viewer Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Tak si myslím, že by to mohlo někomu pomoci pokud zvažuje jakou výbavu objednat do nové OIII, a začnu sám. Co bych „příště“ chtěl : - Traveller assistant - Elektriky nastavitelná sedadla + zrcátka s pamětí Co jsem zvažoval : - Hodně jsem zvažoval robotizované parkování ale nějak mě ve skutečnosti nenadchlo, tam kde je normální místo zajedu rychleji sám a vystačím si s park asistentem. Ale to hlavní, pokud je někde tak malé místo, že bych se tam bez robota sotva nacpal, tak tam prostě neparkuji, z reálné obavy jak by asi vyjížděli sousední řidiči….. Co bych už neobjednal : - rozpoznání únavy, nikdy mi nic nehlásilo ani po mnoha hodinové jízdě (bylo v paketu) - volba jízdního profilu, jen taková kravina která mění reakci plynového pedálu, stejně jezdím pořád na „normal“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Jsem fakt rád, že jsem si připlatil za zadní parkovací senzory. V OIII (lift) jde dozadu špatně vidět. Dále mě potěšilo Bolero s telefonováním. Oproti tomu co bych rád - Canton system - k tomu se nelogicky muselo dokupovat další volitelné příslušenství jako třeba zadní skla v elektrice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Škoda, že jsem si nepřiplatil za automatický přepínání dálkových světel a to mi ho prodejce doporučoval!!! A ještě hlasové ovládání telefonu! Jinak jsem co se týče výbavy spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) Aut parkovací asistent není vůbec špatný a v O3 je i příční takže k tomu jenom traveller asistant prý jde dodatečně aktivovat přes diagnostiku, ovšem tam musíš mít tu MF kameru, kterou tam ty asi máš... el. sedadla není špatná věc, ale jak psalo tu x lidí, si bohužel trošku výše. a zklopení zrcátka při zařazení zpátečky je super věc. Soundsystém hraje pěkně v O2 a O3, hlavně když už řidím déle nebo pozdě večer, tak u toho neusnu přepínání dalkových světel jsem vyzkoušel v G7 a bohužel mě lidi vyblíkávali, protože to na klasických okreskách prostě nevypnulo... Editováno: 28. Listopad 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 ozi říkal že to jde dodělat a četl jsem o tom na foru od diagnostice, ale je to pouze tlachání takže ti to rozhodně neberu... s těmi zrcátky to tak je bohužel i u SUP2 a sami se nezklápí po zamčení vozu, což mě fakt vytáčí... (nad tu rychlost u zrcátek jedině přes VAS asi nastavit hodnoty...) adaptivní tempomat je super věc a moc mě v O2 chybí, zvyklý z audin již v roce 2006/2007 možná i dříve... No 3 ramenný souhlasím... DSG na většinu mých tras by fakt stačilo, jenom do druhého rychlejšího auta bych ho fakt nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 myslel jsem to tak, že u O2 a S2 prostě se sami nezklopí, po zamčení auta sou tam nahovno as tím omezením do 15km/h mě tto taky štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sch1 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Volba jízdního režimu - má smysl s DSG a ACA, mění to jejich charakter, v režimu ECO navíc DSG vyřazuje na neutrál po sundání nohy z plynu, což je příjemné. Ovšem jízdní režim ECO vypne natáčení xenonů. Jsou to prostě neslučitelné funkce, mám to potvrzeno o dvýrobce. ACA - je výborné i ve městě v zácpě, antistresový prvek jako hrom Lane Assist - když si zvyknete, že vám to na dálnici tahá volantem, tak je velmi přijemné jak vás to drží. Zároveň to funguje jako senzor únavy, když netaháte za volant a necháte se vézt, tak to velmi nepříjemně pípne. Bohužel pokud je extrémně rovná dálnice tak to pípá, i když jste vzhůru. Xenony - natáčení je opravdu super Alcanatra - mrzí mě, že není možné sklápěcí opěradlo spolujezdce (u Volva V70 to šlo i z kůží). Ale byt už máme zařízený a na chalupuu těď moc věcí nevozíme, tak mě to zas tolik nemrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Mám jen výbavu Elegance plus,takže žádné velké vychytávky.V podstatě mi to stačí,snad jen lituji toho,že to není automat, nad kterým jsem přemýšlel. Jinak bezklíčové odemykání a startování,vyhřívané sedačky a čelní sklo,to jsou věci, které bych chtěl určiě mít i v dalším autě;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 ...člověk lituje jen věcí které měl a teď nemá a co by chtěl o tom se může jen dohadovat:)...takž já jsem spokojen, jsem o třídu výš... