mrazikxr Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Stejně jsem se nedočetl jak vyndat bag. Mám 4 rameny a chci dat Kožený ten samy. Jak prosím vyndat bag? Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Otocit o 90 stupnu, zezadu do dirky plochy sroubovak, zapacit, to same jeste jednou po otoceni na druhou stranu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozef janosik Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Mám octaviu II tour r.v. 2011 kde mam bolero, original HF sadu prepojenu s bolerom a ten jednoduchy palubný počítač (nie maxidot), chcel by som v nej vymeniť volant za multifunkčný (zistil som, že su dva modely - telefon a radio) tak aby mi fungovalo prijmanie a odmietnutie hovoru a taktiež prepinanie skladieb, radio staníc, ovladanie hlasitosti, prepinanie medzi mediami na radiu + taktiež by som chcel domontoavť tempomat. Je to v tejto kombinacii možné, ktorý volant budem potrebovať (radio, telefon) a čo ešte všetko k tomu - aby to fungovalo. Editováno: 21. Únor 2013, autor: jozef janosik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ahoj lidi, nedával jste si někdo menší volant? myslím tím menší průměr věnce mám teď plast. čtyřramený a z finančních důvodů bych chtěl zachovat původní airbag nepasuje tam třeba z Fabie, Roomstera, RS-a, atd.......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ja mam v fll volant z oll fl ale mam dojem ze mensi venec tam nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) Už tu ta otázka jednou zazněla, ale bez odpovědi, tak se zeptám ještě jednou. Jak velkym šroubem (torx) je volant přišroubovanej k ose? A ještě jestli koženej volant z Fabie I facelift pasuje do O2 předface? Vypadá stejně, tak bych řekl že stejnej bude.. Díky Editováno: 6. Duben 2013, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 je identickej , lisi se snad jen konektorem begu a i to se da přehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 (editace) mám k dispozici podvolantovky index CH pro zprovoznění face volantu v předface voze cena této jednotky 2500kč volant a bag také k dispozici,nebo výmněna starého bagu za nový tip s doplatkem 1000kč. nebo podvolantovky pro předface MFvolant za cenu 1500-2000kč ... Ahoj, pokud potrebuju zprovoznit kozeny volant ze superb 2010 v moji octavia 2005, potrebuji k tomu podvolantovku s indexem CH a nebo muzu pouzit i nejakou jinaci? momentalne mam: Address 16: Steering wheel Labels: 1K0-953-549-MY8.lbl Part No SW: 1K0 953 549 F HW: 1K0 953 549 F Component: Lenksäulenmodul 021 0050 Coding: 0000012 Shop #: WSC 73430 790 00000 VCID: 356B3F0D5C5A571 No fault code found. Editováno: 11. Duben 2013, autor: bretahrnek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Ano, CH nebo CK bude fungovat. Ještě je potřeba kablík k airbagu a FL airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Kluci teď řeším výměnu volantu ve své OII 2005... Když koupím FL volant, dá se do něj vyměnit airbag z mého původního a koupit pouze krytku a volant, nebo ty airbagy do toho nového nejde napasovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Kluci, kde je ta jednotka volantu? Chci měnit v OII 2005 obyčejnej 4-ramenej volant za ten samej ale s multifunkcí. potřebuju k tomu novej svazek a nejspíš i jednotku, ale nevím jakou tam teď mám, tak potřebuju vědět kde jí najdu abych se podíval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Ahoj, je pod volantem, jako by rovnoběžně s tím černým spodním plastem ji kryje a vedou do ní páčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Sundal jsem plast pod volantem (ten velký s přihrádkou pod spínačem světel) ale nic nevidím, dá se nějak sundat ten plast pod volantem? airbag odpojovat nechci jak se píše v příručce, nechci aby vystřelil a zase to vozit do servisu jen aby se mi podívali co mam za jednotku, to se mi platit nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 (editace) stačí vyčíst diagnostikou! 5sec... a pokud jsi mf volant neměl tak na 99.9% nebude jednotka podporovat Editováno: 15. Duben 2013, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 mám AF, takže nová jednotka... a ten elektrickej svazek co je třeba, ten je jenom jeden typ pro MF, nebo má taky víc označení? Jednotku potřebuju AG,AJ,AK nebo G, ale co ten kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Kluci moc prosím o radu, potřebuju vědět, jestli potřebuju mimo Volantu s MF a jednotky ještě něco dalšího - nějaký ten kabel nebo co to má být? Mám TMP a maxidot ale to na tom asi nezávisí myslím... chci to nechat o víkendu namontovat, tak aby mi něco nechybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Ahoj, tak jsem to tu celé pročetl a jsem s toho Jarin... Chci měnit nekožený ne multifunkční volant na octavii II před FL za kožený volant taktéž bez multifunkce. Volant mám již obědnaný a airbag semnou vymění na vrakovišti..... potřebuji ještě něco ? třeba ten kabelový svazek.... bude stejný před fl s fl A poslední otázka co ta podvolantová jednotka nemusí se měnit když nemám ani nebudu mít multifunkci ? Bude troubit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Pokud měníš hloupý volant za hloupý (kůže - nekůže) tak je jenom prohodíš. Nic víc, nic míň. Kabelový svazek je potřeba pokud měníš / doděláváš MF volant. Pokud kecám tak mě prosím někdo opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 ikdyž budu dávat volant z faceliftu do před faceliftu jo ? já jsem to tam nahoře asi napsal blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Tak jde to bez problému jen se přehodí kablík mezi airbagama a vše ok i troubí Příští level bude Multifunkce a tříramínko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 ja si myslim, ze by si mohl pouzit i svuj puvodni airbag, stacila by prehodit jen ta vrchni krytka nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Takže mám 20r. niesom žiadny mechanik ani nič iného, stačí na to iba čas + skrutkovač + hviezdicový skrutkovač M12 Mal som 4-ramenný hnusný gumený volant (O2 predfl. interier z FL - rv. 08/2011) 1. otočiť volant o 90* do prava, vycvaknúť airbag 2. otočiť volant o 180* do lava, vycvaknúť airbag 3. vycvaknúť airbag a dať ho von ( vypnuté zapaľovanie ) 4. odskrutkovať skrutku v strede volantu ( so skrutkovačom hviezdičkovým M12 ) PS: Ta skrutka drží jak sviňa! 5. nasadil som nový kožený 4-ramenný volant 6. zaskrutkoval skrutku ako som len vládal , zacvakol a zapojil airbag HOTOVO - nový kožený volant + 60€- starý plastový som predal - 20€ - 30 minút práce Výsledok, parádny nový kožený volant za 40€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 (editace) Zdravím, chtěl bych se zeptat ,mám OII 2006 před FL. Mám obyčejný gumový čtyřramený volant a chtěl bych dát tříramený z OII RS. Bude pasovat bez toho aby se muselo měnit ještě něco jiného? A pasoval by i volant z faceliftu? Vše bez multifunkce ,jen volant za volant. Díky. PS: Tak jsem se rady nedočkal, tak jsem to risknul. Koupil jsem na vrakárně Tříramený kožený s perforací z RS facelift. No a už je v autě, pasuje, je identický se starým. Editováno: 7. Září 2013, autor: maba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jishii Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Zdar Panove, sehnal jsem si multifunkcni volant na predface i s podvolantovkou, neni tu nekdo z Liberce a okoli kdo by mi to pomohl prehodit a hlavne nakodovat? Vag mam, potrebuju know how. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Pokud mas vag zvladnes to sam vymena volantu je trivialni zalezitost a nakodovani podvolantovky take postupuj presne podle navodu ve visu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.