Přejít na obsah

Ukradená navigace Columbus


Majkl-h

Doporučené příspěvky

To zamrzí, raději si ponechám origo rádio :-) to tak neláká.

Jak vnikli do auta?

Doporučuju projít inzeráty (aukro,bazoš) a nebo zastavárny v tvém okolí. Většinou to kradou feťáci a hned se to snaží prodat.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Promň, ale nekoupit si něco, protože by mi to mohl někdo ukrást? To budu mít dřěvěný kolo a i to mi bezďáci čórnou, až budou potřebovat topivo do ohně. Kdyby to nebylo od výrobce tak předražený, nebyla by poptávka z druhé ruky, tak by se to tolik nekradlo. Toť jest celý problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

50 litrů už dávno nestojí... jen tak pro pořádek

ohledně pojistky.... osobně mam za auto to co mam a pojistka mě vyjde na 9600,-...na takovou oktávu vyjde 15tis a když to někdo koupí v bazaru a columbus tam už je,tak ho nedokáže nacenit a o časté krádeži tohoto přístroje, který beztak nic neumí neni dostatečně informován.

Nemam rád moralisty co na každou krádež odpovídá "máš mít pojistku".Chybama se člověk učí a to platí i na mě.Kdo mě zná ,ví o čem mluvim.

post-30979-0-54740100-1386599006_thumb.p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to jsme právě u toho, tak jsem pochopil ten předchozí příspěvek - kdyby nový stál 20 000 Kč, tak ho třeba i někdo koupí nový a nebude shánět po bazarech. A kdyby nový stál dvacet, tak použitý bude o dost levnější. Třeba by se pak tolik nevyplatilo je krást... Ale tahle současná cena mi přijde jak dělaná jen pro pojišťovny - asi se ani nepočítá s tím, že by si ho člověk za tyhle peníze koupil, je to prostě cena, kterou pojišťovny platí, když někomu ukradnou jeho Columbus, který měl z výroby za třeba těch necelých 38 000 Kč příplatku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

No to prave neni az tak jednoduche narvat do Columba nejakou GPS antenu, patrne GSM vysilac a neco, co to bude cele dostatecne dlouho napajet. Toto vse neni az zase tak male, aby se to tam nekam jen tak veslo. Proto jsem polozil dotaz, jestli o tom nekdo neco vi. Google nic nevi. :) Nezda se mi, ze pokud by to nejaka firma nabizela, ze by to google nenasel. Jeste je mozno, ze to nekdo proste zbastil doma pote co mu to xkrat ukradli.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...