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Chtel bych DSG (v dobe objednani nebylo spolu s 1.4Tsi) Chtel bych prepinani dalkovych svetel.Co uz bych si nedal: Drive mode, sklapeni zrcatek a samozatmavovani (vubec mi to samozatmivani nevyhovuje - proklinam to kazdy vecer)Co je pro mne NEdulezite : Xenony a ruzny ty asisestenti, Travel, parkovani atp, barevny maxik Na cem minimalne trvam: Bolero, Keyssy, senzory vpredu a vzadu, 3-rameny volant s multifunkcema, hlasove vytaceni, dvojita podlaha v kufru (combi) , sunset, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) zatmavování a zklápění zrcátek ti vadí proč? mě to vyhovuje. sunset opět dobrá věc, neslnují tě zezadu. automatický parkovací asisten není marná věc. a s těmi xenony si děláš srandu ne Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Nějak jsem to nepostřehnul, ty už máš OIII? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Kokta7: nekde uz jsem to tu psal, pro mne automaticke zatmavovani nedostatecne v porovnanim s manualnim. Pak mi vadi ze se otmavi kdyz za mnou nikdo neni. Pak nekoho predjedu a vypali mi oci, nez se to zase zatmavi. To mi vadi nejvice. K tem xenonum, jasne uplne jine svetlo parada. Ale ta cena, to si nemyslim ze za to vylepseni to stoji. Ne pro mne. Ale jasne pro nekoho je to jasna priorita. Samozrejme clovek si rad dopral uplne vse, ale pak je to o i financich. Ne ze bych xenony nechtel, ale neni to prirorita kvuli ktere bych chtel treba kvuli financnimu stropu vynechat neco jineho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 (editace) většina je reálná... jenom u toho hill holdera, tam jsou tuším jenom 3 mody. Normální, s výšímí otáčkami a s nižšími otáčkami.... jinak trošku O.T: XDS jsem si aktivoval u své dvojkové a fakt to funguje Editováno: 6. Prosinec 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Mám manuál a výbavu Elegance a chybí mi - DSG - xenony - potahy kůže/alcantra ...toto už bylo mimo rozpočet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 Když pominu co bylo mimo rozpočet pak zbývá elektrické otevírání pátých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaIII Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Lituji, že jsem neobjednal Canton Sound System. Netušil jsem, že reproduktory u nové Octavie budou o tolik horší, než u předešlé verze OII FL, kde byl zvuk o poznání lepší (s radiem Swing) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Určitě bych příšte chtěl vestavěnou navigaci a přední senzory, obě mi neskutečně chybí oproti původnímu autu. Jinak jsem nadšen ze vzhledu el. Střešního okna, ta kombinace č/b je špičková. Zatím mi nic nevadi a věřím, že to tak i zůstane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namornik Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 DSG střešní okno PAD sportovní podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Namornik: Předpokládám, že lituješ, že jsi tohle neobjenal... ne že to máš a už nechceš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namornik Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 ano, je to tak, nedobře jsem se vyjádřil - jsou to věci které bych do svého auta chtěl, mám 1,6 TDI v eleganci a jen nějaké drobnosti navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) Dal bych Bi-Xenony. Myslel jsem si, že normál budou svítit líp. Na druhou stranu zase tak moc v noci nejezdím a i situace se změnila. Když jsem objednával, tak 25k bylo rozhodující. A čeho nelituji, to je vyhřívalé přední sklo http://forum.skodahome.cz/topic/126402-black-magic-oiii-rs-combi/page-13#entry1859602 Mě stačí, když nemám pořádně vyčištěné brýle Editováno: 21. leden 2014, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 To neumíte jezdit dopředu, že hodně tady doporučujete přední senzory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plajik157 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Já bych přední senzory bral taky. Měl jsem dodělávané zadní na FI a "nic moc" ale na OIII je to supr. Ke zdi couvnu na 2-3 cm. No a vzledem k tomu že je OIII "trošku" ve předu delší jak FI tak jsem předek trošku ze spodu odřel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Ještě jsem neměl čas to zkoumat, ale třeba u jiných Škodovek zůstaly trvale pískat při tak 30 cm od překážky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.