Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dlouho jsem přemýšlel, co je na tom bílém Rapidu jinak.. pak jsem si všiml toho bílého polepu? ploch mezi světly a maskou... Trochu to díky tomu připomíná oktávku

• o 2 týdny později...
Vloženo

family Black and White = rodina Černý a Bílý = Bílý je můj a Černý je dcery :-)

a není to upravený, ale je to náhoda - dcera si kupovala auto o půl roku později ,

spz zajišťoval prodejce aniž by tušil, že jsme rodina.

Vloženo (editace)

nema smysl fotit rapidy na ulici, kazde druhe auto uz je rapid, ale tyden zpet jsem potkal zelenyho a pan na me zamaval to bylo fajne, skoro jak v minulosti u alfistů  :-D

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo

Bílá Candy vs Bílá Laser (?) protoze metaliza to asi nebude.

Musim rict, ze ta barva Bila Laser (pokud je to teda Laser) se mi libi vic:) Nejprve jsem si myslel, ze ta moje bila (Candy) je nejaka nazloutla oproti tomu druhemu autu :D

post-85190-0-24855000-1442817505_thumb.j

Vloženo

Biela candy je pekne biela ked stojí samostatne..ale keď je v okolí auto s farbou ešte svetlejšou belšou tak potom klasická candy vypadá skoro ako béžová, alebo nažltlá, to už som si tiež všimol na mojom  :kol-46:

Oni do všetkých tých bielych lakov, ktoré sú belšie než obyč. biela, pridávajú modrý lak (už neviem v akom pomere)

Je to ako odtieň svetiel - studená biela 5000K a viac..a klasická biela 3000-4000K

Vloženo

Tak to hlasuju za candy jako LeMo. Ta druhá mi přijde studená, nevím jak to popsat, taková "vyšisovaná". Asi jako sepraná trika nebo plasty od slunce - prostě ta barva nezáří. Bych to zalejval perwolem a doufal :D

Vloženo

Tak to hlasuju za candy jako LeMo. Ta druhá mi přijde studená, nevím jak to popsat, taková "vyšisovaná". Asi jako sepraná trika nebo plasty od slunce - prostě ta barva nezáří. Bych to zalejval perwolem a doufal :D

Musíš to vidět naživo, pak hodnotit :kol-47: Ale každému se líbí něco jiného a to je dobře, jinak by stříkali škodovky jednou barvou

Vloženo

Uznávám, hodnotím podle fotky. Ale tak od toho tu ta fotka je, i její autor to na ní demonstruje.

Každopádně nejvíc se mi líbí obě modré metly, ty jsou na rapidech k sežrání :)

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Pěkně grilovaný Rapid, čím to bylo se ví? Podle fotek to vypadá, jako by to zahořelo vzadu vpravo, tam nemá (víceméně) co chytnout, pokud se nefajčí při tankování. Nebo při řízení.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...