Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jj, Pacific sice není tak sexy jako Race nebo Rally, ale zas v zaplave Candy a Laseru... :kol-28:

Jinak, co se tyce motoru (81kW), souhlas s mp390 - i když nevim, kde na te D5 jezdi tech 160, vzdyt je to tam same zuzeni a 80ka (dneska jsem to jel od Plzne - a taky si premierove projel BLANKOOOUUU   :kol-147: )

Vloženo (editace)

Tak ale aspoň ze zacatku, ne...? ;-)

Jinak dneska jsem na D5 predjizdel sedivou a rikal jsem si "a hele, taky F3...a taky kombik". Když jsem se pak zaradil před nej, tak ve zpetnem vidim, jak si ukazujou, takze asi podobna konverzace.

Jo a taky jsem vypozoroval, ze jakmile predjehu nejake i-xx, tak si muzu byt jist, ze vzapeti predjede ono me a nasledne se snazi mizet za obzor - nemate vy na nas nejak spadeno?   kol4

Editováno: , autor: epo
Vloženo

Jo a taky jsem vypozoroval, ze jakmile predjehu nejake i-xx, tak si muzu byt jist, ze vzapeti predjede ono me a nasledne se snazi mizet za obzor - nemate vy na nas nejak spadeno?   kol4

Epo... já myslím, že jsi moc zaujatý... ;) někdy to já vnímám úplně stejně... není to o tom, jaký máš auto, ale jakou máš povahu... ;)

Vloženo

Honzo... tezko ti bude někdo závidět auto, který má každý druhý... a je úplnĕ jedno... jakou máš barvu :lol::'>

Jen sranda ;)

No taková zelená Rally nebo modrá Denim asi praští do očí každého ;)

Vloženo

Jj, Pacific sice není tak sexy jako Race nebo Rally, ale zas v zaplave Candy a Laseru... :kol-28:

Jinak, co se tyce motoru (81kW), souhlas s mp390 - i když nevim, kde na te D5 jezdi tech 160, vzdyt je to tam same zuzeni a 80ka (dneska jsem to jel od Plzne - a taky si premierove projel BLANKOOOUUU   :kol-147: )

160 se dá kdekoliv mezi těmi 80tkami :) Nejvíc mě štvou ty příčné nerovnosti zhruba na 29 kilometru. Tam zpomaluji na 90.

Vloženo

Já objednal Pacific, nenápadný a nevýrazný auto, to mi nikdo závidět nebude a v noci na ulici nebude provokovat :).

Jj, bi-xenony s AFS svítí opravdu perfektně, to nemělo chybu. Za mě bych to dával do aut standardně.

Na co asi. Jezdils v nejakym aute s takovyma svetlama?

Vloženo (editace)

mp390: Myslis tu roletu? Ta je i na D8 nekde u sjezdu na Kralupy. Zrovna vcera jsem dumal, jestli to ma nejaky zvlastni ucel (zpomalit, probudit, grip?) nebo to delaji jen tak...

vorlajz: dyt to melo byt taky jen pratelske postouchnuti ;-)

Rypicong: u nas si vystacim se 130, v Nemecku se necha jet vic a auto to zvladne...

Vloženo

Honzo R... ty budeš mít ten litrový tříválec?

Jj, po 114tkm v HTP za 6let jsem nikdy neměl potřebu mít silnější motor, vsadím na jistotu. Do té 3 to jezdí po městě stejně a je hlavně tišší a na dálnici stejně jezdíme 110kou za 6lt. Dnes jedu prodejci odevzdat F2 tak s nimi budu mluvit, stále si pohrávám s myšlenkou toho MonteCarlo v Corridě a těch chybějících 46tis vzít na úvěr. Včera jsem jedno potkal v Ústí v šedé Steel a fakt hezké s tou střechou.

Mě to neva, že jsem jediný kdo nemá 110PS Style, pomluvy mi nevadí, těší mě, že nikomu nic nebudu dlužit :D

Vloženo (editace)

Jan R.: tu cervenou F3 MC uz jsem videl - vypada pekne, i kdyz hezci je v MC asi prece jenom Spaceback.

Nicmene, MC Te razem katapultuje z nenapadneho na stred pozornosti vsude, kam s tim prijedes - minimalne ze zacatku  :kol-28:

Termiter: Ah, so...

Vloženo

Jan R.: tu cervenou F3 MC uz jsem videl - vypada pekne, i kdyz hezci je v MC asi prece jenom Spaceback.

Nicmene, MC Te razem katapultuje z nenapadneho na stred pozornosti vsude, kam s tim prijedes - minimalne ze zacatku :kol-28:

Termiter: Ah, so...

Tak původní myšlenka na začátku srpna byla koupit Citigo MC na to poskakování po Praze, když mám k dispozici ještě G7 Var TDi, ale když se to v autosanu spočítalo, tak obyč. krátká F3 by vyšla levnějí a když je kombi za +10tKč, tak nebylo co řešit. Kočárek se vejde i do krátké F2, ale musí se rozebrat, do Citiga by se nacpal také.

Vloženo

To bych si radši připlatil za motor.HTP jsme měli,stačilo také,ale dneska bych už do slabšího v žádném případě nešel.Motor posouvá jízdní zážitky jinam.

Tak já měl štěstí, zajel jsem si ho sám, olej benzín to nežralo, porucha žádná, dlouhodobá po 6l dle účtenek 5,6l a i jednodenní výlet UL-Brno-UL to dalo za 6,2l. Jednou jsem jel 2 denní výlet do Mnichova z UL, jedna cesta 490km a také za 6,2 ve 2.

Vloženo

Což nám se to také nes...lo.Dlouhodobá v létě 5,1,v zimě 5,6.Výlety od 4,9 do 5,6,podle profilu trasy.TSI také bez problémů,dlouhodobá 5,6,výlety od 5,2 do 5,8.Jak píšu,neměnil bych.

Vloženo

bojlere, nejezdil, ale chtěl bych jezdit s tebou, myslím, že bychom se v autě nenudili...  :kol-46:

Proto se taky divíš. Kdyby sis je vyzkoušel, pravděpodobně taky změníš názor a budeš je chtít. I v rámci Fabie by měly být k dispozici aspoň v "low" podobě. Považuju za nešťastné, že nejsou v nabídce. U Rapidu jsou jednak v derivátech, ale jdou docela často vidět i v normálních výbavách.

U Fabie začala Škoda po dlouhé době praktikovat starou osvědčenou strategii "vyšší výbava výrazně výhodnější než nižší". Tak jako teď prodávají polovinu aut v nejvyšším stupni výbavy, tak by se s největší pravděpodobností ujaly za desítku i low-xenony.

Vloženo

Tak vzhledem k tomu, za jakých podmínek má Losky možnost pronajmutí auta... tak je to asi jedno... každopádně je mi jasný, že bi-xenony budou super... na druhou stranu... reagoval jsem na to, že chce Losky auto, kterým bude jezdit kolem komína, tak na to fakt bi-xenony nepotřebuje... to je můj názor ;)

zajímala by mě statistika, kolik F III a O III a v jakých výbavách byly prodány firmám x soukromě... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...