Přejít na obsah

Slunecni clony


Alien

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Nemáte někdo zkušenosti s clonami Climair? Našel jsem je u Milotecu ale ta cena je nehorázná - na OI na zadní okna, zadní boční a na 5. dveře celkem skoro 6tis. Nedaj se sehnat někde levnější? líbí se mi to víc než polep nebo pokovení - teda ne líbí ale je to myslím praktičtější - na STK mi řekli že ŽÁDNÝ zatmavení kromě toho z výroby není dovolený. A tohle jde kdykoliv sundat.

post-22531-1220997006.jpg

post-22531-1220997017.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... na STK mi řekli že ŽÁDNÝ zatmavení kromě toho z výroby není dovolený. ..

Na STK to nejako poplietli, alebo si to ty zle pochopil. To žádné zatmavenie okrem toho z výroby, sa týka iba predného skla a skiel na predných dverách, teda toho čo je v zornom poli vodiča. Sklá na zadných dverách, zadné bočné (u combi) a zadné sklo, tam možeš mat folie aké chceš tmavé, ale musia byt homologizované. Nemožeš si ich tam nalepit sám nejaké z TESCA. Ked si to dáš nalepit firme, tak medzi sklom a foliou máš na každom okne vlepené čislo a to číslo máš aj na kartičke ktorú k tomu dostaneš. Takže ked ta zastavia policajti, alebo pojdes na STK a ukážeš kartičku, tak žiadny problém ;)

Tie odnímatelné clony by mali opodstatnenie iba vtedy, ak by si potreboval zatemnit zadok iba občas a inokedy bez zatemnenia (teda nie kvoli policii alebo STK)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám-zadní dveře combi-a můžu doporučit.Kupoval jsem je v květnu u ADEP.CZ,tenkrát je tem měli nejlacinější.Chtěl jsem je jen na zadní dveře kvůli malé dcerce.Nejsou taktmavé jako folie ale proti sluníčku jsou super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...