem to snad na každé. Třeba to tam má být . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Já to mám taky ale viděl jsem to snad na každé. Třeba to tam má být . Ja snad taky na kazdy, ale to se asi jen zda. Na tech novejch snad uz neee. Nevim co nato rict. Zveda se to na spravnem miste, hever je kvalitni na ukotveni packy take, jsou pogumovane. Tak ja uz nevim. Ted to kousek dal budu chytat. Bud je to tezky cumak nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Samože mám taky, párkrát jsem to narovnal a zase se to ohnulo, teď už na to kašlu... Jen jsem si předevčírem, když jsem byl na serv. prohlídce, všiml, že mi vpředu ty pracky heveru posunul jakoby víc ke středu auta, takže to zvedal vpodstatě za podlahu a ne za práh-jestli je v těch místech ta podlaha tak pevná nebo co??? Ale octa na vedlejším zvedáku byla podepřená stejně a měla ty lemy taky splácnuté...a byla to pofaceliftová Ještě foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Ještě z druhé strany...sorry, auto je jak hnůj, ale u nás teď v podstatě každý den sprchne, tak se mi to nechce furt umývat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Jen jsem si předevčírem, když jsem byl na serv. prohlídce, všiml, že mi vpředu ty pracky heveru posunul jakoby víc ke středu auta, takže to zvedal vpodstatě za podlahu a ne za práh přesně, stačí se ohnout a za prahem jsou takové vystouplé plošky s gumovou zaslepkou a ne to tahat za prahy...taky bohužel mám,ale to předchozí majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 přesně, stačí se ohnout a za prahem jsou takové vystouplé plošky s gumovou zaslepkou a ne to tahat za prahy...taky bohužel mám,ale to předchozí majitel jj, ty tam jsou že by zvedací body pro sloupové zvedáky...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Proč vám to tam tak vadí mě je to tam uplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Taky to mám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirate Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Já to mám taky a vůbec se mě to nechce řešit. Myslím, že je to konstrukční chyba místo není dimenzované na takovou váhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 já to tak taky už koupil a je mi to ůplně u pr*ele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.