Kluivert Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 taktéž.. ale počasí nic moc.. Výstřižek.JPG 18 stupňů dobrejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Taky jsem koukal a sobota v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Tak sobota v 15 hod vypadá slušně a já mohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 tak kdo dál? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 taky můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 už jsem napsal holkám růžovkám... co další borci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 ja napsal jednomu u Brna - cerna RS TSI lift. Muze. Kdo dal? Co kacer, sanek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 poslal jsem kačerovi sms... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Mnozí jste už dostali SZ, nebo SMS tedy: Sraz Brno, sobota 10.5.2014 v 15 hod. Místo srazu bývalý fotbalový stadion za Lužánkami u Boby centra odkaz - http://mapy.cz/s/9xA2 Focení zajišťuje Lucasse.... počasí zajištěno! i jedna dívčí posádka s růžovou baby O III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Já už na sobotu,bohužel, plán mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 bratři z rodů praotce Čecha navrhují společné setkání na půl cesty mezi Prahou a Brnem, mají totiž také v sobotu Clintův sraz .. odkaz je zde - není to úplně špatný nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Ty to bereš hopem. Ale mám pocit, že to Clint (a ani já ve svém návrhu místa) nemyslel na tento sobotní sraz - s touto změnou totiž asi dost lidí nepočítá a ani o ní neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 aha, to nepodstatné slovo někdy jsem přehlídl ... nicméně nejlepší akce jsou ty hurá akce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Jasně, ale vím kolik práce s tím Clint a brácha mají, aby se sjelo alespoň těch 20 - 25 aut. Někdo na forum málo chodí anebo nechodí do sekce srazů, tak je obesílají přes SZ atd. Proto si myslím, že to teď neklapne. Jsou tam i lidi z Ústecka, Plzeňska, atd. a tímto bychom je nejspíš odstřihli, nevím jestli by byli ochotní jet tak narychlo až na Vysočinu. Já osobně s tím problém nemám a návrh té restaurace u Jihlavy byl jen nástřel. Třeba to tam někdo zná a navrhne lepší místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 je mi to jasne, ja jsem dnes take prolizal cele forum a hledal lidi s blizkeho i vzdalenejsiho okoli a posilal jim SZ... Skoda, ze tu nejde vyhledavat podle bydliste... Zed jsem sel na vychazku s peskem a hned jsem odchytl modrou race RS, co prislibil take ze k nam prijede... lucasse taky ochytava poulicne lidi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 taky jeste zkusim napsat par lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 ok, psal jsem těmto: bicista Napalm kačer Petoru Kluivert Weithfisto Sanek81 bodyia tiktak Tdernux chleidy samll_01 mayo77 zdenda TDI makovec Luman FABI 79 Dannys viewer xstorm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Jak uz jsem psal Hravcovi tak ja nedorazim. Statnice a porod manzelky me nedovoluji opustit me bydliste. Takze mozna pri pristim srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Kolil lidí už je potvrzeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tak plati to zitra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 za me ano, a pokud bude malo lidi pojedu na Clintuv do Krusovic... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlik Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Tak jak pánové ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 sraz platí! 15,00 Lužánky a pak kdo bude chtít směr Krušovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Zajímalo by mne kolik vás bylo kolegové na vašem srazu? A pro kolegu Hravce : Clintův sraz není jen pro OIII , jsou vítány Octavie všech generací. Ke společnému srazu jen toliko - Vysočina by byla vhodná vzhledem ke zhruba stejné vzdálenosti pro obě skupiny. A záleželo by na tom, kolik členů by bylo skutečně ochotno na takový sraz dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) už jsem to psal do vlákna Clintovasrazu, nylo nás 5x míň ... RS combi, RS, 2x ne RS (budou fotky) Ale já jsem nikdy nepochyboval o tom, že by na Clintův sraz nemohly jiné, než O III - ono v celku vplývá z toho, co mají účastníci za voziy a to počínaje Clintem, přes Pawouka, Koktu, atp.atp... nicméně v Brně jsme to postavili na srazu O III i když se nebráníme ani jiným příchozím, tak jak jsme měli na srazu krásného červeného Supa 1 ano, tak byla Vysočina koncipováno, je to vcelku běžné, naše firma má sídlo v Brně a pobočky po celé ČR a také se vždy potkáváme na Vysočině ... konkrétně zde www.balonovyhotel.cz muselo by to být dobře promyšleno a zorganizováno, nebránil bych se ani malému vstupnímu poplatku a potom nějaké soutěži a pro výherce třeba let balónem.... Editováno: 11. Květen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.