Přejít na obsah

kapsy do kufru F1 kombi


MilanB

Doporučené příspěvky

Já jsem to vyřešil takto : z kartonu jsem udělal mustr a pak přišel na řadu pozink plech  který jsem polepil ( dobrý je i kancelářský žralok ,nemusí se to lepit ) stejným filcem co je v kufru a buď samořezkama připevnit nebo suchý zip práce na 30 min a je kam dávat nářadí ,voda,olej,nákup.........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podobně jako Martin,jen místo plechu jsem to vyrobil z překližky 5(dělám s dřívím),nastříkal na černo,a protože sucháčům moc nevěřím,do plastu nad kapsu jsem vyvrtal 3ku díru,do ní jsem vyrobil háček a přes ten dekl jsem natáhl gumicuk.Takže podlaha,háček,podlaha.V sobotu nafotím.Zatím se mi to osvědčilo,když tam toho narvu moc,gumicuk povolí a pak se zase stáhne.Já tam spíš dávám chemii,rukavice atd,výhoda je,že se k tomu člověk dostane i když má plný kufr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

posílám nějaké foto,podle nacpanosti kapsy používám jeden,dva nebo více gumicuků.Nevyužité gumy jsou vidět u podlahy.Jinak na hranu ještě věším postřikovače,mám je tam hned po ruce.

 

P1020437m2xi.JPG

P1020439rq5i.JPG

P10204417ebt.JPG

Editováno: , autor: sladek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Připěju svojí troškou do mlýna :kol-142:  Já si půjčil od kolegy z práce ty original falešný stěny a podle nich jsem si ten tvar vyříz z papundeklu. Potom jen udělat zářezy v polstru. Mám na to sice ten koberec, co je v kufru, ale zatim jsem to jen stříknul černou barvou a asi to bude stačit ;)  Řekl bych, že to nevypadá nejhůř na to, že nejsem poznamenanej řemeslem kol117

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...