Pawouk Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Napište? Není třeba, jen sleduj toto vlákno a o nic nepřijdeš. Borci, pokud mi to vyjde, přijel bych také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 taky se pokusím přijet , pro mě ty víkendy jsou náročnější.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Pokud mi do toho něco nevzleze, tak také přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Pawouku, ty přijedeš z Praglu??? takže zatím dopisuji někoho závazně a červeně nezávazně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Jinak vítej Hurvínku, odkud ji? Přímo Plzeň, nebo okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Je velká pravděpodobnost, že taky dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Ahojda škodovkáři,rád bych,pokud je to možné se s vámi toho 27.4. také v Plzni sešel,tak mi prosím napište.Jinak jsem tu nový,tak doufám,že mě přijmete mezi sebe taky jedu prvně na lokální škoda sraz i když škodovku mám několik let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Já přijedu v neděli 27.4 těším se na Vás klucí...:-) Stringo,až budeš mít chvilku a zavolej pobavíme se o tom..:-) jen takový menší detail,nechcete to udělat dříve než v 14:00 třeba 11:00??:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Kacany,dáme si sraz opět na ty pumpě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Kacany,dáme si sraz opět na ty pumpě?? Do tesca už trefíš sám ne? ale jak chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 jinak já na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Netrefím,nepamatuju si..:-D mám new kola kluku..:.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Volno 27. mám tak mi nic nebrání,budu tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Janysku, odkud pojedeš? Zavolám a pokecáme. Jinak ten čas klidně můžeme změnit, takže v 11:00 by se to hodilo všem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Taky bych se stavil :-) mam to za barakem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Taky bych se stavil :-) mam to za barakem ;-) píšu si Tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Co tedy s tím časem? Vyhovuje spíše 11:00 nebo 14:00???????? Ať se to upřesní co nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Za mne klidně 11tá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seňor Peligro Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Taky bych Dorazil.. Editováno: 3. Duben 2014, autor: Seňor Peligro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) To se nám to krásně rozrůstá Jenom mě tak napadlo (možná je to blbost), ale o tom víkendu je v Plasích "DEN VE VZDUCHU s RÁDIEM KISS PROTON" co se sjet ještě dřív a zajet si udělat pěknou neděli na letiště do Plas? Je to jedna z největších akcí na západě Čech a vždycky to stojí za to... Popřemýšlejte, mohli byste vzít třeba i drahé polovičky, nebo děti... a bylo by to fajn odpoledne (z Plas už by každý odjížděl podle sebe samozřejmě to mě jen tak napadlo teď... Editováno: 4. Duben 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seňor Peligro Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 To se nám to krásně rozrůstá Jenom mě tak napadlo (možná je to blbost), ale o tom víkendu je v Plasích "DEN VE VZDUCHU s RÁDIEM KISS PROTON" co se sjet ještě dřív a zajet si udělat pěknou neděli na letiště do Plas? Je to jedna z největších akcí na západě Čech a vždycky to stojí za to... Popřemýšlejte, mohli byste vzít třeba i drahé polovičky, nebo děti... a bylo by to fajn odpoledne (z Plas už by každý odjížděl podle sebe samozřejmě to mě jen tak napadlo teď... Mě by to vesměs nevadilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) Tak je to na domluvě, akorát bychom se museli sejít v Plzni už kolem 9:00 protože hlavní program začíná v Plasích ve 12:00, tudíž: 8:00-8:30 sraz v Plzni 8:30-9:00 společné focení našich miláčků 9:00-10:00 seznamování zúčastněných, prohlídka vozů, pomluvy na veškeré neduhy motorových mazlíků 10:00-10:30 zakoupení baget, hamburgerů, HappyMealů a jejich konzumace 10:30 odjezd v koloně směr Plasy za Kacanyho nepřehlédnutelným černým jestřábem s MegaPower LED denním svícením 11:30 příjezd na parking letiště v Plasích 12:00 - 16:00 shlížení možného i nemožného na obloze za doprovodu nehorázného randálu a vtipných keců Kissáků 16:00 - rozlučka a odjezd ke svým domovům Co vy na to bando??? Samozřejmě tohle by bylo fajn a určitě by to byl pěkný výlet pro vaše polovičky, resp.děti kdo už má Editováno: 4. Duben 2014, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 jo dobrej harmonogram. na tento víkend se s váma loučím a odjíždím na Rally praha revival kárka zapřažená se závodákem. pár foto pro info : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 WOW to je krásný vozítko a to opravdu může jezdit na značkách v provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs84 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Jinak vítej Hurvínku, odkud ji? Přímo Plzeň, nebo okolí? Pro Stringo:jsem z Rokycan.Ten srazík teda od 8:45 podle harmonogramu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.