qvecko Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 jde dodělat na citigo corner funkce přes VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 zalezi jak na kterem, ja jsem to zkousel na dvou, na jednom me to neslo, na druhem to slapalo bez problemu - slapalo to na Eleganci, ale co bylo to prvni za vybavu si nepamatuju presne. centralni leketrika a tam to je byte 12 bit 6: cornering Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 U mě se to nepovedlo. Můžeme se pokusit ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 jj, pamatuji si, ale nepamatoval jsem si jakou mas vybavu. pravdepodobne to bude necim limitovane - ale nevim cim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 potvrzuji aktivaci corner light na Elegance verzi (díky Vašo), ještě tam v možnostech byl i coming/leaving home, ale to nefungovalo, asi to holt není na všechno fyzicky/elektricky připravený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 a je potreba povolovat jeste nekde jinde nez v uvedenem byte 12 bit 6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Vaša ti to možná řekne přesně, ale hádám že nic dalšího tam nekouzlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Zdravim, jelikos jsem zde na foru nenasel sekci ciste o diagnostice bez ohledu na typ auta, tak se zkusim zeptat tady, proto me kdyztak presmerujte, pokud takova sekce zde na foru je. Chci zkusit take zaktivovat corner funkci na Citigo, ale jelikoz mame na firme povicero aut VW group, tak silne uvazuji o koupi diagnostickeho kabelu a sw, aby bylo mozno nastavit tyto blbinky, vycist chyby, ... i u dalsich aut. Potrebuji, aby to fungovalo i na nova auta a pokud bude i upgrade v budoucnu (nebo alespon po nejakou dobu) zdarma tak tim lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Koukni na www.pc-autodiagnostika.cz Druhá možnost koupit kopii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Kdo vyresil funkci corner ? mam eleganci a nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Též mám eleganci 55kw rv.2015 a nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HefK Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Zdar rv 6/2015, výbava elegance a nejde také :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 (editace) Dle mého zkoumání BCMek je to zatím takto: 1S0 937 086 F (2015 Monte Carlo) - nejde corner1S0 937 086 B (2012 Elegance) - nejde corner 1S0 937 087 B (2013 Elegance) - nejde corner1S0 937 087 K (2017 FL Fresh) - jde corner 1S0 937 090 B (2015 Elegance) - jde corner 1S0 937 090 F (2017 Style+) - jde corner1S0 937 090 H (2017 Monte Carlo) - jde corner Editováno: 18. Srpen 2018, autor: DYXiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 086 nejsou High jednotky, tam to vetsinou nejde ... 087, lepe 089, 090 by melo byt jistotou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 @danikd 87 ani 89 se mi pod ruku nedostali, takže nemám jak ověřit Pokud se mi nějáká taková pod ruku dostane, seznam aktualizuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Mam novou BCM - high - 1S0 937 090 F - kvuli MF volantu ... tak sjem to dnes zkousel a prekvapive nic, byte 12 bit 6 aktivovany, kodovani to vzalo, ale prd, nesviti ... tak to me nejde do kebule ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. leden 2018 Sdílet Vloženo 27. leden 2018 Podle mne se to bdue delat nejak jinak, Corner ofiko nabizeny je, tyto BCM jsou high, otazkou v jake parametrizaci chodi z fabriky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Mam CG 2012 Style CNG a slo to aktivovat pres jednotku 09, byte 12, bit 6. Mam 1S0 937 090. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Ahoj potvrzuji ze me funguje 09, byte 12, bit 6. u jednotky 1S0 937 090 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 PS: @danikd nefunguje me ale Leaving a Coming Home..... nezkousel to nekdo spolecne s Corner? ve VCDS je nastaveni sviceni Mlhovkama ci dennim svicenim? Pochopil jsem to spravne? Jinak VCDS v cestine prekladal fakt nejakej inteligent :-) :-) zlata anglictina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Funguje to jen to má tošku špatnou logiku. Když chceš aby to svítilo tak musíš udělat: po vypnutí zapalování dát světelnou blikačku a bude Ti auto svítit po otevření dveří. Ale musíš to vždy takto "aktivovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Piskot popisoval CH. LH fu Citiga takto: pri prichodu k vozu jej odemknes a pokud svetelny senzor vyhodnoti, ze by mela v beznem provozu svitit potkavaci svetla, tak je rozsviti. Spinac svetel vsak musi byt v poloze Auto. To jsou dve nutne a zaroven dostacujici podminky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 CH a LH aby fungoval automaticky vyzaduje aby auto melo automaticka svetla se snimacem okolniho osvetleni a prepinac v pozici auto. Jinak souhlas, ze VCDS preklad do cestiny delal dement. Netusite nekdo, zda se to neda nekde prepnout natvrdo do anglictiny? Pro info, krome corner jsem nastavoval CH (nemam automaticka svetla), automaticke zamykani, odemykani pri vytazeni klicku, sviceni koncovych svetel pri DRL, dodatecne setreni predniho sterace, parkovacky jen na jedne strane packou blinkru. Mozna jeste vypnu signalizaci zapnuti pasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 @Šutrák No a co kdyz nemam na prepinaci polohu AUTO :-) Tak to mam asi smolika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.