hanesek Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Tak nechal jsem dceru umýt auto a ona vzala stěrače ručně otočila a odklopila . Mohla udělat něco s mechanizmem ? Zkusil jsem to potom a funguji normálně , ale ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Tak pokud funguji a nevydavaji zadne divne zvuky, tak bych to asi neresil. Ale ze tohle nekoho napadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 No co, tak holka neví, že tam je servisní poloha. A kolik je dceři? Jestli fungují, tak bych to taky neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 11. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Je jí 16 , jen prostě místo aby se zeptala tak prý " Jak jsem to měla udělat když to jinak nešlo " . Snad to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 mne neter odtrhla takto na favorite zadné ramienko teda držať držalo ale nestieralo motorček hučal neriešil som aj tak šiel na predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 ona vzala stěrače ručně otočila a odklopila . Mohla udělat něco s mechanizmem ? tak ako hovoria chalani,v pohode nič sa tomu nestane ..a dobre aspoň umyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 11. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Ne neumyla byla reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Ani dcera a ani neteř za to nemůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 jasné že nemože ona mi chcela len chúda utreť zadné okno lebo nebolo cez neho vidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.