Přejít na obsah

Pásy/světla


gero88

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

rád bych se zeptal, když nastartuju auto (superb 2003) na počítačí se mi ukáže kontrolka pásu a je k tomu zvukový doprovod. Jenže když se pak bez pásů rozjedu a jedu dál a i rychle, tak už pásy nesvítí, ani k tomu není žádný zvuk, stejně tak když nezapnu světla. V příručce jsem se ale dočetl, že když si pás nezapnu nebo když nemám rozsvícená světla při rychlosti 10 km/h+, tak se ukáže a ozve varování. Ono ale nic. Jak to?

 

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně, u aut okolo tohoto roku, to jen 10 vteřin pípá a pak už to na tebe kašle, ale třeba u audi také starší to pípá minutu a pak přestane a známej má teď citróna c5 2011 a to pípá furt a dokonce to postupně graduje, a donutí tě se to připoutat, což myslim ale neni špatný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapnutí pásů je úplňe základní věc a každý řidič by ji měl zvládnout i bez upozornění. A ten kdo to nezvládá, ať radši chodí pěšky, protože když zapomíná na pásy může někdy zapomenout třeba dát přednost a takový řidič je nebezpečný pro ostatní, pro nás kdo rádi řídí a milují svoje auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, ono není od věci upozornění, že jste zapomněli zapnout světla nebo se připoutat. Škoda že to už potom neupozorňuje.

Nechapem preco by to nestacilo. ved preco sa nepriputas ked ta to upozorni? na S1 to povazujem velku vyhodu. kamarat na oktavke od nervov urval pas a teraz mu to pipa furt. neviem ci sa uz bol obesit alebo vyhodil raketu za novy ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Sice je to staré téma, ale zajímalo by mě jestli jde udělat (nakodovat) aby svítila jenom ta kontrolka pásů dokud se nepřipoutám ? 

Poutám se skoro vždy protože mi příjde zbytečný sypat četníkům peníze.

Hlavně je to kvůli mě, ale ta kontrolka by se hodila. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha tak zřejmě někdo přede mnou udělal něco podobného protože mě se rozsvítí cca 5s při zapnutí zapalování a pak zhasne.

Zvuk. signalizace jde cca 10s a pak už nic to mi docela vyhovuje, ale ta kontrolka nesvítí už pak vůbec. 

Spínač asi funguje protože když se připoutám a nastartuji tak zvuk. signalizace není žádná. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...