jindrous Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Zdravím, chci se zeptat kdo má volant s perforovanou kůží? Jaká je zkušenost? - Nezalejzá tam do těch direk nečistota a podobně? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Vubec bych se toho nebal, pokud na nem nehodlas vylozene svacit, tak je to naprosto v pohode. Mam ted prime porovnani mezi perforovanym v RS a neperforovanym v Golf VII GTD a ten v RS je daleko prijemnejsi na drzeni, cemu prave prispiva i ta perforovana kuze (potvrdil i majitel GTD ). 2x do mesice cistim interier pripravkama od Sonaxu - plasty, kuze, okna - a volant je stale jako novy! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Ta perforovaná kůže je hrozně příjemná na držení. Už bych volant z hladké nechtěl (myšleno v Octavii, s jinými značkami nemám zkušenost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Mám možnost si to nechat obšít včetně zesílení 2mm kaučuková pěna - pak je ten volant měkčí.. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Já osobně v OII měl nejdříve klasicky kožený volant s hladkou kůží a pak ho vyměnil za RS perforovaný. Pocitově na dotek mi přišel lepší ten první s hladkou kůží, už bych asi perforaci nechtěl, není to žádná hitparáda. Co akorát bylo šikovné, že RS volant měl u dvojky to zesílení na věnci, což obyč. volant neměl. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Já u OII RS šel přesně opačným směrem - volant byla jediná perforovaná kůže, takže jsem ho měnil za tříramenný s hladkou, ale srovnám-li ho s perforovaným v OIII RS, je ten z trojky příjemnější na dotyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 U OII ta perforace nebyla nic echt....možná, že trojka ji má lepší, to nevím, pač nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) já mám ale ne z výroby a super :-) Editováno: 22. Únor 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jojo, ten už jsem ti okomentoval s tím, že nahoře jim došla ta hladká kůže Ale jo, vypadá pěkně Já si zatím procházel nějaká fora, zda je lepší ten dole placatej, nebo kulatej a nějak se nemohu dopídit k žádnému závěru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Perforovaný volat z OIII RS je jednoznačně nejlepší volant, který v Octavkách kdy bych... je příjemný na dotek (tak akorát), má vybrání na palce a zároveň něco vydrží.... u OII jsem měl kožený volat brzo odrbaný od prstenu, zipu na bundě, případně od přesky pásu, když si člověk nedával pozor... Jinak pravidla statistiky říkají: "Ti co mají placatý volant, chtějí rovný a ti co mají rovný chtějí placatý.... , pokud by si je vyměnili, toto pravidlo bude platit znovu.... " 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 U OII ta perforace nebyla nic echt....možná, že trojka ji má lepší, to nevím, pač nemám Ne, nebyla, naprostý souhlas. Celkově mi kůže v OIII přijde lepší než v OII. Jojo, ten už jsem ti okomentoval s tím, že nahoře jim došla ta hladká kůže Ale jo, vypadá pěkně Já si zatím procházel nějaká fora, zda je lepší ten dole placatej, nebo kulatej a nějak se nemohu dopídit k žádnému závěru. Podle mne záleží na chuti každého soudruha - já bych si ho sám od sebe nedal, dokonce jsem se ho trošku bál, ale první dojmy jen nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Na O3 RS su oproti bežnej O3 dve veci uplne na nezaplatenie - predné sedačky a volant. Nemenil by som a v dalsom aute budem chciet niečo aspon trochu podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 (editace) Sedačky mám i v běžné OIII (dynamik packet) Volant nevím, někteří na placatej volant nadávají kvůli problémům při zatáčení, ale u RS- a se tolik točit nemusí Editováno: 1. Březen 2015, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Matyáš Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Přesně tak. Placatý volant u RS moc problémů nepředstavuje vzhledem k tomu, že je tam variabilní převod a lze v podstatě řídit bez přehmatávání. K tomu se ten volant velice dobře drží a to spodní zploštění vypadá hezky, teda pokud je v neutrální pozici :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Ano, pokud zaparkuješ a máš tu placatou část nahoře, vypadá to trošku jeko šiška , jinak se zbytkem co píšeš souhlas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Přesně tak. Placatý volant u RS moc problémů nepředstavuje vzhledem k tomu, že je tam variabilní převod a lze v podstatě řídit bez přehmatávání. K tomu se ten volant velice dobře drží a to spodní zploštění vypadá hezky, teda pokud je v neutrální pozici :-D Přesně tak. Při běžné jízdě prakticky vůbec, max. při parkování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Sedačky mám i v běžné OIII (dynamik packet) Volant nevím, někteří na placatej volant nadávají kvůli problémům při zatáčení, ale u RS- a se tolik točit nemusí sedacky v RSe a paket dynamik - to nie je uplne to iste. kolega ma biznisu s dynamik paketom a pri dlhsej jazde sa mi nesedelo tak pohodlne ako v RSe. sedacky v dynamiku mi pridu take maksie a menej pevne/menej drzia telo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roTor Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Je tento volant s tou perforovanou kuzi? Z fotky to moc poznat nejde... http://ws.skoda-auto.com/ImageProxyWS/CCImageProxy.ashx?imt=ExtraEquipments&i=CZE&mtc=5E&eec=PLU&clc=68815&my=2015&ims=348x174&immt=jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Není, je to klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roTor Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 tak volant mám s perforovanou kůží, na té fotce v konfigurátoru to nejde vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Trochu oživím téma. Po 3/4 roce a 9t km mám již opotřebovanou tu perforovanou kůži, dalo by se říci, že je z poloviny skoro vyleštěná dohladka . Nějaké zkušenosti z provozu od Vás? Auto je modelový rok 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roTor Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 To je divne... U me za 2 roky a 100t km volant porad krome skrabancu co jsem si svoji blbosti zpusobil sam jako novy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Mirda85: muzes se, hodit nejakou fotku, at mame predstavu, co tim presne myslis? ja se totiz po roce a 30t km shoduju s predchozimi prispevky - volant vypada furt stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Nějaký pot tam jistě letošní léto byl, nicméně by to bylo hodně smutné, kdyby toto byla jediná příčina... Na volantu je více levá ruka, proto není souměrné opotřebení. Btw - sorry za kvalitu fotek, zrovna tenhle detail se tak špatně fotil, v reálu je to více sešoupané... Spodní část volantu také žádná sláva co se týče napnutí kůže 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 na mojom uz postupne vidno opotrebenie, osuchanie, no najazd sa blizi k 150tisicom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.