Majkl-h Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Zdravím minulý týden mi v úterý 1.10 v Praze Dejvicích vykradli auto. Samozřejmě zmizel Columbus. Pokud by Vám byl nabízen, dejte mi prosím vědět. Poznávací znamení (škrábanec na displeji cca. 3cm dlouhý vpravo nahoře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 (editace) To zamrzí, raději si ponechám origo rádio :-) to tak neláká. Jak vnikli do auta? Doporučuju projít inzeráty (aukro,bazoš) a nebo zastavárny v tvém okolí. Většinou to kradou feťáci a hned se to snaží prodat. Editováno: 9. Říjen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 ja ještě dodám skusit projít autovrakoviště , tak se občas najde věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss-ivoss Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Odpověď sice nemám, ale zajímavé, že mě taky Columbus zmizel v noci z posledního září na 1.10... Libeň. Organizovaná skupinka? Drobný peníze mi nezmizely, stejně jako piva, která jsem v autě měl. Klasicka vymlácený okénko, spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 vsichni to vi, ze se to krade jak na bezicim pasu, vsichni to maj v autech myslejici si, ze jim se to nestane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 akorát před pár dny parkuju v letnanech u obchodního centra, vedle mě taky Octavia II v LaK a místo rádia jen díra v palubce, to se vždy pak ujistím že dělám dobře že ho nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Promň, ale nekoupit si něco, protože by mi to mohl někdo ukrást? To budu mít dřěvěný kolo a i to mi bezďáci čórnou, až budou potřebovat topivo do ohně. Kdyby to nebylo od výrobce tak předražený, nebyla by poptávka z druhé ruky, tak by se to tolik nekradlo. Toť jest celý problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 S tím souhlasím.. kdyby Columbus stál max 20 litrů funglovka, tak si myslím, že se jich krade minimum.. ale když oni za to chtěj přes 50 litrů, s tím ať jdou doprdele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 ..tak pokud nekdo ma 50 litru na novyho kolumba, ma jiste i na pojistku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 50 litrů už dávno nestojí... jen tak pro pořádek ohledně pojistky.... osobně mam za auto to co mam a pojistka mě vyjde na 9600,-...na takovou oktávu vyjde 15tis a když to někdo koupí v bazaru a columbus tam už je,tak ho nedokáže nacenit a o časté krádeži tohoto přístroje, který beztak nic neumí neni dostatečně informován. Nemam rád moralisty co na každou krádež odpovídá "máš mít pojistku".Chybama se člověk učí a to platí i na mě.Kdo mě zná ,ví o čem mluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Tolik ale stojí, pokud ho dáváš do výbavy auta, když bys ho chtěl samotný, tak je to už trochu jiná nabídka. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/navigacni-system-columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Jo to jo. Ale když ho tam chci,dam ho z výroby a když mám auto z druhé ruky,tak bazar a jsme zase na zacatku proč se tak kradou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 A to jsme právě u toho, tak jsem pochopil ten předchozí příspěvek - kdyby nový stál 20 000 Kč, tak ho třeba i někdo koupí nový a nebude shánět po bazarech. A kdyby nový stál dvacet, tak použitý bude o dost levnější. Třeba by se pak tolik nevyplatilo je krást... Ale tahle současná cena mi přijde jak dělaná jen pro pojišťovny - asi se ani nepočítá s tím, že by si ho člověk za tyhle peníze koupil, je to prostě cena, kterou pojišťovny platí, když někomu ukradnou jeho Columbus, který měl z výroby za třeba těch necelých 38 000 Kč příplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slycosh Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 no, už se bazarový prodávaj fakt levně....http://elektro.bazos.cz/inzerat/35732956/autoradio-navigace-Skoda-Columbus-RNS-510-LED-disp.php za 7.800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 To je zase na druhou stranu dobre. Az to klesne jeste vice, tak se to tem zmrdum uz nevyplati ani krast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Nevite neco o tomhle? http://www.novinky.cz/krimi/339366-k-pachateli-privedla-policisty-navigace.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Takže 4 navigace=škoda za 1/4mega-nekřesťanská cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Ja spis myslel, co to je za ochranny cip, co se da do navigace a ta se pak da sledovat. Docela by me zajimalo, na jakem principu to muze fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 (editace) Předpokládám,že to bude GPS. Frknou ti to tam, regneš se a můžeš sledovat, kde se to pohybuje, něco jako u smartphone. Editováno: 14. Červen 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 a napájení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Tak předpokládám že to bude mít nějakej záložní zdroj ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) No to prave neni az tak jednoduche narvat do Columba nejakou GPS antenu, patrne GSM vysilac a neco, co to bude cele dostatecne dlouho napajet. Toto vse neni az zase tak male, aby se to tam nekam jen tak veslo. Proto jsem polozil dotaz, jestli o tom nekdo neco vi. Google nic nevi. Nezda se mi, ze pokud by to nejaka firma nabizela, ze by to google nenasel. Jeste je mozno, ze to nekdo proste zbastil doma pote co mu to xkrat ukradli. Editováno: 15. Červen 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) Sherlog nabízí i montuje na xenony, je to dráhy.. Ale na dráhy auta se to asi vyplatí,ale ne na mbecka http://www.sherlog.cz/cz/sherlog-xena-zabezpeceni-xenonovych-svetel.html http://www.sherlog.cz/cz/sherlog-navi-zabezpeceni-vestavene-navigace.html Editováno: 15. Červen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 15000 plus 2500 rocne. Hmmm. To musi byt vysoce popularni sluzba. Dyt to je drazsi nez pojisteni celeho auta i s tou navigaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 když budeš mít káru za cca 2 mega, tak víš že auto se ti popřípadě zase najde i ostatní komponenty a nemusíš řešit, že budeš jezdit jiným autem. když ti po 5 ukradnou xeny/ kryštofa, nevím jestli si na tyhle časté krádeže objedná třeba pojištovna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.