mia Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 jak vám to chytá za studena ? jsem byl zvyklý u tdi a pd startovat i v lehkých mrazech bez žhavení na drc,ale tady u toho CR pod 5stupnů,bez žhavení ,dost dlouho točí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 (editace) Ahoj, stejně jako za tepla. Zapnu zapalování, ručičky se "projedou a vrátí", během té doby svítí symbol žhavení, zhasne a beru za startér, pak 2-3x se motor převalí (1 vteřina) a běží. Nějak vysloveně o dost delší oproti TDi, které startovalo také na drc 1-2x převalení motoru, mi to nepřipadá. Jak dlouho ti to točí? EDIT: např. benzínová 3.6 točí déle, tam se ten motor převalí vícekrát Editováno: 8. leden 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Mi to přijde, že to startuje "nadrc", tak 1 max 2 převalení motoru. Respektive nemám pocit, že by to startovalo déle než benzínová fabka, ale je fakt, že tam stačí za tepla do klíče pomalu jen ťuknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Tak teď jak jsou ty mrazy - 12°C, tak se mi zdá, že to moc dlouho nežhaví, řekl bych, že to žhaví stejně dlouho jako za "tepla". I ten start je takový neochotný - tak 3 převalení motoru. Když zapnu dvakrát zapalování, je to lepší. U předchozího SII jsem toto nepozoroval, tam se mi zdálo, že i to žhavení svítilo déle. Po jednom z těchto studených startů zůstala dokonce cca 2s svítit kontrolka žhavení. Jak to máte vy? Najeto cca 35 tis. km. Zohledňuje se při stanovení délky žhavení i úroveň nabití baterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 u pdéčka 2.0 TDI BMM to opravdu žhavení prodlužovalo, u CR to stejně indikuje... jinak CR mě startoval okamžitě, měl sem podobné kilometry najeté... přes vánoce jsem s autem 10 dní nejel, stálo ovšem venku a vše v pořádku (jenom bylo už poznat že baterka je slabší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Si právě nejsem schopný vybavit, jak startoval ten bílý- to byl taky CR dvoulitr se stejným náběhem. Jako nastartuje to asi normálně, 2-3 převalení. Možná to bude tím, že baterka nebude asi úplně ok, protože se s tím jezdí přes týden jen couračky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 taky se mi občas stane že po nastartování ještě chvíli svítí kontrolka žhavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.