Petrrr Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Ty krávo, to se někdo má. No jo Pražák. Stane, už to uvádějí i v reklamě, těma malýma písmenkama na konci spotu. Třeba New Rapid a Rapid Spaceback, tam se to píše určitě. Taková berlička aby je nikdo nemohl zažalovat. Píše se tam, "sype se již v záruce". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 to si ukradl šéfovi z ledničky ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 To už byla závěrečná chuťovka. 10ti hodinový maraton... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 jinak je otevřena registrace na OC sraz Žamberk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Mňam, hned bych si taky dal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 před 4 hodinami, Petrrr napsal: Ty krávo, to se někdo má. No jo Pražák. Stane, už to uvádějí i v reklamě, těma malýma písmenkama na konci spotu. Třeba New Rapid a Rapid Spaceback, tam se to píše určitě. Taková berlička aby je nikdo nemohl zažalovat. Píše se tam, "sype se již v záruce". Aha, tak to já nesleduji - kindercárku si já kupovat nebudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 před 4 hodinami, motosman napsal: jinak je otevřena registrace na OC sraz Žamberk. a bude tam závodní okruh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 No do budoucna ani já ne i kdybych s ním byl spokojený. 1,0TSI tříválec ať si nechají. No a na ostatní modely mám svůj názor. Mně se prostě Škoda celkově znechutila. Nemůžu za to. Takový je můj osud. Na nějakej Žamberk jezdí lidi co mají už v podstatě veterána s nasypanýma penězma za kraviny co hodnotu auta stejně nezvýší, tedy přidaná hodnota nula ( lákadlo pro zloděje) - Ozák, pak lidi co raději se svou Škodou ani nejezdí aby se nezačla sypat ( Motos, Stanmar, Pawouk) a mohli stále tvrdit něco o dokonalosti těchto aut. No a pak fanatici jako Clint, Pancho, co jednou až přijde jejich čas si nechaj dát na oči znak střelené slepice pro Chárona aby je v Superbu převezl na druhý břeh. No pak se najdou vyjímky jako Kokta, ale ten tam jezdí jen jako provokatér a kvůli žrádlu a aby si zasouložil s mladíkama v O1. Ty mu totiž na ty pohádky o červeném Porsche skočí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 No já už jsem se lek, že jsi přestal bejt plačka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 a bude tam závodní okruh? [emoji3] Jako kazdy rok, zamcene toalety a na to prijdes, az si k nim das zavod No do budoucna ani já ne i kdybych s ním byl spokojený. 1,0TSI tříválec ať si nechají. No a na ostatní modely mám svůj názor. Mně se prostě Škoda celkově znechutila. Nemůžu za to. Takový je můj osud. Na nějakej Žamberk jezdí lidi co mají už v podstatě veterána s nasypanýma penězma za kraviny co hodnotu auta stejně nezvýší, tedy přidaná hodnota nula ( lákadlo pro zloděje) - Ozák, pak lidi co raději se svou Škodou ani nejezdí aby se nezačla sypat ( Motos, Stanmar, Pawouk) a mohli stále tvrdit něco o dokonalosti těchto aut. No a pak fanatici jako Clint, Pancho, co jednou až přijde jejich čas si nechaj dát na oči znak střelené slepice pro Chárona aby je v Superbu převezl na druhý břeh. No pak se najdou vyjímky jako Kokta, ale ten tam jezdí jen jako provokatér a kvůli žrádlu a aby si zasouložil s mladíkama v O1. [emoji3][emoji3][emoji3] Ty mu totiž na ty pohádky o červeném Porsche skočí. Co ma Kozak na aute? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Tak cikáni už údajně mají elektromobilitu vyřešenou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Hnůjdej a jeho asistent jízdy v pruhu...... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) "otočit se za princeznou".. to je ženská, by potřebovala asi opravit mozek bojím se vyjet na normální cesty, když čtu tyhle neřidiče... Editováno: 6. Červen 2017, autor: kokta7 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 A že jich je. Při poslední křižovatce 90% neví co je přednost protijedoucích vozidel.[emoji12] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 No a koukněte na tuhle. To je teprve megap... https://youtu.be/2t9GTYaYNfk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 hm další neřidička, hlavně ty komentáře u toho videa. že neměl předjíždět ve městě a že jel víc než 50, to by mě zajímalo jak vědí že jel rychleji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Myslím, že se poss... strachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Dnes nevíte (ale ani nikdy před tím), na jakýho magora narazíte ... "Paní" se asi snažila vychovávat, sama ale byla najspíš předjeta v rámci pravidel. Jestli nebyla s to kousnout jeho další předjíždění sama s dítětem v autě a provedla co provedla, je to ještě větší magor než autor sám ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Magori jsou oba dva. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 A v čem je autor magor? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 No ona je větší, protože takhle riskovat s dítětem v autě může jedině zakomplexovaná dylina. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 "otočit se za princeznou".. to je ženská, by potřebovala asi opravit mozek [emoji3] bojím se vyjet na normální cesty, když čtu tyhle neřidiče... Tak ja pravidelne vidim jak se zensky malujou v aute, chlapy jak snidaj a v radiu rikali bombu, ze prej jel Ondrej Cina do prace na babete, zastavil na cerveny vedle auta a tam si zenska čistila zuby. Ja uz videl ve Strasnicich prechazet chlapa po prechodu a pritom jezdil po brade el. holicim strojkem. Jinak zakon pravi, ze tobe neprislusi urcovat kdo jede a nejede rychle, mas povinnost proste uhnout a maximalne to oznamit policii, ktera pravomoc rozhodnout ma. Tedy pan jestli jel rychle nebo ne je uplne vedlejsi, nejvetsi bota je braneni predjizdeni, to je jeste vice hazardujici nez 60km/h v obci, vsak na tom videu je videt jak dupal kvuli ni na brzdu a klickoval. Vyskolil ji pekne, jak chtel pokracovat rovne a pak si rika, tak se projedu za ni [emoji3]. Navic on se zachoval presne jak mel, videl rychle prijizdejici auto, tak evidentne zpomalil a uhnul na krajnici, to bylo primo ukazkove. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Před hodinou, Alma napsal: Magori jsou oba dva. radši jdi pryč z této diskuze, protože si neřidič 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Přesně tak, tady ani nikde jinde se všichni neshodnou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 (editace) "proto jsem uhnul na kraj aby mohla projed" Taky bych uhnul, aby si pro ten jed dojela co nejdříve a vychutnat si svůj poslední šálek kávy Jinak souhlas s kokta7, Radius atd. Editováno: 6. Červen 2017, autor: šulda 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky