Janysek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) :-) Editováno: 3. Duben 2014, autor: Janysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 U nás bohužel platí pravidlo ze dovolená je jen na pracovní dny, což je jen pátek a kdybych si vzal jen jeden den, tak mi to rozhodí výplatu, hold soukromík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 to já občas výplatu oželím,hold,někdy jeden den je důležitější...-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 No kdyby to bylo pár korun, ale bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 peníze bohužel nejsou všechno..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Kolik ti muze sebrat za jeden den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 12ti hodinovou směnu a k tomu poměrnou část osobního hodnocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 to není práce,ale ústav pak..:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 typickej ceskej podnikatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Bohužel, lepší momentálně v okolí není, taky mě to štve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Trochu to tady oživím. O víkend se sešlo předsednictvo klubu a domluvilo další detaily akce, myslím že tenhle ročník bude fajnovej a teď jen dodělat pár "drobností" a modlit se aby vyšlo počasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Pánové tak pokud dovolíte, rád bych se také přidal :-D do Jesenic to mám asi tak 15 minut cesty z domova :-) Přijel bych tak na jedno odpoledne když to vyjde Editováno: 2. Červen 2014, autor: Tomáš Slabý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Samozřejmě můžeš,jen dodám, je to Jesenice u Rakovníka, ne u Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Jojo, už jsem koukal, právě proto jsem rád :-) Mám to skoro za barákem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tak v pořádku Rádi tě uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 A já rád poznám nové lidi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Skoda ze je to tak daleko rad bych se tam podival. Bo to urcite bude lepsi nez skodahome na ktery me uz asi nikdo nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Pro tebe je to daleko no, je to ještě asi hodinku za Prahu směrem na Karlovy Vary :/Je to škoda, a hlavně proti SH je tohle víc komornější a tudíž zábavnější a přátelštější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 No prave po D1 4hod. a 26 min. 468 km to je nadrz benzinu tam a zpet jeste dokupovat. To by moje zase remcala ze to zas bude stat penez bo pocitam takovych tri tisice by me to stalo na vikend je uz dost. Ale jeste neni vsemu konec tak uvidime jak se doma dohodnu a nebo pristi rok uz na 100 % . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Pro tebe je to daleko no, je to ještě asi hodinku za Prahu směrem na Karlovy Vary :/ Je to škoda, a hlavně proti SH je tohle víc komornější a tudíž zábavnější a přátelštější Skutečně, je to daleko pro cca polovičku lidí - minimálně pro ty, kteří mají bydliště 100km a dál směrem na východ od Práglu, o Slovačiskách ani nemluvím. Ano, i na sraz RoomsterClubu jezdí lidi ze Slovača, ale to je jeden Blavák, jeden Nitrančan a jeden od Štúrova - víc asi ani kolo. Kdyby se povidlo učunit něco podobnýho Jesenickýmu sjezdu někde "na půl cesty" mezi Práglem a Javorníkama, aby to mělo v dojezdu víc lidí, bylo by to určitě víc navštívený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Máš sice pravdu, ale kdo chce tak dorazí, zase tak daleko to není, od Prahy kolik, hodinu cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Opakuju - nemluvím o Pražácích - mám na mysli ty, kteří bydlí hodinu cesty NA VÝCHOD OD PRÁGLU NEBO JEŠTĚ DÁL. Pro ty je dojezdovka v řádu 1,5 - 2 i víc hodin jen k "hauptštadtu", pak se muset probojovat přes často zasekanou Jižní spojku, Barranďák na D5 a další hodinu jízdy na sraz doslova jízdou přes celou republiku. A to ti, co musejí do Práglu po R10 nebo D11 jsou ještě ve výhodě proti těm, co mají v cestě největší českej tankodrom D1 - tam cestovat, to je už úplně na dvě věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Ale si to vem z druhý strany, já a další 3 co pojedou semnou, tak bydlí za Chebem :-) to mas cca 2 až 2.5 hodiny do Prahy, takže je to prast jak uhod :-) Editováno: 23. Červen 2014, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.