piskin8 Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Roomster se mi sám zamkne po otevření dálkovým. Je to vždy po cca 15 vteřinách. Může mi někdo poradit jak se to vypíná ? Např. Otevřu auto, posadím dcerku do autosedačky, připoutám, zavřu dveře a auto se zamkne. Jestli někdy zapomenu klíče na sedačce tak bych musel domů pro náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 To co popisuješ vypadá spíš na nějakou chybu nějakého čidla ve dveřích, protože pokud otevřeš jakékoliv dveře, auto by se pak už samo zamknout nemělo. Je to ochrana proti tomu, když se ti třeba samo odemkne, například přisednutím klíče, tak ať se samo zamkne, pokud do určité doby auto nikdo neotevře. Jen teda u mě to trvá tuším kolem minuty. Nicméně přes kabel a diagnostiku tato funkce vypnout jde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskin8 Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Tak to až pojedu na jaro do servisu tak se jich zeptám jestli by to šlo vypnout tu chybu. Dík za názor. Editováno: 27. Únor 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek - porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Tož já bych zkusil dcérku strkat chvíli druhýma dveřma. jestli to dělá taky. V prvé řadě musíš lokalizovat které dveře řj nepozná že se otevřely. Jde to najit i na vagu v zobrazovaných hodnotách dveřních spínačů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ještě by se to mohlo samo zamykat při nechtěném zmáčknutí odemčení kufru. To zase nezamyká mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Myslím si že ti řídící jednotka nezaznamená otevření dveří. Protože pokud odemčeš auto a do 15ti vteřin(nebo tak nějak) neotevřeš dveře auto se zamkne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 to bude čidlo v zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Přesné tak. Vadný mikrospínač v zámku. Ten mikrospínač stojí pár korun, ale musí se rozebrat celý zámek. V servisu to neřeší a vymění celý zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 u F2 před fl je stejný jako u F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Právě teď, Majký napsal: u F2 před fl je stejný jako u F1 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/mik83x0xx-mikrospinac-zamku-de-13997.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.