stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 fialová ( tuším že Space) : klasická modrá Lava : hnědá Topaz : modrá Plum : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 zelená Highland : červená Raspberry : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Jen pro porovnání tři odstíny bílé : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 málo vídaná barva (ze základních) modrá Denim : hnědá Amber : červená Rio : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 to je velice zajimave, protoze napr. moji oblibenou Cervenou Rio s faceliftem z CZ konfiguratoru vyskrtli a v nemeckym i rakouskym (skoda-auto.de/at) je k dispozici jenom 12 barev, zadny zvlastni lakovani. docela by me zajimaly fotky barvy Cervena Velvet, nejlip na combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Přidávám se k dotazu výše... Nemá někdo reálné foto O3 FL v barvě Červená Velvet liftback nebo kombi? Jinak nevíte někdo proč zmizela barva Červená Rio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 no ja ji mel na RSu (viz foto) a moc se mi na ni libilo, ze v kazdym svetle vypadala jinak - od tmave cerveny az po syte zrzavou. ted prave zvazuju cervenou velvet, jen jsem ji jeste nevidel nazivo a z fotek/videi (na Karoqu a Kodiaqu, Octu jsem nenasel) mi pripada takova lehce do ruzova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 koule jsem si vygooglil taky, zkus ale najit fotku octavky s Velvet Red... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Jedno RS-o vo velvet red Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 před 8 hodinami, Aleš_BX napsal: v pořadí: Velvet Red, Rio Red, Corrida (Rally) Red: Corrida a Rallye jsou dve odlisne barvy. A to pomerne podstatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 V 28.12.2017 na 18:26, Skyjko napsal: Jedno RS-o vo velvet red mě to jako Velvet nepřipadá. Spíš je to Corrida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Podla predajcu je to "K1K1 - Červená Velvet metalíza" (ma v ponuke este jednu octu tiez K1K1 a je farebne rovnaka) . No podla mna sa tie cervene farby tazko odlisuju fotkami kedze kazdy fotak to zachyti inak a celkovo su si hrozne podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 myslim, ze jsem nasel Velvet Red tady. vy, co jste ji videli uz nazivo, muzete potvrdit? na spravne vyplnenou specifikaci se spolehnout neda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 V 12. 1. 2018 na 2:13, Drahosh napsal: myslim, ze jsem nasel Velvet Red tady. vy, co jste ji videli uz nazivo, muzete potvrdit? na spravne vyplnenou specifikaci se spolehnout neda... Toto mi jako Velvet nepřipadá... Ale těžko říct, fotky jsou v případě této barvy matoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Velvet by měla být snad tato (zde Karoq): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 (editace) Nevíte někdo, co je toto za barvu? Nemáte někdo nějaké víc "reálné" fotky? https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/Skoda-Octavia-Combi-2.0-TDI-DSG-L-K-Xenon-EGD/vhc:car,pgn:2,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:22900_10_,frn:2013,mlx:125000,dmg:false,vcg:estatecar,axh:true,fsh:true,acc:true/pg:vipcar/256293602.html Díky! EDIT: Tak už jsem to asi našel - šedá quartz Editováno: 25. leden 2018, autor: Neonik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Ano, to je šedá quartz. Mám ji na svým autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 V 12.1.2018 na 2:13, Drahosh napsal: myslim, ze jsem nasel Velvet Red tady. vy, co jste ji videli uz nazivo, muzete potvrdit? na spravne vyplnenou specifikaci se spolehnout neda... Podle VIN opravdu Červená Velvet metalíza. jen je blbě nafocená. V reálu je hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Fialová Levander : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Skopal Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Já jen zopakuji, co už tady tuším někdo napsal. Prodejce mi sdělil, že zvláštní lakování může u Octavie trvat zhruba o měsíc déle. Prý jak se části auta vyrábí na různých místech, nedá se nikde přesně namíchat stejná barva. To jim údajně dělá problémy, a proto to trvá o chvilku déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Prodejce má pravdu např. nárazníky se třeba do škodovky dodávají samozřejmně nalakované od ex. dodavatele a tam nastane to spoždění a co mám možnost třeba zahlédnout v lakovně, tak každá kára se zvláštním lakováním stoji uplně mimo na speciálním podvalu a stojí na místě vždy hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Přesně tak. Jak by pak vypadaly spoje, kdyby se to lakovalo celé najednou smontované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 A co třeba zrcátka a nárazníky pro zvláštní lakování chodí do fabriky již na lakované, ale ta kastle tam stojí dlouho již nalakovaná, protože je zaplánováná o něco dříve do výroby než asi právě dorazí třeba ty zrcátka a nárazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Aleši, ano, souhlasím se zvláštním lakováním dílů (byť separé před montáží) přímo v ŠA. Myslel jsem poje těch např. nárazníků s kastlí atd. Nicméně pozitivem pro Škodu obecně je trochu "jednodušší" nekomplikovanost dílů kastle auta. Pro vysvětlení - dříve jsem pracoval pro prvododavatele nárazníků korejské automobilky, kde se mimo jiné lakovaly např. boční plastové obložení o dvě generace starší Kii Spartage, díly na páté dveře pro Ceed, nebo předchozí generaci H-i30. Odsud se line koplikovanost trefení se přesnosti barvy (speciálně metalické) mimo fabriku výrobce samotné káry. Takže obecně zpět k Tvojí poznámce na můj příspěvek - ano, uznávám, máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk2 Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Ahoj, právě vybírám O3 Liftback. Původně jsem si (podle konfigurátoru) vybral Oranžovou Cayenne, ale když jsem ji včera viděl naživo, tak se mi líbit přestala :-( . Další volba padla na červenou. V nabídce jsou různé červené, ale bohužel nebude možné je vidět všechny vedle sebe. Pročetl jsem si toto vlákno a chci se ještě jednou zeptat, jaká červená se nejvíce líbí Vám ? Jaký je Velvet naživo ? Jak velký je rozdíl mezi Corridou a Rallye ? Viděl jste někdo Raspberry ? Moc díky za jakékoli názory, postřehy atd. (P.S. jen pro dokreslení - plánuji kola Hawk antracit a střešní okno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.