wombat Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Tak jsem to nahrál, vyexportoval jsem všechny státy z nabídky. Nahrání v pohodě. Akorát je malinkatej problém v Amundsenovi, že povoluje jen vybrat maximálně 10 kategorií bodů zájmu. Takže jsem naklikal jen 10 států z toho seznamu. Mně to stačí a v případě potřeby bych to přepklikal. Ale napadá mě, že pokud někdo používá i nějaké defaultní body zájmu v Amundsenovi, tak by mu to nemuselo stačit? Ale osobně si nemyslím, že by to měl být nějaký problém, protože většinou budu projíždět "rychle" za sebou tak 3 státy a tak je tam dostatek prostoru na vybrání dalších bodů zájmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 když si stáhnu radary a dám create data on SD/USB, tak jsou tam dvě složky MIB2, jaký je v nich rozdíl ? nějak ted nevím, co si mám do navigace nahrát :-) https://www.poi-radary.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Ahoj, rozbalíš celý zip na SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 (editace) @wombat tak nechápu, co je špatně..předtím, když jsem aktualizoval tak bylo vše ok, ale před tím, když jsem zip rozbalil, tak tam byly 4 nějaké soubory, ted, když to rozbalím, tak jsou tam dva viz foto a když dám aktualizovat v Amundsenu z SD/USB, tak vyskočí chyba a nejde to.. Editováno: 26. Září 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Toto co máš na obrázku budeš mít na SD a dáš aktulizovat pokud nejde pošli chybu a případně soubor který si stahoval (ID) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 @wombat díky, už je to OK..zkusil jsem jinou SD kartu a s tou to jelo, proč to nejelo z té, z které to jelo i předtím netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Když už mám ty radary v navigaci musim je nejak uložit do mapy? nebo se budou zobrazovat na mape jak pojedu diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Musíš si zaškrtnout v bodech zájmu, které kategorie chceš na mapě zobrazovat. Na pípání to nemá vliv, funguje i bez zobrazení v mapě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Ahojte, ako to je s Columbusom verzie MIB1 ? Lebo zo stranky https://www.poi-radary.eu/ to nejako nefunguje kedze po rozbaleni suboru su tam priecinky s MIB2. Po zasunuti USB kluca len na kratko vypise "download softwaru" a nic sa dalej nedeje. V navigacii potom pri moznostiach importu POI nie je moznost vybrat z USB. Dakujem vopred za radu. Sato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 (editace) Ahoj, podpora je jen pro MIB2. Skoda Columbus (MIB2HIGH) and Amundsen (MIB2TSD) Editováno: 25. Říjen 2018, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 tady je reseni funguje spolehlive na vsechna MIB & RNS510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Zdar, mám dotaz: Z www.poi.cz jsem si stáhnul ov2 soubory vybraných POI, naimportoval sem tu: http://mydestination.skoda-auto.com/POIs stáhnul, rozbalil na kartu a jal se aktualizovat. Píše mi to: Chyba aktualizace software. Pak se infotainment Columbus restartuje. Dělám něco špatně? Ty tři složky a metainfo.txt má v rootu karty, evidentně je najde. Pak ještě, jestli ne nemá něco jinak poklikat na webu Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 V 25. 10. 2018 na 9:24, wombat napsal: Ahoj, podpora je jen pro MIB2. Skoda Columbus (MIB2HIGH) and Amundsen (MIB2TSD) Jdou do AMUNDSENA nahrát radary z poi-radary.eu tak aby se zobrazovaly spolu s akustickým signálem? Jde to někomu? (amundsen r.v. 2018) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Ano, mám už přes rok v autě a radary fungují i se zvukovým upozorněním. OIII FL 02/2017 Amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 (editace) Zvuky nepodoruje MIB1 na MIB2 je podpora Ok (v případě, že to máš zaplé v MMI) + jen pro jistotu, určitě si použil variantu pro SD, nikoliv GPX.. ;-) Editováno: 9. leden 2019, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgesoft Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 (editace) Panove - zdravim.... Mam Skoda Octavia GTEC (CNG) r.v. 2017 a Amundsen (celosklenena verze). Jelikoz databaze CNG cerpacich stanic primo v navigaci je mala, chtel bych naimportovat vlastni cile (POI). Mam CSV, KML i OV2 soubor s celkem 181 CNG stanicemi v CR, ale nemuzu z nich nijak udelat SD card verzi - primo na skodovce (http://mydestination.skoda-auto.com/POIs) mi to vzdy skonci chybovou hlaskou XML. Zkusite pomoct? Takto bych samozrejme chtel naimportovat i ostatni CNG cerpaci stanice okolnich statu (PL, SK, AT, IT, DE a pod). Nebo mate jiny zdroj? https://cng-stations.net/poi/POISelector.en.htm?preset=1 CNG_CZ_public.csv CNG_CZ_public.kml CNG_CZ_public.ov2 Editováno: 31. leden 2019, autor: georgesoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 V 9. 1. 2019 na 20:56, wombat napsal: Zvuky nepodoruje MIB1 na MIB2 je podpora Ok (v případě, že to máš zaplé v MMI) + jen pro jistotu, určitě si použil variantu pro SD, nikoliv GPX.. ;-) Když nahraji do AMUNSENA z poi-radary.eu vybrané radary, tak, aby k nim byl přiřazen zvuk (použita varianta pro SD kartu) – vše je funkční, ale po nahrání se zase se ztratí mé zvláštní cíle, které jsem nahrál přes Škoda connect. A obráceně je to také tak. Po nahrání mých zvláštních cílů zmizí radary, které jsem tam nahrál z SD karty. Je nějaký prográmek nebo možnost spojit jak mé zvláštní cíle, tak radary z poi-radary.eu do jednoho souboru a nahrát na SD kartu a pak to celé nasypat do AMUNSENA? Vážený ?? WOMBAT je nějaká možnost? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Ahoj, možnosti jsou: z poi-radary.eu vyexportovat GPX. 1) přes portál Škoda (pokud zrovna funguje) nacpat ty radary + to co chceš. 2) viděl jsem tu někde Win utilitu přes kterou uděláš to stejné. 3) nic jiného asi není :-) na ty po-radary.eu nic jiného dávat nechci, ač by to bylo jednoduché, pže tomu skriptu je to jedno. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 před 58 minutami, wombat napsal: Ahoj, možnosti jsou: z poi-radary.eu vyexportovat GPX. 1) přes portál Škoda (pokud zrovna funguje) nacpat ty radary + to co chceš. 2) viděl jsem tu někde Win utilitu přes kterou uděláš to stejné. 3) nic jiného asi není :-) na ty po-radary.eu nic jiného dávat nechci, ač by to bylo jednoduché, pže tomu skriptu je to jedno. :-) Děkuji za odpověď když ty radary vyexpotuji do formátu GPX tak asi již u radarů nebude funkční zvukové upozornění, nebo ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 (editace) Ano, nebude. Proto je potřeba ty zdrojové soubor vygenerovat přes (viz. výše) a vytvořit tak databázi přímo pro MMI. Editováno: 3. Únor 2019, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 S určitým odstupem jsem zkusil importovat radary. Dřív se aktualizace sekla a Columbus se resetoval. Dnes jsem POI smazal, dal jejich aktualizaci a ta bez problému proběhla (z USB). Na mapě se radary objevují. Tímto děkuji a hlásím další odškrtnutou úpravu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Basher Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 (editace) V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtuři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. Radary.zip Pouzil jsem tvoje data a postupoval podle navodu. Prazdna SD karta do slotu 2, rozbaleny zip soubor a pres aktualizaci POI. Data se nahrala v poradku a podle mapy se i zobrazuji. Zitra vyzkousim zvukove upozorneni. Mam posledni infotainment Superb MR2019 Amundsen. Jen nevim kde si data aktualizuji resp. jak, protoze mezitim spoustu radaru pribilo. Diky Editováno: 20. Únor 2019, autor: Basher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 poi-radary.eu, tam si vybereš co chceš a necháš vygenerovat variantu SD/USB (zip, který ti to vytvoří rozbalíš na SD) a nahraješ do auta. Aktualizace CZ jsou pořád, zdroj dat pro EU se chystám změnit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 Přesně tak. Postupoval jsem dle návodu od wombata a vše plně funkční [emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.