Janysek Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Mají akorát plnou hubu keců,no tak dej vedět,máš schéma elet. na tvoje ferari?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 (editace) já byl na sraz taky připraven a to sem sem chodil i přesto,že mi to házelo trojskyho koně abych zjistil zda se dohodnem či nikoliv,jak jste na tom v tejdnu 13/14/15 jedu do Pelzně k doktoru(je jedno kterýho) a na nudle od číńanú k obědu v Olympii bych si rád zašel. Editováno: 6. leden 2014, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 já jsem teď na 3 měsíce v Kadani, takže na jaře beze mě... Jinak na Rokycanské v Tescu dělají výbornou kachničku křupavoua v Tescu na Borských polích zase výborné kuřecí nugetky v těstíčku s pikantním deepem (samozřejmě žádný Mc´Donald nebo KFC, ale Čínská kuchyně. V restauraci na Borech - AREA Bory mají celkově velice krásnou restauraci Čínskou, kde dělají jejich speciality, sice trošku dražší oproti Čínským fast-foodům, ale je to na úkor opravdové restaurace. Nevím proč lidi jejich jídla většinou odsuzují, vaří opravdu výborně a nestojí to ani moc peněz, mnou zmíněné fast-foody a restaruraci mohu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Pokud vymyslíte nějaký ten srázek a budu mít volno, tak bych se přidal. Možná by jel i můj bratr, rádi pokecáme o autech a vyměníme zkušenosti :-) Jsem přímo ze z Plzně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Já jsem z Nýřan od dneška jsem ale 3 měsíce v Kadani na Prunéřově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 tzn u mě..:-D ozvi se..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Až bude trochu volněji na elektrárně, tak se ozvu, odkud že to přesně jsi? Pořád se mi nepovedlo zjistit, kde by se dalo inteligentně připojit na to osvětlení ze stropu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Most, to vymyslíme toho se nebojím..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 čau plzenácí, kdyby jste pořádali nějakej sraz tak se budu snažit přijet podívat , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Tak Toledo, nebo Superb Já bych srazík bral, ale až budem moct bejt venku u aut a nebudou tak zasviněný. Janýsku Janýsku, nějak se k tobě pořád nemůžu dokopat... V práci od 6-18 a utahanej jak prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 toledo bylo pak octavia2 kombi a ted je sup kombi , to si budem muset ještě počkatnež bude kloudnější počasí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Tak vzhledem k tomu, že na posledním srazu jsem byl jen já s Janyskem a Kacanym a já jsem teď v Chomutově dlouhodobě a Janysek je taky tady od někud, tak abys tam nebyl s Kacanym sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 ve dvou taky dobrý .. lepší než sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 No tak vzhledem k tomu že potřebuju teď nalakovat kus auta, tak bych to viděl na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Copak se Ti přihodilo? Editováno: 7. Únor 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 nějak mi to rozne ve spoji podběh a blatník...je to konstrukčně blbě řešený, drží se tam voda bordel a se solí to nedělá dobrotu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tak to jo, já myslel že byla nějaká nehoda. Mě začíná reznout lem blatníků, jenom čekam kdy se to odloupne a bude to vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 no tak taky sem trošku rochnul zadní nárazník, ten budu stříkat po zimě ... tak já to taky vidět neměl, ale už to kvetlo a tak sem do toho píchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 TO jsou ty detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 to jo detail kterej tě uplně hrozně deptá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Tak nějak, ale po tom, co jsem nalakoval zadní nárazník, hodil ho na auto a ještě ten den mi ho na parkovišti někdo orval, tak už to moc neřeším. Sere mě to, ale prostě to už nehodlám tolik řešit. Až to bude opravdu vidět, potom to udělám, ale když to pohledem vidět pomalu není... To je jako ten zasranej štěrk na okreskách, celou haupnu mam oprýskanou od odletujícího bordelu, když to nechám přestříkat, za rok to bude úplně to samé, tak na to se můžu krásně.... Ale blatníky až to přeleze na vnější stranu budu muset pořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 No ten štěrk to je hnus, to je pravda :/ ale zase to je taky tim že škodovka nemá tak super lak, protože na co máme I30ku, tak na tý od štěrku nic není, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 tak jak to vypadá s nějakým tím srázkem, klucí s rapidama ho už měli, počasí vypadá slibně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Jak s Rapidama??? Můžeme udělat sraz přeci se všema Škodovkama ne? Já můžu jen některé víkendy, přes týden a občas i víkend jsem na elektrárně na Chomutovsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 Kacany: ve čtvrtek jsem Tě viděl jet proti mě a kuwa ty LEDky jsou fakt bomba, svítí jako kráwa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.