bill.jr Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Používáte někdo bezpečnostní šrouby kol? Pokud ano, tak jaké? Koukal jsem na tohle: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/bezpecnostni-vybava/bezpecnostni-srouby-kol-cfa071004x--11/10/2/12/43/1001 Ale štve mi, že na to nepasujou originál krytky šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Mám na F i R tyhle http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/disky-poklice-lapace/srouby-krytky-cepicky/bezpecnostni-srouby-kol-pro-vozy-skoda-compass-id:9445.eshop originák krytky také nepasují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 4. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) Prodávají někde nějaký na který pasujou nějaký krytky? Třeba http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/krytka-pro-bezpecnostni-srouby-kol-–-stribrna ? Editováno: 4. Březen 2014, autor: bill.jr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) Na originál bezpečnostní šroub by měla pasovat ta krytka na bezpečnostní šroub, já to tak mám na FII a pasuje to v pohodě. Editováno: 4. Březen 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Je to tedy ta krytka v odkazu http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/krytka-pro-bezpecnostni-srouby-kol-%E2%80%93-stribrna%20 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oda886 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Když koupíš origo škodovácký bezpečnostní šrouby (odkaz v prvním přízpěvku), tak na ně lze koupit i origo plastový krytky (odkaz ve 3. přízpěvku). Mám to tak i já na autě... Akorát nějak moc nechápu smysl toho, že škoda prodává jen 2 typy bezpečnostních šroubů, to není pro zloděje příliš velká překážka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Jo supr, to jsem chtěl vědět, jestli to někdo zkusil. Ty krytky z odkazu máš na všech 5 šroubů na kole nebo jen na ten jeden bezpečnostní? Jinak 1ks krytky za 20Kč je pěkná zlodějina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) Potřebuješ 4 krytky pro bezpečnostní šrouby kol. Tyto krytky jsou větší než krytky na obyčejný šroub kola. Máš tedy 4 bezpečnostní šrouby na kola, kdy dáš po jednom do každého kola a potřebuješ tedy 4 krytky pro bezpečnostní šroub kol. Dávej pozor při výběru na barvu ať ti to ladí barevně. Editováno: 5. Březen 2014, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ladí to tvarově/designově s těma originál krytkama? Jinak barvu mají akorát stříbrnou a černou jak se zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Kupoval jsem to v ŠA a ladí to pěkně. Nejlépe asi, když koupíš současně bezpečnostní šrouby a zároveň krytky na bezpečností šrouby kol a hned je odzkoušíš, zda ten kryt jde na šroub a případně si z kola sundáš současnou krytku a vezmeš sebou na nákup, aby jsi porovnal i barvu s krytkou na bezpečnostní šroub. Já v ŠA nejdřív koupil bezp.šrouby, doma zjistil, že na ně nedám původní krytku. Náhodně se pak zastavil v ŠA, koupil krytky, které nepasovali (příliš velké pro VW) a tak jsem tam pro ty správné musel ještě jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ladí to tvarově/designově s těma originál krytkama? Jinak barvu mají akorát stříbrnou a černou jak se zdá. Pozor na to, ještě existuje něco mezi tou stříbrnou a černou, taková tmavě šedá. Zajdi s tím do škodovky a oni ti tam poradí a vybereš, co potřebuješ přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Přesně, tmavě šedá či granitová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Kolik jsem tyto bezpečnostní šrouby -výhoda: 2000 kombinaci rozteče děr http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/disky-poklice-lapace/srouby-krytky-cepicky/bezpecnostni-srouby-kol-pro-vozy-skoda-ceska-vyroba-id:9444.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Ono z hlediska bezpečnosti je asi jedno které máš. Mám zkušenost že ty neorigo nic nevydrží. Ono je to stejně takové aby mi to nesundal první nepřizpůsobivý který půjde kolem auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Hoši pozor na to! Před lety jsem měl identické šrouby jak o nich píše MBDusan a zhruba po dvou letech (a zrovna na dovolené) se mi z ořechu vylomil jeden váleček(trn) a po chvíli druhý a bylo vymalováno. Se třemi to ještě s trochou snahy povolit šlo ale s dvěma už nesundáte nic. Šrouby byly zapuštěny v ALU disku. No a potom chytit na cestě defekt ... Číslo a písmeno na ořechu (které má sloužit k identifikaci) mi bylo k ničemu - nikde náhradní ořech nešel sehnat ... Zachránil mne tenkrát Škoda servis v Písku - natloukli tam tenkrát hrubou silou ořech z goly. Stálo mne to jen 4ks nových šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Dneska uz se daj koupit specialni nastavce do goly ktery se vytvarujou podle sroubu. Jsou tam talovy trny ktery bud zustsnou jak jsou, nebo ty co se mehodek na povoleni danyho sroubu se zasunou. Nebo se na sroub navaří matka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 myslíš asi toto,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Jjo to je přesně ono ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 No ale tím automaticky nepovolíte bezpečnostní šroub. Kdyby to bylo tak jednoduché tak se bezp. šrouby ani nevyrábějí. Tohle je universální ořech na normální šrouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 No zalezi jakej typ bez. Sroubu mas. Nevidim duvod proc by to nemohlo okopirovat bezpecak a povolit ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 .. no a to je to, ze zlodeji, kteri se specializuji na kola samozrejme vsechny potrebne nastroje vozi s sebou.. takze bezpecnostni sroub je pro ne jen takova mensi zdrzovacka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Taky si myslim. Někdo kdo se na to bude "specializova" tak ty srouby povoli ať tam pojišťovak je nebo ne. Pojišťovaky možná tak odradej nějaký feťáky co to chtějí střelit aby si šlehli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Zdar, dodnes jsem na autě neměl litá kola a chci se zeptat, vyplatí se investice do bezpečnostních šroubů? Používáte je všichni? Auto je garážované, tak mě to tolik nepálí, ale přesto o nich přemýšlím. A pokryje případnou krádež havarijko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Já je tam mám, jsou trochu neobvyklejší než ostatní, ale iluze si nedělám. Je to spíš pro můj pocit, že jsem pro to něco udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Prej se to prekonava tim, ze do toho sroubu cosi natlucou a povolej. Takze opravdu je to jen pro lepsi pocit a na pitomce, co jdou z hospody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.