Vlasta Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 A co takhle si dát dostaveníčko v Praze http://www.skodahome.cz/novinky/1804-14-sraz-skodahome-cz.html nebo v Běšinách http://www.skodateam.cz/Registrace_na_sraz Já mám ten víken vyjmečně volnej tak by to neměl byt problém. já mám přezuto a taky ještě něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Já jedu do Běšin!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jede někdo do Běšin??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Tisová, kousek od Tachova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 jedu do Běšin,ale né z F1rs .Na to mám starší kousky37let 120S a 32 let starý110R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Já tam jedu na celý víkend s kámošem feličitou jen na kukandu, fábku musím nechat doma přítulkyni, protože v sobotu musí jed do rachoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Tak bando od 25.6 mám dovču,a myslím,že nadešel časík na srazík zápaďáku,tak pokud někdo má zajem navrhněte kdy a kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Vyřizuji hypotéku, koupě domečku a menší rekonstrukce (když to vše vyjde) a pak následuje nástup do nový práce, mám toho až nad hlavu!!! Tak něco vymyslete a možná dorazím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Vlasto: to vypadá, že se se asi domluvíme jen my dva!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Se mnou taky počítejte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 tak jak se domluvíme na ten sraz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 A co takhle sraz v Běšinách v sobotu 22/9 nebo si o tomto víkendu udělat srazík svuj,někde kde se dá posedět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Já na Běšiny jedu určitě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasGC Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jsem tu novej a z Plzně. Ahoooj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 vítám tě tu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Já jsem tu starej na foru, ale až teď jsem si všiml že je tu topick pro Plzeňsko. Takže ahoj Jinak jsem pro srázek, jsem tedy už člen Clintova Octavia klubu v Lánech u Prahy, ale Plzeň by byla lepší. Lány jsou trochu z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Tak pokud se to domluví, tak bych na Plzeňsko rád dorazil Pracuju v Chodové Plané, což je Plzeňský kraj ale nevidím problém dojet do Plzně nebo na nějaké zajímavé místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Tak záleží na tom, kolik lidí z Plzně (Plzeňska) se tady na fóru pohybuje. Vím o staré letištní dráze u Dobřan, akorát si nejsem jistej jestli se zavírá nebo jestli je to otevřené non-stop, to bych ale zjistil, pokud by byla nějaká větší účast, jinak není problém se v pár lidech sjet v Plzni na jakémkoli parkovišti u obchodních domů, nebo kdekoli jinde mimo Plzeň třeba u restaurace a tak. Zrovna o víkendu jsem byl ve Stráži u Tachova na návštěvě u tchyně, tak jsem umyl auto a zajel nafotit pár fotek na letiště k Novému Dvoru (viz. odkaz v podpisu na můj topick) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Jo ve Stráži jsem taky párkrát byl Je to tam hezké No ono z Karlovarsko je takové mrtvé, což mě fakt mrzí, když vidím srazy na Moravě či Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 V Plzni taky o ničem nevím, proto jsem se přidal k Pražákům... Zrovna teď plánujeme zajet do muzea do Mladé Boleslavi... Ale pokud by se nás dokázalo slézt víc, tak samozřejmě Plzeň je Plzeň že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 To já bych zase rád na motokáry co jsou kousek od Chebu Ale to muzeum mám taky v merku, když ne s někým tak s přítulkou určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Zjisti to letiště u Dobřan zní to lákavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Jo a kdyby se někdo teď o víkendu nudil může se zajed juknout na ŠKODASRAZ do Běšin u Klatov, já tam jedu na 100% http://www.skodateam.cz/ http://www.skodateam.cz/Jaro_2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 A budeš závodit koukám že jsou tam zaregistrovaní samí veteráni... No já mám víkend pracovní na elektrárně na Kladně, takže já nic. To letiště u Dobřan zjistím, jak to tam funguje vůbec a jestli je tam přístup jen tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 závodit budu zaregistrovaný jsou hlavně lidi co tam jezdí pravidelně, jinak většinou tuneři s feldama,fábkama a octama přijíždějí v sobotu ráno bez registrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.