Přejít na obsah

FIII vs konkurence


Pawouk

Doporučené příspěvky

jen jedno...Někdo tu psal že Vorlík má tolik  a tolik příspěvku...a že je z toho většina nejspíš o hjundej....Hoši uvědomte si jak dlouho tu je na foru Vorlík...narozdíl od většiny z vás...a většinu těch příspěvku napsal ještě před hjundajem co má....zase než někdo něco plácne....jinak je hezké že se řeší konkurence třeba fabia vs hjundaj....ale chce to v klidu a žadnej boj....bohužel jsme nečetl od Vorlajze žádné výpady proti ostaním narozdíl od některých vás.....Hlavně v klidu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono všechno není jen o běžných lidech. Možná by ses až divil, jaké detaily se řeší, kterých si ani člověk nevšimne. Automobilka je tlačena do kouta ze dvou stran. Z jedné koncern, který Škodovku brzdí a přikazuje, co můžeme a co ne, protože nemůžeme přeci prodávat více jak VW a na druhé straně to jsou chytrá nařízení EU, díky kterým jdou motory do háje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo no ale kdo ví jak to je a kam až sahají prsty menegmentu,ono asi nějaká korekce být musí,dneska jsem potkal na parkinku modrou f3 nevím jestli race barva,ale jako to popravdě, auto ničím nezaujme,hned vedle stála taky modra f1 boužhel ta auta celkem splynula,ale i to ma svou výhodu,co nezaujme to se neokouká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolikrát se řešilo plno dobrých věcí, co VW ještě nemá v autech a prostě vždy prostě šéfové dostali přes prsty[emoji20]

Škoda je pro ně hodnotově podřadná, ikdyž co se u nás říká, tak vydělává více jak VW, Audi, Seat a včetně top značek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každopádně i tak vše líp než to být kolonie kosočtverce, případně firma skončit v rukách kamarádů jistého člověka. O Š-A už "uvažovali" z VW v době vývoje Favoritu a převrat jim dal v podstatě zelenou a je ta firma tam kde je a ať se nám to líbí nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...