erozim Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Omlouvám se, že zakládám nové téma,ale hledal jsem tu 2 hodiny a nenašel jsem to co potřebuju a do žádnýho tématu zde se mi zdá, že se to nehodí, takže: chtěl bych poprosit - potřebuju vyměnit silenbloky uložení přední nápravy na Škoda Fabii RS 96 kw, r.v. 7/2004, nevíte zde jaký je průměr stabilizátoru? Našel jsem, že se dělá 16, 17, 19.8 a 20.8mm. Když ho přemeřím šuplerou vyjde mi cca 20 mm, takže první 2 menší typy můžu vyloučit, vypadalo by to tedy na 19,8mm, ale neni spíš logické že fabia RS bude mít největší 20,8mm? Předem děkuji za jakýkoli postřeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Ahoj,jak ti může při měření posuvkou vyjít PŘIBLIŽNÝ rozměr? A potřebuješ vyměnit uložení ramen,nebo stabilizátoru. Na stabilizátor se bere uložení o 2mm menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozim Vloženo 28. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Ahoj, omlouvám se, vyjádřil jsem se nepřesně - potřebuju vyměnit uložení stabilizátoru - ty dvě gumy co tam jsou. Dobře, rozměr stabilizátoru posuvkou mi vyšel přesně 20 mm, takže mi to nesedí na žádný rozměr ani minus ty 2mm jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 zajdes do autorizaku, sdělíš VIN a dostaneš gumky které tam fabrika montovala popr ekvivalentni náhradu-modifikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozim Vloženo 28. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Díky moc za rady. Do Škodovy s VINem mě taky napadlo, ale nemusel bych mí orig.díl, stačil byl levnější nějaký přibližně srovnatelný neorigo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Zrovna uložení stabilizátoru je dobré kupovat u škodovky. Cena za 1 ks bude kolem stovky a dají ti správný rozměr. Za druhovýrobu dáš třeba 70 Kč, to za to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 a teď je ještě dobré vědět, jestli máš typ stabilizátoru s těmi bakelitovými pouzdry, nebo bez. R.v. 2004 je tuším na hraně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Já myslím, že to bylo vyřešeno už někdy na přelomu 2002/2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozim Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Díky všem za rady. Já někde koukal, že origo bude stát jeden kus 200,- a neorigo třeba 45. Pokud je to jak říkáš akurčitě neni co řešit a je asi lepší koupit origo. Já jsem třeba myslel, že někdo ví přesně jaký se dával průměr stabilizátoru na RS abych i věděl jestli jsem dobře přeměřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 myslím, že v těch průměrech žádné extra pravidlo není, skoro bych řekl, že co zrovna bylo, to se tam dalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.