Publikováno Březen 9, 201411 r Zdravím, tak nevím, jestli jsem úplně natvrdlý, ale nevím si rady s výměnou žárovek na Rapidu 2014 liftback 1.6 Tdi 77Kw Na levé straně, kde je baterka to jakš-takš jde, ale hlava mi nebere, jak mám vyměnit žárovku na pravé straně. H7 krytka je utopená pod nosníkem a schovaná až v dílu blatníku. Z boku je palivový filtr. Nedá se tam nikudy dostat. Zkusil jsem povolit šroub, který drží parabolu, světlo se viklá, ale vyndat z auta parabola nejde... Hrozně mě mate, že tady na foru někdo psal, že výměna na vpravo v pohodě, asi 3 minuty, a vlevo od baterky "hrůza", 5 minut.... Předem moc děkuju, za nějaký tip.
Březen 9, 201411 r myslím že musí palivový filtr pryč..neměl by to být problém i s držákem ho sundat.....
Březen 9, 201411 r Autor To by byla asi taky varianta. Rychlým pohledem, drží na třech festovních šroubech. Dva jsou v pohodě, třetí nechutně utopený dole a mimo osu prodloužení ráčny. Každopádně tenhle způsob je tak na 20 minut jedno světlo a ne to co tu psal Petrrr : http://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-st%C5%99ela/page-18 Začínám mít pocit, že co Rapid, to originál... viz moje téma v sekci "podvozek", kde mám na nejsilnější naftě asi jako jediný v Čr namontovány vzadu bubny jak na nějaké soc verzi....
Březen 9, 201411 r Autor Díky moc. Teď už to chápu. U Tdi je to peklo. Nechám to na servis, nechce se mi kvůli žárovce demontovat paliváč a moc se v tom vrtat.
Březen 10, 201411 r a nepomohlo by vytočit kola doleva, v podběhu by měla být taková plastová krytka, kterou vyckakneš a pak strčíš ruku od kola ke světlu
Březen 10, 201411 r Ahoj, v podbehu je plastova krytka, je nutne ji slopnout (jde to velice debilne) a pote prostrcit ruku k zarovce (musi byt vytocena kola). Ale pokud muzes a nechces se s tim patlat, dej to do servisu, ja uz to priste sam take menit nehodlam, ta praca s tim je priserna.. Ho, vormen byl rychlejsi.. Upraveno Březen 10, 201411 r od M_ike
Březen 10, 201411 r Autor Vau, tak to mě nenapadlo. Měl jsem kdysi Opela Astru 2011 v naftě a tam byl taky dekl v podběhu, ale nenapadlo mě, že by to měla i Škodovka. Díky moc za pomoc. Jdu to vyzkoušet jak moc je to na pytel )
Březen 10, 201411 r Ahoj,v podbehu je plastova krytka, je nutne ji slopnout (jde to velice debilne) ide to úplne v pohode,stačí na vrchnej časti za ňu potiahnuť...
Březen 10, 201411 r Autor Tak hotovo Mooc děkuju M_ike a Vormen . Jde to bez problému.Krytka má úchytku a v té je naštěstí dírka, tak jsem tam vrazil šroubovák a vypáčil
Březen 10, 201411 r Neni zac. U me to slo vazne naprosto supidne (do toho ocka sem dal ten hacek co je ve vybave) a co jsem koukal, bylo to jako by kraje nekdo prilepil/zatavil. Takze sem s tim trochu bojoval Hlavni je ze se povedlo
Květen 23, 201411 r V mem R model 2013 mam dokonce 2 krytky - po jedne u kazdeho kola v podbehu. Ale to uz snad kazdy zjistil sam.
Květen 23, 201411 r no to je logické predsa...nie? .... ....neviem si predstaviť meniť trebárs žiarovku na pravej strane cez krytku v ľavom podblatníku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.