Přejít na obsah

Koupě FIII - jakou motorizaci, výbavu, doplňky...


rsrsrs

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím, neměl by tu někdo fotky na porovnání barev laku? Před třemi týdny jsem objednával fábii III v combi, s tím že jsem dal bílou moon metlu. A jsem docela zvědavej jak bude vypadat. Protože jsem ji na fábii ještě neviděl. Nebo viděl ale nevěděl jsem o tom :x 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

A jak dloho na novou Flll čekáte? Ta čekací doba je všude asi jiná, já mám podepsanou smlouvu 29.4 a ještě ani nevím termín výroby. Objednal sem Flll combi, 1,2 tsi 81kw, style, navíc Bolero,smartlink,tažné zařízení, style plus,střešní nosič,asistent rozjezdu do kopce,barva cappucino béžová. Nevím jestli ty věci navíc tu dobu neprodlouží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Včera jsem se konečně dozvěděl termín výroby -  KT31. Kéž by mi to vyšlo tak že auto vyrobí a následně pošlou do zákaznického centra ještě před celozávodní dovolenou v MB  :worthy . Rád bych se vozil už o dovolené :D  Jinak Fábie Monte Carlo v provedení kombi vypadá opravdu nááádherně, kór s tou šedou steel  :kol-47: Škoda že v době kdy jsem objednával auto nebyla ještě v nabídce :// Dá se nějak sehnat ten "opti paket" z monte carla? Páč ty plasty navíc přidávají na kráse. (Teda alespoň podle mě)   :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Hoši,stále váhám nad barvou k fabii combi...Bude na 16",černé hagusy,jestli bílá nebo capucino metla,fakt nevím,která bude vypadat ok...??Poradte.Budu tam dávat folie dozadu na skla,ne sunset,ten je dost slabý.Kdyby bílá,tak tam možná hodím i sedačky jiné.

Podivej se na mobile.de. Jsem tam skoro denně :kol-28:. Ještě pořád váhám nad barvou, ale asi zůstanu u tý bílý. Mají tam dost  na výběr  a člověk má aspoň trochu představu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...