Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co takhle vadné čidlo !?

Proboha jak tohle může někdo napsat? Lidi ten manuál k autu, není od toho abyste ho vozili v přihrádce, ale občas ho taky četli.

Samozřejmě Ti auto hlásí že nastala doba pro výměnu oleje. 

Vloženo

Proboha jak tohle může někdo napsat? Lidi ten manuál k autu, není od toho abyste ho vozili v přihrádce, ale občas ho taky četli.

Samozřejmě Ti auto hlásí že nastala doba pro výměnu oleje. 

Olej jsem měnil a najel 1.200 km

Vloženo

VAGBoBo Ti to napsal správně,hláška OIL se objeví podle nastaveného intervalu ,myslím 15000 km,nebo jeden rok od posledního vynulování.bez ohledu na to,kdy ho měníš fyzicky.

Vloženo

Tak jsme vyměnili olej i filtr a stejně mi svítí na displeji "OIL"...jak se prosím Vás ručně vyresetuje interval? Mám Fabii 1.4. TDI, 2003. Do příručky jsem samozřejmě koukala, ale tam je akorát napsaný, že to všechno mám nechat na servisu. V jiných diskuzích jsem četla návody, jenže já mám na přístrojovce jen 1 tlačítko (u hodin) a všude je to popsaný s 2 tlač. Díky předem za jakoukoliv radu. A.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...