Přejít na obsah

Hlasove ovladani telefonu - ovladani na volantu chybi, Octavia III


Doporučené příspěvky

Ahoj.

V mem novem aute Octavia III mam hlasove ovladani telefonu, komfortni telefonovani, multifunkcni volant a Mitsumi connectivity.

Na volantu mi chybi tlacitko na aktivaci hlasoveho ovladani, ktere je tak treba aktivovat tlacitkem na palubce na Amundsenu.

Je to tak, ze pokud je instalovan Amundsen nebo Apple Connectivity nebo neco jineho, neni talcitko na aktivaci hlasoveho ovladani na multifunkcim volantu pritomno? Prijem hovoru take pritomen neni, ale hovor lze prijimout stisknutim kolecka, kterym se ovlada maxidot.

Diky za info.

Robert

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Domnívám se, že tvá konfigurace neobsahuje Multifunkční volant pro rádio a telefon (+1000 Kč pro Eleganci), ale jen Multifunkční volant (tedy rádio+palubní počítač). Já jsem ho do konfigurace přidával na poslední chvíli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja pise flag, nestaci zvolit multifumkcni volant (ten ma mene tlacitek), ale multifunkcni pro radio a telefion,   ten ma pak na jeste na prave strane tlacitka pro hlasove ovladani a pro prijem ci ukoncovani hovoru, nebo vyvolani nabidky hovoru  i na maxidotu. Takze jestli sis to nenavolil, tak si ted trhej vlasy z hlavy :)

 

Jen mi vadi na hlasovem ovladani radia (nesouvisi to s volantem)  ze po stisku Voice se ovlada tam kde radio je, tzn kdyz je v radiu tak radio, kdyz je v menu telefon tak telefon.

Skoda ze mu nejde priradit funkce jen pro ovladani telefonu, at jsem v radiu kdekoliv po stisku by se vyvolalo hlasove ovladani jen pro telefon.  Clovek kdyz chce volat, vzdy se na radiu

musi prepnout do rezimu telefon, coz mi leze na nervy. Nebo delam neco spatne.

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když stisknu tlačítko hl. ovládání a řeknu "Volej - jméno z kontaktů" tak mi to normálně zopakuje "Vytáčím - jméno volaného" a volá. (Elegance+Bolero+volant pro rádio a telefon pokud by to hrálo roli). Stejně jako mohu kdykoliv hl. povelem změnit zdroj zvuku.

Myslím, že spíš ten seznam dostupným pokynů zobrazovaný na displeji se vztahuje k tomu jaká funkce je aktivní.

 

Mimochodem, líbilo by se mi, kdyby se dalo nastavit výchozí zobrazení MAXI-DOTu např. na Jízdní data a po určité době to na ně zpět přeskočilo. Takhle pokud použiji pro ovládání Telefonu tlačítka volantu, zůstane zobrazen Telefon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Flag přesně tak jak píšeš..... jen s mi to tak nechtělo vysvětlovat, bicista mnohdy jakožto medicínský reprezentant uvažuje někdy i jinak....

 

jinak stačí dát na telefonu zpět a je tam to co tam bylo... auto přeci neví, že když jsi volal, že nebudeš chtít volat ještě někomu jinému....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak zpet k tematu kdyz sem v rezimu radio a stisknu voice na boleru se ukazou dostupne prikazy a mezi nimi neni nic vstazneho k telefonovani ale k ovladani radia, proto mne nenapadlo rici volat jmeno a pak jmeno kontaktu. Opravdu to funguje coz mne nenapadlo. Proto jeste jednou dekuji panovi co mi poradil.

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...
  • o 10 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...