TSI Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Musím pochválit vaše zaujetí pro srazy. Jsou to jediná živá témata, Octavie a srazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Stanmar: a taky mají šouplé křídlo k jedné straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Kolega Hravec se divil, že nás nepřijelo ani 20 (bylo nás nakonec 12) Tak jsem to spočítal ...na sraz mohlo teoreticky přijet 29 aut. Myšleno těch kteří byli informováni přímo odkazem na sraz z mé strany. Vím i o dalších, kteří si našli srazové téma sami - ty ale nepočítám... Celkem se omluvilo 9 Info v SZ si přečetlo 5 (bez zpětné reakce) a k tomu 3 vůbec nepřečtené SZ. A takhle je to běžné u pořádání srazů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 V 15. 6. 2014 na 20:40, motosman napsal: Stanmar: a taky mají šouplé křídlo k jedné straně. To už jsem raději nepsal,aby se z toho nezhroutili ostatní majitelé O III... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 A kdo je kdo na těch fotkách,nechcete se označit? Jinak já účast nepotvrdil,tak jsem předpokládal,že je to bráno automaticky jako NE, jestli to pomůže,tak příště tedy dám vědět i v případě, že nebudu moct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 V 15. 6. 2014 na 20:45, stanmar napsal: Kolega Hravec se divil, že nás nepřijelo ani 20 (bylo nás nakonec 12) Tak jsem to spočítal ...na sraz mohlo teoreticky přijet 29 aut. Myšleno těch kteří byli informováni přímo odkazem na sraz z mé strany. Vím i o dalších, kteří si našli srazové téma sami - ty ale nepočítám... Celkem se omluvilo 9 Info v SZ si přečetlo 5 (bez zpětné reakce) a k tomu 3 vůbec nepřečtené SZ. A takhle je to běžné u pořádní srazů.... je to škoda. jeden mi dokonce psal dotaz zda vezmu VCDS, já jsem ho vzal a on nedojel... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 V 15. 6. 2014 na 20:56, Sanek81 napsal: A kdo je kdo na těch fotkách,nechcete se označit? Jinak já účast nepotvrdil,tak jsem předpokládal,že je to bráno automaticky jako NE, jestli to pomůže,tak příště tedy dám vědět i v případě, že nebudu moct. přijeď příště a budeš vědět kdo je kdo... mě znáš a je na ostatních zda odhalí svoji identitu bylo to fakt dobré setkání! škoda že ze zástupců východní konference dojel jen Lucasse a Kačer (toho také řadíme mezi své, i když má na autě "C") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 hošani, nedojedete někdo o víkendu na Moravu na Rally Hustopeče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 V 15. 6. 2014 na 19:23, stanmar napsal: Jen snad u majitelů O III došlo k závažnému nálezu, někteří mají totiž větší díru nahoře a někteří dole ... (aby nebylo špatně pochopeno - jedná se o prostor zadního světla !!) To jsem nějak nezachytil, jakou díru u světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 To se tebe netýká, ty máš starou oktávku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 No to vidím a vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 V 16. 6. 2014 na 6:05, Pawouk napsal: To jsem nějak nezachytil, jakou díru u světel? toto jde o usazení světel, jedno auto má větší škvíru nahoře a druhé dole.... ono se totiž při měnění žárovek světlo vyndává ven a jsou tam dva šrouby na kterých je to třeba pošlelovat, ve fabrice se s tím moc netrápí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Ještě sem se chtěl zeptat, ani v Lánech a ani tady nebyl Maverick, ten na srazy nejezdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Mav nejezdí, ty nevíš, že je to člověk něco jako paní Coulombová. Ten se s náma se sockama co mají auta dýl jak 1/2 roku bavit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Mavouš je honorace, my póvl Bůh ví, jestli ten Mavouš vůbec existuje, nikdo ho snad nikdy ani neviděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) V 15. 6. 2014 na 21:00, Hravec napsal: přijeď příště a budeš vědět kdo je kdo... mě znáš a je na ostatních zda odhalí svoji identitu bylo to fakt dobré setkání! škoda že ze zástupců východní konference dojel jen Lucasse a Kačer (toho také řadíme mezi své, i když má na autě "C") Dík, že jste mě přijali mezi své hold na jihu nikdo není a Brno mě vždy táhlo víc ne Praha!!! Editováno: 16. Červen 2014, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 V 15. 6. 2014 na 21:26, Hravec napsal: hošani, nedojedete někdo o víkendu na Moravu na Rally Hustopeče? Pošli mi link kouknu na propozice možná bych zajel ty jedeš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 V 16. 6. 2014 na 12:16, kačer napsal: Dík, že jste mě přijali mezi své hold na jihu nikdo není a Brno mě vždy táhlo víc ne Praha!!! V Práglu zase můžeš poznat další lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 V 16. 6. 2014 na 12:18, kačer napsal: Pošli mi link kouknu na propozice možná bych zajel ty jedeš??? určitě jedu, dojeďte, řeknu i Lukymu na focení.... http://www.agrotecrally.cz/divaci zde je vše... viděl bych to na sobotu dopoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Koukal jsem odpoledne na zadní světlo u Darji a mám tam zespodu celkem velkou škvíru Jinak sobotu u mě asi neklapne, jedem na týden kamsi trajdat do Krkonoš. Ale rally už mě dlouho táhne. Minimálně na focení by to mohlo být skvělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Hravcova nákaza :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Nějak se nám ty škvíry množí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 To jsou sterbinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 štěrbinky jsou mladé pěkné koc, alespoň u nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.