Holys Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Ahojte, Mám Fábu II před FL rok 08 a chtěl bych předělat světla klasické na monte carlo - otázka zní, je to možné? Umožní mi to karoserie? Popř čočky z FL šly by vnitřně nastříkat? když je to čočka? Díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Takze monte a ni svetla z fl do sve karoserie za boha nenarves , maximalne striknout pred fl svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 No jo, ale co paraboly? nebo je nějaká spešl barva, která bude fungovat v parabolách stejně jako ten chrom? Mám teď tyto světla. nebo musím mít ty s čočkou, kde na parabolách v podstatě nezáleží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Nic takoveho neni , a kdybys strikl paraboly do cerne tak bys kulovi videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 takže nejlíp se na to vy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 To je taky moznost ale da se koupit cocky , striknout a pak rozumne zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Co to znamena rozumne zprovoznit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Pro zapojeni cocek misto parabol potrebujes sikovneho elektrikare a jedno relatko navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 To bych měl, takže půlka úspěchu za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesto12 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Zdravím chlapi, chtěl bych se zeptat. Mám škodu fabii II facelift z roku 2011 a na voze mám přední světla bez čočky se žárovkou H4, ale nyní jsem si koupil světla z monte carla s čočkou a se žárovkou H7 a moje otázka zní. Když to namontuju do auta tak jak mi bude svítit dálkové světlo když je ve světle pouze 1 patice a to na žárovku H7, která jak vím má pouze jedno vlákno?? Díky moc za odpovědi. Jo a ty světla z roku 2011 prodávám tak se ozvěte kdyby jste meli zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Hľadaj, a odpoveď nájdeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Pokud chceš jezdit taky v noci a něco vidět, tak s tím prodáváním původních reflektorů nepospíchej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xgasparikl Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Ahojte.Mam Fabiu II 9/2011 s original svetlami s 2x2 H7 žiarovkami a rad by som ich vymenil za svetla Monte Carlo. Vie mi niekto poradiť ako nato? Kto by to z okolia Nitry vedel urobiť? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) Sundáš nárazník,vyměníš světla namontuješ nárazník.A když budeš šikovnej,tak ani ten nárazník dolů nemusí.Nehledej v tom vědu. Editováno: 21. Červenec 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 Určite to ide tak ľahko ? Ved klasické svetlá majú 2xH7 a MC má len 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) Nemám monte carlo a tady píšou něco jinýho.http://aci.cz/7628967h-pr-svetlo-h7-h7-cerne-el-ovladane-7pin-konektor-jen-monte-carlo-hella-prvovyroba-l_d147073.htmlJestli to tak je tak bych je neměnil,před face s clonkou svítil celkem tragicky. Editováno: 21. Červenec 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bratrmark13 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Zdravim panove mam fabii 2 FL bude nebo nebude problem vymenit orig. svetla za MC kdyz mam normalne cocky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 (editace) MC má clonku v čočce zatímco obyč. světlo s projektorem má 2x H7 a dálky svítí i s potkávačkama. Takže tam budeš muset upravit elektriku. Pročti si celé vlákno. Editováno: 1. Duben 2018, autor: flacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bratrmark13 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 me sviti dlky bez potkavacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 (editace) Opravdu? Já to mám stejně jako na tomto videu Editováno: 2. Duben 2018, autor: flacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Problémy se světlem z Monte Carlo budou dva. První je s předěláním elektriky a druhý je s tím, že uvidíš v noci daleko hůř, než se stávajícím světlometem. Přečti si odstavec 12. z odkazu. Je to sice o Roomsteru, ale světlomety má Fabia stejné. http://skodaroomster.wz.cz/zmeny-v-prubehu-let.html 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Tak ted jsem z toho vedle. Dneska jsem koupil pritelkyni cerna svetla na FL 2013. Ma tam ted cocku bez nataceni. Chapu dobre, ze pro vymenu za MC svetla - Hella z OBAUTODILY, je potreba predelat jeste elektriku ? Co konkretne ? Mimochodem, podle obrazku je tam dira na druhou H7, tak tomu vazne nerozumim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Důležitý je tento obrázek: Ty černé světla mají H7 v čočce s clounkou (ten systém co byl u před FL na který si stěžovali že nesvítí). V té "parabole" vedle je pak pouze obrysovka. Stříbrné světla s čočkou po FL (obě verze) mají čočku na potkávací světla a parabolu na dálková světla (+ je u nich i ta parkovačka/obrysovka). V podstatě obdobný systém jako ty stříbrné po FL používá i FIII. Pokud myslíš tento otvor v té parabole co jde vidět zde: Tak to je jen na tu obrysovku, stříbrná světla tam mají otvory dva: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Super. Diky za vysvetleni. Jeste mi kdyztak povez, co je potreba prepojit ci dokoupit, aby fungovali dalkovy ? Nebo takhle. Kdyz ted svetla prehodim bez uprav, bude to svitit aspon na potkavacky ? O vikendu mi tu elektriku asi nikdo nepredela... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 To bude muset poradit někdo znalejší, ale potkávačky by snad měli svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.