Přejít na obsah

Sraz Plzensko

Doporučené příspěvky

To se nám to krásně rozrůstá  :kol-47:

Jenom mě tak napadlo (možná je to blbost), ale o tom víkendu je v Plasích "DEN VE VZDUCHU s RÁDIEM KISS PROTON" co se sjet ještě dřív a zajet si udělat pěknou neděli na letiště do Plas? Je to jedna z největších akcí na západě Čech a vždycky to stojí za to... Popřemýšlejte, mohli byste vzít třeba i drahé polovičky, nebo děti... a bylo by to fajn odpoledne (z Plas už by každý odjížděl podle sebe samozřejmě  :kol-28:  to mě jen tak napadlo teď...

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se nám to krásně rozrůstá  :kol-47:

Jenom mě tak napadlo (možná je to blbost), ale o tom víkendu je v Plasích "DEN VE VZDUCHU s RÁDIEM KISS PROTON" co se sjet ještě dřív a zajet si udělat pěknou neděli na letiště do Plas? Je to jedna z největších akcí na západě Čech a vždycky to stojí za to... Popřemýšlejte, mohli byste vzít třeba i drahé polovičky, nebo děti... a bylo by to fajn odpoledne (z Plas už by každý odjížděl podle sebe samozřejmě  :kol-28:  to mě jen tak napadlo teď...

Mě by to vesměs nevadilo..

Odkaz ke komentáři

Tak je to na domluvě, akorát bychom se museli sejít v Plzni už kolem 9:00 protože hlavní program začíná v Plasích ve 12:00, tudíž:

8:00-8:30 sraz v Plzni

8:30-9:00 společné focení našich miláčků

9:00-10:00 seznamování zúčastněných, prohlídka vozů, pomluvy na veškeré neduhy motorových mazlíků

10:00-10:30 zakoupení baget, hamburgerů, HappyMealů a jejich konzumace

10:30 odjezd v koloně směr Plasy za Kacanyho nepřehlédnutelným černým jestřábem s MegaPower LED denním svícením

11:30 příjezd na parking letiště v Plasích

12:00 - 16:00 shlížení možného i nemožného na obloze za doprovodu nehorázného randálu a vtipných keců Kissáků

16:00 - rozlučka a odjezd ke svým domovům 

Co vy na to bando??? Samozřejmě tohle by bylo fajn a určitě by to byl pěkný výlet pro vaše polovičky, resp.děti kdo už má  :kol-47:

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...