peter.s Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 04/2014 MR 2014 - po každom zamknutí/odmoknutí. Lepšie by bolo aby to odklopilo až po štarte. Asi otázka na ferdu, či sa to dá zmeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 (editace) Mne i u O3 zustavala zrcatka seknuta. Musel jsem auto vypnout a znovu zapnout zapalovani. Nebo ruzne otocit joystickem na dverich aby se to nejak chytlo. Nakonec jsem v menu radia funkci sklapeni vypnul. Mel jsem MR2014. Tak snad to ted vychytali. Do noveho auta uz sem si tu funkci nedal po zkusenostech z predchoziho. Editováno: 16. Srpen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 MR14 narovnají se až po zapnutí zapalování... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyke Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 MR2015 sklapaju aj vyklapaju sa hned po odomknuti a zamknuti auta s Kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Výroba 11/2013 MR2014, zrcátka plácají při zamykání i odemykání. Je jedno jestli kessy nebo ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Tak to vypada na pekny bordel spis se neco zmenilo ke konkretnimu datu nez presne k MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Není pravda, takhle mi to plácá od prvního sednutí do mazlíka 6.12.2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 A to jsem do něj sedl, jen co sjel z kamionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjja Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 No tak to nevím, přepravní mód je pravda, ale zrovna zrcátka ještě před aktivací fungovala tak, jak popisuji. Byl jsem u toho, když auto dorazilo na kamionu do prodejny. Bude to ta druhá možnost, že to nebylo až od MR2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Bohužel nebo naštěstí tohle není pravda: "pokud je potřeba aktualizovat nějakou jednotku a je jedno zda kvůli reklamaci nebo to prostě vyskočí z ODISu, musí servis aktualizovat všechny jednotky na cestě k ní, tedy i několik jednotek, jinak aktualizace té konkrétní nejde provést" CAN rozhodně není postaven, že by byla nějaká jednotka dřív a nějaká dál a rozhodně zde nejsou žádné následnosti. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Bohužel to tak opravdu není a je to opět jen ukázka "schopností servisu". Jediné co je nutí k přehrání i jiných jednotek jsou jen případné předešlé servisní akce, které nebyly provedeny. ODIS však umožní je obejít a nainstalovat jen tu konkrétní, ale zde zase naráží servis na nutnost provádět tyto servisní zásahy, aby procházel audity ze strany Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 A není to tak, že aktualizovat se můžou nezávisle, ale pro správnou spolupráci musejí být všechny/některé aktualizovat na vyšší verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 (editace) Tak jsem po jednom a čtvrt roce musel vyměnit baterku v klíčku, protože mi přestalo fungovat KESSY. Vyměnil jsem si baterku sám, záležitost na cca 10 min i s přečtením postupu v manuálu k vozidlu. Spárovat klíček s autem jsem nemusel. Neodpustím si, po přečtení celého tohoto vlákna, jednu poznámku. Chlapi, čtěte návody, nebo alespoň, když něco nevíte, tak se snažte si informace najít sami, protože nad některými příspěvky jsem krotil hlavou a nevěděl jsem, zda je to myšleno vážně, nebo je to sranda. Bohužel jsem zjistil, že to bylo myšleno vážně. Editováno: 28. Srpen 2015, autor: Petoru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Jo, taky jsem měnil, přestalo odemykat dotykem rukou (startování šlo dál) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Já měním cca jednou za půl roku (asi kupuju levnou šmejd baterii) a taky jsem nikdy nemusel párovat klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Já kupoval auto v lednu a měnil jsem v červenci. Ale auto bylo vyrobené v 05/14 a já s ním nejezdil, takže nemohu posoudit jak dlouho baterka vydržela, zda byla již jednou třeba měněná. Ale zcela určitě nevydrží nic, kupoval jsem přímo v autorizáku, no stála asi 40 korun....Ale na druhou stranu jsem s Kessy spokojenej moc, je to pohodlíčko. Editováno: 23. Září 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Já kupoval roční auto a poprvé měnil baterii v klíčku po 2 měsících. Jak píšeš, težko říct, jestli byla původní. Pak jsem měnil 2x za rok, auto používám denně. Ale jinak jsem s Kessy maximálně spokojenej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Drží od 9/13 tak čekám jak ještě dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Ale to myslíš 12V baterku v autě - akumulátor, ne tu 3V v klíčku? Jinak i v garáži zamykám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Já jsem četl v souvislosti s nezamykáním o vybíjení akumulátoru, proto se divím že i u klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Nevíš z jakého důvodu má ten odběr vyšší. Bude ten odběr vyšší když nechám klíč v otevřeném autě? V práci musím nechávat auto odemčené a už to vypadá že budu muset znova dávat novou baterku která tam je od letošního února. Editováno: 25. Září 2015, autor: Barbossa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Navrhnu vývoji v ŠA, aby udělali ten klíček dobíjecí do zásuvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Díky za vyčerpávající odpověď. Takže když nechám auto odemčené jedním klíčem který dám doma do šuplíku a dál budu používat druhý klíč tak ten v šuplíku se bude stále vybíjet? :-) Řekni známému z ŠA že by to chtělo spánkový režim klíčků.;-) A nebo tu bezdrátovou nabíječku klíčků a pro Clinta extra klíček do zásuvky :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tak jsem včera musel opět vyměnit baterku v klíčku. Tedy za dva měsíce. Je pravda, že jsem posledně koupil nějakou no name baterii. Příště koupím kvalitnější. Na tom vybíjení klíčku při otevřeném voze asi něco bude. Ráno jsem zajel s autem do garáže, abych vyměnil pneu, nechal jsem auto odemknuté a s klíčkem v kapse jsem vyměňoval pneumatiky. Asi po hodině jsem chtěl auto zamknout a přes KESSY to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Bezne mavam auto ovorene na dvore cele dni,popripade s klucom vo vacku v jeho blizkosti beham a zatial bateria drzi.Menit po 2 mesiacoch je extrem.Bud nejaky problem s prilisnym odberom,alebo ta vymenena bateria ozaj stala za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.