Trautenberk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Bych si dovolil jednu pozvánku Od Plzně je to kousek tak kdyby se chtěl někdo přidat http://forum.skodahome.cz/topic/124680-1-jesenick%C3%BD-sraz-fabii-a-roomstr%C5%AF/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Tak to je super, já se tam chystám taky s malou, kolik chtějí za ubytování? Nebo to je jen kemp pro stany? Ahojky tak za osobu 150,za dítě asi 100,stan 70 auto 60 elektrika 50den,koukni na stranky Safari,je tam přímo odkaz na kemp,bomba je vyřivka a krásnej bazen v arealu.socialky perfekní a když se ubytuješ na dvě noci a víc tak máš pro všechny zdarma vstup do Safari a to i na noční prohlídku,nicméně my máme dnes s prckama prolezlý safari od 9 do 17ti v kuse a máme toho plný kecky.Čepujou tu místního asi krakonoše a nejni špatnej včera jich do mě padlo pět. Je to tu pro stany,karavany a nádherné ubytování v bungalovech ve stylu Afrika,ale to už je za trojku za noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Já na to právě koukal a nikde jsem nenašel ceník... No každopádně letos ne až příští rok, ženuška je v 6.měsíci, takže bych musel jet s malou sám, tak to nechám až na příští rok a pojedem všichni. Takže říkáš že spíš mezi zvířatama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 za mě ano..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 jooo,supr,není problém..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Stringo-dá se to tak říct jedna strana kempu sousedí s vyběhem a je tu udělanej krytej ochoz kde mužeš sedět a pozorovat a když se ubytuješ v tom bungalovu tak ty jsou cca 10metru od zvířat,to samé stany ten si mužeš postavit skoro až na plot,pak jsou tu místa pro caravany a ty jsou na druhé straně takže to je ke zvířatum kousek dál,ale ne o moc mezi je vlastně jenom bazen a socialky a je dobré si místo zarezervovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Všem se moc omlouvám, ale přítulka byla od minulého pátku v nemocnici, takže jsem řešil jiné věci, než sraz každopádně jsem mohl dát vědět, že nedorazim, za to se omlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) To se nedá nic dělat...tak příště alespoň info aby se to případně mohlo zrušit a přesunout... Editováno: 15. Červenec 2013, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 příště už dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 tak stane se,to je mi líto,snad je zdravá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Nazdaj Plzeňská bando já vím,že se ten poslední srazík hojnou učastí moc nepoved,ale co mezi svátkama nechcete se srazit v Tescu na výpadovce na Prahu pod střechou. Mužu 27/28(před noční)/29(po noční)/30/31 a vubec bych se nezlobil dát to na silvestra v jednu hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Pokud budete mít nějaký termín, tak vezmu rodinku na nákup a ukážu se alespoň na chvíli. Vzhledem k tomu,k že pojedeme určitě 30. na nákup, tak bych to viděl na toho 30. třeba kolem 13:00-14:00. Akorát teda naleštěno opravdu nebude, nechci sundavat ochranou prachovou vrstvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Chcete se srážet na zimákach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Nazdar hoši, minulý sraz každý slíbil a byly jsme tam pak 3 :-/ :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 A to ještě že jsme se potkali nakonec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 tak jak Stringo,budeme něco dělat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Jelikož mi 27ho přibyla služba,tak musím omezit datum na 30/31 a jestli se někdo přidá tak se i na zimákách ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Sem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Já jsem pro to udělat 30.12. cca 12:00 a mohli bychom zajít k větnamcům na oběd do Tesca na Rokycanské vaří tam dost slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Sem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Tak jak tedy? Potřebuju naplánovat práci mezi svátky, tak abych věděl jestli něco bude, nebo nebude a přizpůsobil podle toho zaměstnání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Jak to tak vypadá tak asi nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 No já si naplánoval na 30.12. práci, ale mohl bych na tu 12:00-13:00 přijet, takže já pouze budu čekat jestli něco bude, nebo nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Tak jako vždy,nedotáhlo se to dokonce,vždycky plná pusa keců...:-) \tak jak stringo,co to osvětlení..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 v pondělí odjíždím do Kadaně. Zítra si naměřím kolik čeho potřebuju a dám Ti vědět. jen pořád nevím, kde se napojit na to osvětlení stropních lampiček... Jinak já byl ready na sraz, jenže to opět nedopadlo no... Škoda, celkem se nás tu hlásilo jednou dost lidí ze západních Čech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.