Přejít na obsah

PLEXI OFUKY OKEN


SITMIR

Doporučené příspěvky

Za sebe doporučuji i když se to mnoha lidem na fóru na mém autě nelíbí. Neocenitelné při mrholení atd. že neprší do auta na což si mnozí tady taky stěžují. Já preferuji především praktickou stránku věci a jízdní komfort.

Editováno: , autor: jazzleba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Měl jsem na předchozí O1 a už to nechci. Krom té výhody pršení do auta při pootevřeném okénku  jsem jiné výhody nepostřehl. Hluk byl stejný a spíš nevýhody, jako že v myčce se ti kartáče nedostanou logicky pod ten ofuk a musel jsem vždy dočišťovat okno pod ofuky ručně. U manželky zase se to těsnění od toho vymačkalo tak (když jsem byl nucený ofuky odstranit), že pak mělo sklo vůli a trvalo několik měsíců než si to zase trochu sedlo. tak že i když jsem taky spíše praktický člověk tak už nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Taky o tom přemýšlím...páč mě sere že když je na autě voda třeba po ránu a já si chci otevřít okénko a vyvětrat tak to všechno steče na mě....:-(a vůbec se nedá při dešti jet s mírně otevřeným okýnkem....pamatuju se že u favorita jsem měl ofuky a v pohodě....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Ofuky jsem měl na Fabii I, tam nebyla klima tak, že okna furt pootevřená ve dne i v noci, ale byli problémy z dojezdy oken furt to vracelo někdy to byly nervy. U Fabie II, byla už klima a tak jsem to nekupoval kvůli těm dojezdu, že se to zas bude vracet. U Rapide je klima, ale nejsou dojezdy oken takže problémy nejsou, zůstaly výhody.   

Editováno: , autor: 056152
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...