RDMBR Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Je prosim nekde aktualizovana dilenska prirucka, nez ta co je tady na prvni strance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Zaplať si přístup do erWinu a uvidíš. Jak se tak dívám, tak pochybuji - ani ty servisní prohlídky a údržba tam stále nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 okey, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 (editace) Jen pro zajímavost, 2-denní podzimní technická konference se koná 17.-18.10.2016 někde v Krkonoších už přesně nevím. Tak jsem to celé popletl, konference byla o týden dřív konkrétně ve Špindlerově mlýně... Editováno: 17. Říjen 2016, autor: pava 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 (editace) Nějaké nové TPI, prezentace z konference zatím v erwinu není. Zasekávání infotainmentu, nereakce na dotyk bolero_amundsen.pdf Potřísnění klínového řemene chladící kapalinou klinovy remen.pdf Nefunkční kontrola tlaku v pneumatikách kontrola tlaku.pdf Nefukční Mirrorlink/Smartlink mirrorlink.pdf Pískání při ustálené jízdě piskani.pdf Podsvícení budíků při zapnutých parkovačkách podsviceni budiku.pdf Vrzání spojkového pedálu spojkovy pedal.pdf Utahovací moment svíček svicky.pdf Zaklepání z motorového prostoru po startu - EA211 zaklepani EA211.pdf Vozidlo táhne na stranu, volant není rovně při přímé jízdě volant nakrivo.pdf Editováno: 20. Říjen 2016, autor: Reeshanek 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 (editace) Prezentace z podzimní technické konference: konference.rar (heslo: skodahome) TPI k reklamací volantů: TPI_volanty.pdf TPI nový SW pro infotainment systémy: TPI_SW MIB.pdf Editováno: 15. Listopad 2016, autor: Reesha 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Super, len potrebujem trochu vysvetliť to TPI na SW pre infotainmenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Podle mě je to jen informace, že je konečně nová SW. Na ten se docela dlouho čekalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 Reesha: seš supr. Ale jak jsem to pročetl tak abych koupil klubo textilní ozolačky a dekl z pola a šel to opravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 No vcelku jsem koukal, že se tam řešily ne zrovna banální problémy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Duben 2017 Sdílet Vloženo 6. Duben 2017 Dnes jsem se dozvěděl, že jarní technická konference probíhá 6.-7.4.2017. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinznitry Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Nie su nejake cerstve vystupy z konferencie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Taktiež čakám na výsledky Jarnej konferencie a, nikto nič ? Viem že sa objavila zvolávačka na 1.4 TDI CR ohľadom nemrznucej a vodnej pumpy, taktiež dvojhmota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Do konce týdne kouknu jestli je to erwinu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Tak erwinu jsou prezentace akorát z podzimní konference, jarní tam ještě není. Ale postahoval jsem nějaké TPI.. Tepelná oxidace chladící kapaliny: chlad_kapal.pdf Nefunkční stahování oken: okna.pdf Pomalé navíjení rolety zavazadlového prostoru: roleta.pdf Panel přístrojů indikuje problém s motorovým olejem: snimac oleje.pdf Vylomené vedení skla zadních bočních dveří: zadn okno.pdf 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Supr práce dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Pročistil jsem téma od množství všelijakých děkovných příspěvků, které ho jen prodlužují a znepřehledňují. Svůj dík Reeshovi za tuto záslužnou činnost může přece každý vyjádřit kliknutím na příslušné zelené tlačítko zvýšení reputace. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 V 4. 5. 2017 na 13:18, Reesha napsal: Tepelná oxidace chladící kapaliny: chlad_kapal.pdf Mám dotaz dá sa zistiť či to platí, pre konkretne auto ? Či mám alebo nemám tú zlú zmes ? Kolegovi sa to stalo na Fabi III TDI a rozpadla sa mu vodná pumpa a skoro uvaril motor. Nechcel by som to zažiť niekde ďaleko mimo domova ..... Mať auto KO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Je tam rozsah VIN aut kterych se to tyka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 (editace) Rozsah VIN tam sice je, ale zároveň je tam upozornění, že ne všech vozidel z uvedeného rozsahu se to týká. Já osobně v tom rozsahu jsem. Mohu žádat na autorizovaném servisu informaci,aby mi sdělili, zdali je moje VIN postižené nebo by se měli ozvat sami ? Editováno: 6. Květen 2017, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Je to pro 1.4 tdi cr, je to i v textu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Pánové, toto není téma určené k řešení vašich problémů s vozidly. Na co máte autorizované servisy? Téma pročištěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 Podařilo se mi na netu najít stránku kde jsou jak TPI i konference v jednom, některé mi sice nejdou otevřít, ale i tak je to pomoc. Možná se to bude hodit takhle sjednocené nemusí alespoň prohlížet všechny 4 stránky tohoto threadu. http://tibi.servebeer.com/share/skoda/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 tak jsem si zakoupil hodku na erWinu, ale nic jsem se nedozveděl..tak jsem si aspon stáhnul dílenskou příručku. Když jsem chtěl otevřít Spustit “Informace o opravách a údržbě”, tak na mě vyskočilo : web erWin skoda auto rika: Tato konfigurace prohlížeče není podporována. zkoušel jsem to na více prohlížečích a pořád to samé. Nebo pod čím tam najdu to TPI nebo jaká oprava či vada se může týkat mého auta? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.