Bildasek09 Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 díky, příště dám dotaz na správné téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Ano, ve výbavě Style to mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) Já si nejsem jistý, ale mám pocit že v RSu to nemam Edit: Tak tam něco mám, ale ještě sem si nevšiml, že by to svítilo Editováno: 4. Říjen 2017, autor: MichalRr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Alesi> Souhlasím. Větší intenzita by určitě neuškodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Neni ten osvit klik zavislej na intenzite podsviceni budiku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Zjistil jste nekdo, zda to tedy lze ten podsvit nejak donutit aby svitil vice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Taky by mne to zajímalo, uvažuji nad dodělávkou, ale díly stojí docela ranec, tak aby to mělo nějakej efekt :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Mam take zcela novou O3FL (L&K), kde by podsvit klicek mel byt, ale zatim jsem to vubec neregistroval, byt jezdim i dost za tmy A to na rozdil od predchozi O2FL L&K, kde byl podsvit klicek opravdu velmi viditelny, funkcni a esteticky... Docela me tato diskuze prekvapila , mel jsem za to, ze je to dalsi vec, kde Skoda na rozdil od predchoziho modelu opet neco "usetrila" a podsvit klicek vynechala, opravdu jsem to neregistroval, na rozdil od LED list, ktere sviti opravdu pekne a vkusne Ani v infotainmentu v nastaveni "Interieroveho osvetleni" neni zadna zminka o podsvetleni klicek, jakou barvou to ma byt ? Modrobila jako u O2FL L&K ? Nebo by to melo kopirovat nastaveni barev ambientniho osvetleni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Je tam bila LEDka ktera sviti hodne slabe. Neni to ocividne ani zavisle na urovni osvetleni budiku a zbytku tlacitek v aute. Furt nikdo nehodil info, zda to lze nejak poladit aby to svitilo vic (bez vymeny za jinou LEDku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 V 10/3/2017 na 21:21, Aleš_BX napsal: tak to zírám, to se pochlapili, jen by to mohlo svítiti trochu vic... Taky zírám, před FL poku vím, tak jen RS. Teď dokonce Style. Něco se děje, v rámci FL nedochází jen k řezání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Pred FL v L&K a RS, jinde to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 L&K mělo taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Ano, melo. Vim to i diky sobe, ze mi to tam krasne "sviti" (jako bludicka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 před 4 hodinami, bojler napsal: Taky zírám, před FL poku vím, tak jen RS. Teď dokonce Style. Něco se děje, v rámci FL nedochází jen k řezání. Nezírej předčasně, mám zcela novou FL L&K, a ani potmě jsem to nepostřehl. V O2FL L&K jsem to viděl i za světla. Takže to bude asi něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boorky Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 (editace) Zdravim pani, da sa este niekde toto osvetlenie kupit? 5E0 919 173 ? nedari sa mi ho zohnat. Vdaka Editováno: 27. Duben 2020, autor: boorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Aliexpress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boorky Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 objednane, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 @boorky, ked to budes montovat, sprav prosim ta nejaku fotodokumentaciu :) vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom007 Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 (editace) Zdarec,nevíte někdo číslo pinu pro plus? Dík moc za info :-) Editováno: 31. Květen 2020, autor: rom007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Pin cislo 3 je +12V a kostra je pin 5 - tedy uz hnedy co tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Jo a dotaz, ma nekdo uz zapojene i zadni? Zda kodovanim prednich jednotek se aktivuje napajeni na pinu 3 +12V i v zadnich jednotkach. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Mam zapojene predne i zadne. Zadne dvere osobitnu RJ nemaju, pripaja sa to az dopredu. Ak sa niekomu zda ze svietia malo, staci ich vybrat, otvorit a upravit hodnotu predradneho rezistora. Vsetko som sa snazil popisat a nahodit do clanku https://wirer.sk/o3_led-klucky-interier/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.